If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е няма такава картинка, някой си товари, държи се цената с тия айцберги. Ако се чака пък Хима да става 1.50 въпреки че виждам логика в това да го закарват по бързо там че и тук да вдига, нямам хим и сега ме е яд "малко"
Аз говорих за 500 за Софа той гони вече 600 и банката пак не мърда Успех на всички все пак.
споко, бе ............. то не остана...
цкб - 1,06
хим - 1,35
още 20 стинки при хим-а и банката потегля след флагмана-майка
Е няма такава картинка, някой си товари, държи се цената с тия айцберги. Ако се чака пък Хима да става 1.50 въпреки че виждам логика в това да го закарват по бързо там че и тук да вдига, нямам хим и сега ме е яд "малко"
Аз говорих за 500 за Софа той гони вече 600 и банката пак не мърда Успех на всички все пак.
чакат джипса да се разкара с нейните три иляди папири и цената ще експлоадира
аз отдавна прехвърлих всичко при майката и нещата там вървят по ноти
не е препоръка за каквото и да било
Това е несериозно - 3 К да са пречка....
Не знам кой го прави, но задържането на цената има за цел да обезвери дребните които да продадат на "събиращия пакети" ....
След това ще видим прехвърляне на пакети и ръст от десетки проценти за броени дни .... , както се е случвало неколкократно..
Някои комасират земи, други акции ...
Е че те колко бяха е Здракич? пък и то си е било за тогава.
Двама седели на плажа и единя казал ей че много вода. Другия казал: Представи си че това всичкото беше вино.
И първия отвърнал: А колко ти е винцето бе?
Та и моята малко така.
Лека и успешна
Хахаха, весел виц ! Иначе разбирам желанието ти, то и моето е да растат де, въпреки, че преди няколко месеца избягах от тук. Мечо Пух беше казал колкото повече толкова повече, така че и ние искаме така нали .
Лека и успешна и на теб !
Е че те колко бяха е Здракич? пък и то си е било за тогава.
Двама седели на плажа и единя казал ей че много вода. Другия казал: Представи си че това всичкото беше вино.
И първия отвърнал: А колко ти е винцето бе?
Коментар