If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Преди време прогнозирах, че съотношението Хим/ЦКБ 1.5 ще бъде пробито, но не ми се вярваше Батя да не е подготвен Очевидно има спекуланти, които ценят едните акции повече
Мен не ме бърка много това съотношение. В моя потфейл и двете са сериозно застъпани, но всички знаем че са скачени съдове и ако пазара залитне прекалено много, набързо мога да променя съотношението си за да се възползвам от пазарения дефект. Това си е сладка работа
Ами, добра, кво и е доброто...
Анализатори казваха на 57 ст. че са и много при този спек в икономиката, банковия сектор...
Преди време прогнозирах, че съотношението Хим/ЦКБ 1.5 ще бъде пробито, но не ми се вярваше Батя да не е подготвен Очевидно има спекуланти, които ценят едните акции повече
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
че не мога, не мога - засега, ама има айсберг поръчки, като са решили да пазарят да ги ползват - иначе какво спечели тоя юнак - вдигна цената с 3 ст. и пак не може да си вземе.
Ти пък за 3 ст. ли си. Хайде, че ни чака 1.5 скоро.
че не мога, не мога - засега, ама има айсберг поръчки, като са решили да пазарят да ги ползват - иначе какво спечели тоя юнак - вдигна цената с 3 ст. и пак не може да си вземе.
Кой бидва толкова тъпо тук бе, баси аматьорщината.
Ами зор братче. Кеша пари в ръцете
Ако се наложи и на челна стойка ще застават хората за да си купят по-евтинко тук. Но... ситуацията се очертава - Кой превари, той завари
Знам, че е малко офтопик ама червените цял живот ни лъжат с това и с приматизацията Та рекох само някои мисли да изложа Айде ще потърпя още малко пък дано се случи чудото
Коментар