Момчета кво стана с със срочният подчинен дълг. Кога ще го взимаме? Нещо не се чува или аз съм пропуснал.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнениеПри банките всяка рязка промяна в отчетите, в положителна или отрицателна посока буди съмнения. Имам акции и не е препоръка за нищо.
И аз имам акции и ... препоръчах на себе си да не ги продавам :-)Last edited by Protokol; 01.06.2013, 15:15.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от siko13 Разгледай мнениеПри банките всяка рязка промяна в отчетите, в положителна или отрицателна посока буди съмнения. Имам акции и не е препоръка за нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеhttp://profit.bg/news/Pechalbata-na-...id-107599.html
Печалбата на ЦКБ с ръст от 70.2% през първото тримесечие
Това според мен не е добре просто подържам мечките имат нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеТака се пише на руски думата- превалировать
Не говорим въобще на какъв език пишем тук, а и приключвам оффтопика преди да се зададе изконния въпрос: Абе важно ли е как го е написал, като вади кинтйе от това?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Ти как е прочете...Аз си чупих езика....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеИзвинявам се, може ли да напишеш отново ръчно тази дума?
Ти как е прочете...Аз си чупих езика....
Коментар
Коментар