If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сигурен съм , че не съм цитирал никакви медии ... Като гледам колко сте трили с тоя претекст - че то няма толкоз медии в БГ ...
За да няма недоразумения защо не публикувате списък на конкурентните (забранените) медии ? :-)
Всъщност по-важно е ЦКБ да цепи мрака и да даде дивидент по някое време ...
Да, има изтрити мнения, заради бъг, който ще се отстрани.
Извинения!
Да не ме разбереш погрешно –не помня точно, но нищо особено, просто си чешех езика и писах някакви догадки от сорта :
Намерения за дивидент
Видими отчети и печалби – минали успешно изпита
Ако две банки на един холдинг са множко , то коя има кеш стойност …
И докато си пиша ЦКБ счупи още един рекорд – промени коеф. ЦКБ/ПИБ от 2.5 на 2 …
Като му говорех на Батя, че качеството е за предпочитане пред размера той не вярваше …
Гледам и не вярвам на ушите си - отново цензура . Сещам се какво са затрили - причината Хима да расте по-бавно от ЦКБ ... явно съм разкрил нЕква тайна ..
Не, не се сещаш. Линкове на конкурентни медии се трият- това е простата причина.
Сигурен съм , че не съм цитирал никакви медии ... Като гледам колко сте трили с тоя претекст - че то няма толкоз медии в БГ ...
За да няма недоразумения защо не публикувате списък на конкурентните (забранените) медии ? :-)
Всъщност по-важно е ЦКБ да цепи мрака и да даде дивидент по някое време ...
Гледам и не вярвам на ушите си - отново цензура . Сещам се какво са затрили - причината Хима да расте по-бавно от ЦКБ ... явно съм разкрил нЕква тайна ..
Не, не се сещаш. Линкове на конкурентни медии се трият- това е простата причина.
Да не би някой да го притеснява че смятам че цкб ще иде на 1.75 лв.Даже смятам че ще задмине това ниво.Така съм го сметнал а на някой дали му харесва или не си е негов проблем.Имаше достатъчно време да се купува тая артия на 1 лв.
Дано, нямам но не вярвам да иде там сама Някакъв тайминг залагаш ли?
Да не би някой да го притеснява че смятам че цкб ще иде на 1.75 лв.Даже смятам че ще задмине това ниво.Така съм го сметнал а на някой дали му харесва или не си е негов проблем.Имаше достатъчно време да се купува тая артия на 1 лв.
Какъв забранен линк бе Инвестора.Откъде го видяхте този линк като съм писал само мое мнение?? Тук верно стана пародия на форум.Кое му е забраненото не можах да разбера.Аман от циркаджилък.
Тъй, тъй ...
Продаваш с надеждата да купиш по-ниско ... Ако се качи пак купуваш няколко ст. по-високо и си казваш - голяма работа , важното , че хванах тренда ...
Няколко пъти така, сметката на минус .... и после борсата виновна или форумците манипулирали ситуациите ...
А ИП нямат нищо против тая игра , разбира се - комисионните вървят ....
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар