Първоначално изпратено от Petar
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеКакто писах преди над 1.03 затваряне отваря пътя това ниво беше важна съпротива от началото на годината!
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеКакто писах преди над 1.03 затваряне отваря пътя това ниво беше важна съпротива от началото на годината!
След това вече може и корекция, но няма лошо и направо да има атака на 1.50
Коментар
-
Първоначално изпратено от __cupid__ Разгледай мнениеЕh, една по една целите, на първо време до 3лв да закараме, пък там ще му мислим.
Няма да е зле тези дни, да затворим над 1.05
Пък след това мисля да се върнем малко до към 0.80ст., за да може и Ташунко да натовари, че закъде сме без него...Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от __cupid__ Разгледай мнениеЕh, една по една целите, на първо време до 3лв да закараме, пък там ще му мислим.
Пък след това мисля да се върнем малко до към 0.80ст., за да може и Ташунко да натовари, че закъде сме без него...
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеЗащо да е само 3 ?!?
Пък след това мисля да се върнем малко до към 0.80ст., за да може и Ташунко да натовари, че закъде сме без него...
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеНека видим и отчетя. ПИБ е с доста по-добри показатели от тази бамка
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеНека видим и отчетя. ПИБ е с доста по-добри показатели от тази бамка
Коментар
-
Първоначално изпратено от __cupid__ Разгледай мнениеОще миг и ще падне заветният хълм...
Доби, ще ходим ли на 3лв.?
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеДокато хима не тръгне тук май ще въртим гуми на място
Но си прав че когато се реши "шотландския въпрос" при Хим, тогава ще е голямото рали и там и тук.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеДа видим този път дали ще минем над 1,10
тенкю за предупреждението
Коментар
Коментар