Първоначално изпратено от SOFIX
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеКой бидва толкова тъпо тук бе, баси аматьорщината.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cymru Разгледай мнениеКой бидва толкова тъпо тук бе, баси аматьорщината.
Ако се наложи и на челна стойка ще застават хората за да си купят по-евтинко тук. Но... ситуацията се очертава - Кой превари, той завари
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнениеЗнам, че е малко офтопик ама червените цял живот ни лъжат с това и с приматизацията Та рекох само някои мисли да изложа Айде ще потърпя още малко пък дано се случи чудото
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнениеВече ми писна от това натягане на пружини, зареждане на двигатели и чистене на писти Айде малко радост да има и тук и за нас.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Тоя път първо тръгнаха по-ниско ликвидните дружества (изненада за мен лично). Очевидно втората вълна ще е на ликвидните дружества и холдингите, където се разчита, че има повече акции и няма къде да избягат. Е нищо де, ще почакаме още малко. Аз тук под 1.50 не барам. Не е препоръка.Ръстттттттттттттттттттттт ттттттттттттттттттттттттт
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНяма...Пътниците станаха на траверси......
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеВлака тръгва ако има пътници да се качват
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеДа припомним на какво Р/В се търгува тази банка.
Под 0,3 !!!
Голям смех. Преди кризата беше около 4-4,5!
То бива криза, криза, ама чак пък толкова...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеДа припомним на какво Р/В се търгува тази банка.
Под 0,3 !!!
То бива криза, криза, ама чак пък толкова...Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Под 0,3 !!!
То бива криза, криза, ама чак пък толкова...
Та.....да използваме и си пълним кротко и търпеливо - и ще и дойде времето.
Тая артия на 3 пъти ми носи добри емоции последната година.
Сигурен съм че няма да съм разочарован и тоя път.
Вчера добавих още.
Коментар
Коментар