IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
    Над 20000бр. си е оборот.Дали е търговия е въпрос на гледна точка. Аз му викам подпиране на цената на това ниво, което разбира се ми харесва. Кой е този дето не иска всички акции да вървят все нагоре ( говоря за БФБ без къси ).
    Има една стара максима ,която се изразява в това като дойде май всичко да се
    продаде и да се купи наново когато навън стане зима.След като не може да се печели
    от туризъм,земеделие и търговия големите пари се завръщат за спекула в акции.
    След като навън е още лято натискат цените да не скачат.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
      Този който е продал Тези... дето си дадоха акциите под левче

Логичен отговор. НО! Тези може да са изкарали по-голям % печалба от друга позиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от radon222a Разгледай мнение
        Над 20000бр. си е оборот.Дали е търговия е въпрос на гледна точка. Аз му викам подпиране на цената на това ниво, което разбира се ми харесва. Кой е този дето не иска всички акции да вървят все нагоре ( говоря за БФБ без къси ).
        Този който е продал Тези... дето си дадоха акциите под левче

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
          Колеги, симулация на търговия ли наблюдаваме тук според вас или....?

Коментар

• Колеги, симулация на търговия ли наблюдаваме тук според вас или....?

Коментар

• Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение
              Това да не е

моята баМка... моята баМка.... моята баМка....моята баМка ... моята баМка

само тя владее силата
              Абе човек не се ли измори да спамиш форума с глупости. Или кажи нещо съществено по темата или се премести в кръчмарската тема и си говори глупости с шефа на Агромах

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                Това пък къде го видя?
                Това пък го видях на втора страница на междинния доклад.

Коментар

• Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
                  Ръст на печалбата с 1 237,47 %.
                  Това да не е

моята баМка... моята баМка.... моята баМка....моята баМка ... моята баМка

само тя владее силата
                  Last edited by X_Y; 01.09.2016, 22:52.

Коментар

Ръст на печалбата с 1 237,47 %.
                    Това пък къде го видя?
                    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Софиксчо лупкаш ли ги днес или е обратното

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                        Абе вкарал съм Ташунко със сапа в игнора, но когато някой го цитира пак му се появяват писаниците. Какво да направя за да не му виждам мненията изобщо?

Супер!!! Да не забравиш да ми кажеш как става че да вкарам и теб в игнора да не ти чета лупканиците че ти измуши всичко бе мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнение
                          Ако обичате, придържайте се към темата.
                          Абе вкарал съм Ташунко със сапа в игнора, но когато някой го цитира пак му се появяват писаниците. Какво да направя за да не му виждам мненията изобщо?

Коментар

• Ако обичате, придържайте се към темата.
                            रादोस्त

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                              Така е.Затова не вярвам на никой.Днес ти обещават едно утре друго.Доверяваш ли им се много пари няма да изкараш от тия.Те са стари номенклатури и обичат само да взимат.Иначе си прав че е добра стоката но едно на ум
                              Извинявай, не уточних, имах предвид Украйна, Гърция, КТБ, Пеевски, ГОРАНОВ, КФН, всякакви тъпи реформи и т.н.

Коментар

Абе стоката в повечето случаи си ни е добра, ама колко хурки изядохме последните две-три години, да не ги изброявам, че ще отегча хората.
                                Така е.Затова не вярвам на никой.Днес ти обещават едно утре друго.Доверяваш ли им се много пари няма да изкараш от тия.Те са стари номенклатури и обичат само да взимат.Иначе си прав че е добра стоката но едно на ум

Коментар

Working...
                                X