IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
    Лека полека ще растем.1-2 дена ръст после тихо и така.Играта е друга този път
    В петък следобед какви камари от купувачи чакаш?
    The strongest stand last.

Коментар

• Лека полека ще растем.1-2 дена ръст после тихо и така.Играта е друга този път

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение

На фонда му трябават още 300К акции, кое гориво свърши? Фонд мениджъри искат да показват доходност накрая на годината. Има още време. И ако фонда получи така чаканите още 20 милки, ще излезе че току що сме заредили

Не лежете на това ухо. Фондът има 2 месеца да ребалансира. Той решава кога, какво и колко!

Коментар

• Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
          Горивото свърши!
          На фонда му трябават още 300К акции, кое гориво свърши? Фонд мениджъри искат да показват доходност накрая на годината. Има още време. И ако фонда получи така чаканите още 20 милки, ще излезе че току що сме заредили

Коментар

• Горивото свърши!

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
              Успех на всички тук, аз излезнах днес може би с по-малко от възможното, но 40% са си 40%
              Със здраве да ги харчиш.
              Значи ли, че не очакваш предпразнично рали ?
              Според мен трудно ще случи корекция, която да ти позволи да се включиш на по-ниски нива от които си продал ....
              Тепърва едни меринджеи ще се доказват с постигнати високи доходности ...
              п.с. Сега е момента на истината - ако купувача е сериозен и е още гладен ще събере всичко до 1.5 ...щото си мисля затова нагнетяваше пара методично всеки ден - барем събере нещо накуп ...
              Last edited by Protokol; 02.12.2016, 13:07.
              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Да видим днес ще стигнем ли 1.50

Коментар

• Пътя към 1.5 е отворен.Много добро представяне на цкб артията днес.Има още поне едни 30 ст да даде,но този път ще качи много повече от очакваното.До тук индианеца е много доволен 47% ръст.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                    Успех на всички тук, аз излезнах днес може би с по-малко от възможното, но 40% са си 40%
                    Според мен си избързал но и това е много добре.Успех !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
                      Натягат пружината между банката и хима и ако продължават ХИМ-а изведнъж ще избухне над 2 кинта. Не знам дали ще запазят съотношението или просто ще го променят. дано е първото. Имам и от двете
                      Не е точно така.Просто в Хима има много които искат да излязат и поради това е така.А защо искат да излязат е друг въпрос.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Тая поръчка твоя ли е там на 1.45?
                        Не.Нямах никакви поръчки.

Коментар

• Успех на всички тук, аз излезнах днес може би с по-малко от възможното, но 40% са си 40%

Коментар

• Първоначално изпратено от Risteto Разгледай мнение

Т.е. от натрупаната печалба Q3 вадиш печалбата от Q2 в която е включен еднократния ефект, и после пак го вадиш!?!
                            В интерес на истината си прав и е моя грешката-ефекта от Виза вече е приспаднат второто тримесечие!

Коментар

• Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнение
                              От 27,650(към 30.09) вадим 16,812(към 30.06) вадим също еднократния ефект ~ 12,168
                              Т.е. от натрупаната печалба Q3 вадиш печалбата от Q2 в която е включен еднократния ефект, и после пак го вадиш!?!

Коментар

• Натягат пружината между банката и хима и ако продължават ХИМ-а изведнъж ще избухне над 2 кинта. Не знам дали ще запазят съотношението или просто ще го променят. дано е първото. Имам и от двете

Коментар

Working...
                                X