Дори когато цената беше 8 - 9 - 10 лева.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнениеако преди няколко месеца не беше набил кинтите в тухли и бетон сега щеше да растеш като мен .................. с десетки хиляди на ден
Коментар
-
от една страна
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнениеОтчета е много важна, но не единствената причина за да има ръст на цената на дадена акция...
от трета страна за последната седмица ръста е 10%
от четвърта страна на вас ви се иска акцията да расте с 10% на ден, но онези които купуват не искат вие да печелите по 10% на ден и се стремят да ви изклатят на по-ниска цена
мда
и т.н., и т.н.НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Risteto Разгледай мнениеКакво мислите за отчета? Според мен е много добър и предполага сериозен ръст в цената.Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеАз бих попитал - какво ще кажете за ръста, защо е толкова нисък при такъв отчет
Отчета е много важна, но не единствената причина за да има ръст на цената на дадена акция...НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Risteto Разгледай мнениеКакво мислите за отчета? Според мен е много добър и предполага сериозен ръст в цената.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеБрей докато погледна бфб-то и порастнах хилядарка.НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнениеНякой ще даде ли линк към отчета
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение2014 ти продавах ЦКБ на 1,50-1,60 ................ сега ще ти продавам химчета на 2,50-2,60
накрая някой тарикат и апартаментчето ще ти вземе за без пари, а ти си бачкай...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеИ други са казвали така но е станало обратното . Ти пали свещи да избиеш загубите за мен не се притеснявай аз съм я наредил добре,че и пожизнена рента имам мен.
накрая някой тарикат и апартаментчето ще ти вземе за без пари, а ти си бачкай...НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
Коментар