Аз днес дадох моята лепта
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнениевкарй 20 хилки по позицията и ще успеем..
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеЩе успеем ли да затворим над 1.05 днес?НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеНа извън регулирам са минали към 167 000 бр.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеНа извън регулирам са минали към 167 000 бр.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнениеАйде дано потръгнат нещата, дано ги пуснат нагоре де, че вчера айсберга беше по ниско днес със процент нагоре 1.044 яко зацикли пак
Коментар
-
Първоначално изпратено от __cupid__ Разгледай мнениеМоже, не претендирам че разбирам чак толкова от технически анализ, но според мен, важното ниво е 1.05.
След това вече може и корекция, но няма лошо и направо да има атака на 1.50
Зоната е от фибо и съпротива - затова и тази зона е важна и седмично затваряне над него.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнениеИзвинявай но ние имахме затваряне на 1.03 и знаеш следващата сесия как беше на -12%, така че на нашата борса не съм сигурен че има значение техническия анализ. и на 3% на седмица ще бъда доволен, ама да е всяка седмицаАйде дано потръгнат нещата, дано ги пуснат нагоре де, че вчера айсберга беше по ниско днес със процент нагоре 1.044 яко зацикли пак
Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеКакто писах преди над 1.03 затваряне отваря пътя това ниво беше важна съпротива от началото на годината!Айде дано потръгнат нещата, дано ги пуснат нагоре де, че вчера айсберга беше по ниско днес със процент нагоре 1.044 яко зацикли пак
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеКакто писах преди над 1.03 затваряне отваря пътя това ниво беше важна съпротива от началото на годината!
След това вече може и корекция, но няма лошо и направо да има атака на 1.50
Коментар
-
Първоначално изпратено от __cupid__ Разгледай мнениеЕh, една по една целите, на първо време до 3лв да закараме, пък там ще му мислим.
Няма да е зле тези дни, да затворим над 1.05
Пък след това мисля да се върнем малко до към 0.80ст., за да може и Ташунко да натовари, че закъде сме без него...Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от __cupid__ Разгледай мнениеЕh, една по една целите, на първо време до 3лв да закараме, пък там ще му мислим.
Няма да е зле тези дни, да затворим над 1.05
Пък след това мисля да се върнем малко до към 0.80ст., за да може и Ташунко да натовари, че закъде сме без него...
не е препоръка
Коментар
Коментар