Първоначално изпратено от polax
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеДнес махнах ЦЦБ да видим дали ще си ги върна по-ниско....
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеДнес махнах ЦЦБ да видим дали ще си ги върна по-ниско....
Коментар
-
Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнениеУспех и се огледай да няма някой по-бърз кон!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vstoykov Разгледай мнениеКак ще обясните печалба 33% от пазарната капитализация?
Не е ли твърде малка пазарната капитализация при такива печалби?
Има ли и други акции на БФБ с подобно аномално ниска пазарна капитализация (спрямо печалбата)?
Това обичайно ли е за БФБ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от vstoykov Разгледай мнениеКак ще обясните печалба 33% от пазарната капитализация?
Не е ли твърде малка пазарната капитализация при такива печалби?
Има ли и други акции на БФБ с подобно аномално ниска пазарна капитализация (спрямо печалбата)?
Това обичайно ли е за БФБ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеДнес банката ме зарадва приятно.Правилно съм заложил на нея.До тук ми е дала 28 % ръст.Този път най-вероятно цената ще се доближи до 1.80-2.00 лв.
Успех и се огледай да няма някой по-бърз кон!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vstoykov Разгледай мнениеЧакай малко, искаш да кажеш, че дивидентът (за 1 година) е 1/3 от цената на акцията?
Или печалбата на банката е 1/3 от пазарната капитализация (но дивидент няма изплатен)?
Коментар
-
Първоначално изпратено от vstoykov Разгледай мнениеЧакай малко, искаш да кажеш, че дивидентът (за 1 година) е 1/3 от цената на акцията?
Или печалбата на банката е 1/3 от пазарната капитализация (но дивидент няма изплатен)?Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеАко и Q4 изкарат същата печалба, банка минала успешно стрес-теста се търгува на Р/Е 3
Или печалбата на банката е 1/3 от пазарната капитализация (но дивидент няма изплатен)?
Първоначално изпратено от InvestopediaThe price-earnings ratio (P/E Ratio) is the ratio for valuing a company that measures its current share price relative to its per-share earnings.
The price-earnings ratio can be calculated as:
Market Value per Share / Earnings per ShareLast edited by vstoykov; 08.11.2016, 21:24.
Коментар
Коментар