Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
На фонда му трябават още 300К акции, кое гориво свърши? Фонд мениджъри искат да показват доходност накрая на годината. Има още време. И ако фонда получи така чаканите още 20 милки, ще излезе че току що сме заредили
Не лежете на това ухо. Фондът има 2 месеца да ребалансира. Той решава кога, какво и колко!
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеГоривото свърши!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеУспех на всички тук, аз излезнах днес може би с по-малко от възможното, но 40% са си 40%
Значи ли, че не очакваш предпразнично рали ?
Според мен трудно ще случи корекция, която да ти позволи да се включиш на по-ниски нива от които си продал ....
Тепърва едни меринджеи ще се доказват с постигнати високи доходности ...
п.с. Сега е момента на истината - ако купувача е сериозен и е още гладен ще събере всичко до 1.5 ...щото си мисля затова нагнетяваше пара методично всеки ден - барем събере нещо накуп ...Last edited by Protokol; 02.12.2016, 13:07.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеУспех на всички тук, аз излезнах днес може би с по-малко от възможното, но 40% са си 40%
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнениеНатягат пружината между банката и хима и ако продължават ХИМ-а изведнъж ще избухне над 2 кинта. Не знам дали ще запазят съотношението или просто ще го променят. дано е първото. Имам и от двете
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Тая поръчка твоя ли е там на 1.45?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Risteto Разгледай мнение
Т.е. от натрупаната печалба Q3 вадиш печалбата от Q2 в която е включен еднократния ефект, и после пак го вадиш!?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеОт 27,650(към 30.09) вадим 16,812(към 30.06) вадим също еднократния ефект ~ 12,168
- 1 like
Коментар
Коментар