IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дори когато цената беше 8 - 9 - 10 лева.

Коментар

• Следя позицията от 15 години . Твърдя ,че през този период, банката никога не е представяла толкова добър отчет .

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
        ако преди няколко месеца не беше набил кинтите в тухли и бетон сега щеше да растеш като мен .................. с десетки хиляди на ден
        Порки с това си изказване само потвърждаваш че си комарджия.Не си дорасъл за борса моето момче.Чувал ли си въобще за диверсификация?Освен това ти още си на загуба.Ще разтеж когато цената стане 1.70 лв на Хима.

Коментар

• от една страна

Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
          Отчета е много важна, но не единствената причина за да има ръст на цената на дадена акция...
          от друга страна не забравяйте, че някой е чел отчета преди вас

от трета страна за последната седмица ръста е 10%

от четвърта страна на вас ви се иска акцията да расте с 10% на ден, но онези които купуват не искат вие да печелите по 10% на ден и се стремят да ви изклатят на по-ниска цена

мда

и т.н., и т.н.
          НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Risteto Разгледай мнение
            Какво мислите за отчета? Според мен е много добър и предполага сериозен ръст в цената.
            Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
            Аз бих попитал - какво ще кажете за ръста, защо е толкова нисък при такъв отчет
            отговарям и на двама ви:

Отчета е много важна, но не единствената причина за да има ръст на цената на дадена акция...

Коментар

• Първоначално изпратено от Risteto Разгледай мнение
              Какво мислите за отчета? Според мен е много добър и предполага сериозен ръст в цената.
              Аз бих попитал - какво ще кажете за ръста, защо е толкова нисък при такъв отчет
              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Какво мислите за отчета? Според мен е много добър и предполага сериозен ръст в цената.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                  Брей докато погледна бфб-то и порастнах хилядарка.
                  ако преди няколко месеца не беше набил кинтите в тухли и бетон сега щеше да растеш като мен .................. с десетки хиляди на ден

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнение
                    Някой ще даде ли линк към отчета
                    http://www.infostock.bg/infostock/co...ents/CCB/12970

Коментар

• Някой ще даде ли линк към отчета

Коментар

• Ако и Q4 изкарат същата печалба, банка минала успешно стрес-теста се търгува на Р/Е 3

Коментар

• Брей докато погледна бфб-то и порастнах хилядарка.

Коментар

• Кой каза РЪСТ

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
                              2014 ти продавах ЦКБ на 1,50-1,60 ................ сега ще ти продавам химчета на 2,50-2,60

накрая някой тарикат и апартаментчето ще ти вземе за без пари, а ти си бачкай...
                              На мен няма как да ми ги вземат апартаментите ама виж на теб парите в акции отново да Не ги чуваш нещата пич.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                                И други са казвали така но е станало обратното . Ти пали свещи да избиеш загубите за мен не се притеснявай аз съм я наредил добре,че и пожизнена рента имам мен.
                                2014 ти продавах ЦКБ на 1,50-1,60 ................ сега ще ти продавам химчета на 2,50-2,60

накрая някой тарикат и апартаментчето ще ти вземе за без пари, а ти си бачкай...

Коментар

Working...
                                X