IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
    Нормално е да си хвалят стоката но трябва и да имат доблеста да я порицават кога не става.Тук добре но днес до сега обема е трагичен.
    Абе стоката в повечето случаи си ни е добра, ама колко хурки изядохме последните две-три години, да не ги изброявам, че ще отегча хората.

Коментар

• Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
      Всеки си хвали неговата стока/въпреки че не ми е за продан скоро/, което си е нормално, но какво да хвалят тези дето си нямат нищо!
      Нормално е да си хвалят стоката но трябва и да имат доблеста да я порицават кога не става.Тук добре но днес до сега обема е трагичен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Risteto Разгледай мнение
        Да, интересно какво ще кажат хейтърите сега!
        Всеки си хвали неговата стока/въпреки че не ми е за продан скоро/, което си е нормално, но какво да хвалят тези дето си нямат нищо!

Коментар

• Кой каквото иска да казва важното е цената на артията да расте плавно.

Коментар

• Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
            Ръст на печалбата с 1 237,47 %.
            Да, интересно какво ще кажат хейтърите сега!

Коментар

• Ръст на печалбата с 1 237,47 %.

Коментар

• Банката потегли нагоре.Този път няма да е инфарктно а най-вероятно плавно покачване което ще е добре за задържане на цената впоследствие.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                  Нали, ще рече човек че бнб се объркала и стрестеста на цкб и пиб е бил разменен...
                  Никаква логика няма едното да се търгува на 0.33 рв, а другото на 0.36.
                  По скоро първото не трябва да е под 0.4 дори към 0.5, а второто 0.3 да му е тавана.

...
                  Освен по Р/В трябва да сравняваш и по Р/Е. Като първо си направиш добра корекция на показателите от отчета за еднократни ефекти.. т.е. да видиш доколко рентабилен е основния бизнес на банката. Тогава може би ще си обясниш защо ПИБ е редно да се търгува на по-високо Р/В. Даже мисля че разликата в нейна полза трябва да е по-голяма от сегашната и съм заложил доста на това

Коментар

• Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение
                    Гледай на катеренето като на последен валс и нещата ще ти се вържат
                    Според мен, ако купувачите не са от ден до пладне, дори акцията да е суперподценена, то същите ще купуват колкото се може по-ефтино (обратното е помпане на мускули без икономически смисъл)... когато обаче предлагането на тези нива свърши... нещата ще си дойдат на мястото

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                      Необяснимо е движението по тази позиция, особено след добрите резултати от стрес теста. Същевременно ПИБ катери.... Да не би ЦКБ да е решила да я купува
                      Нали, ще рече човек че бнб се объркала и стрестеста на цкб и пиб е бил разменен...
                      Никаква логика няма едното да се търгува на 0.33 рв, а другото на 0.36.
                      По скоро първото не трябва да е под 0.4 дори към 0.5, а второто 0.3 да му е тавана.

Хубаво си е за арбитраж отвсякъде, дълго на едното късо на другото за този дето му се занимава с бг банки, аз не съм от тях, и чуждите дори не ме влекат особено. Предпочитам да си отигравам спекулативно през мама като конче, пък и по си е дивидентно междувременно.

Ето за сравнение например на 8-те най зле представили се банки на евротеста ( и все пак от 6 до 8% плюс сет1) - търгуват се на средно 0.32 рв ( от 0.19 популар до 0.44 барклис). Някои от тях са и с дълга дивидентна традиция.

Не бива все пак да се забравя и че тук ако мама не расте, няма как банката да я задмине ценово.

Коментар

Необяснимо е движението по тази позиция, особено след добрите резултати от стрес теста. Същевременно ПИБ катери.... Да не би ЦКБ да е решила да я купува

трудно се играе на нашия маркет....
                        Ако беше на мястото на сиена щеше да струва ФИБ сега по 5,6 цента .... а БАКБ по 10 лв заради стрестестовете ....

Коментар

Гледай на катеренето като на последен валс и нещата ще ти се вържат

Коментар

• Необяснимо е движението по тази позиция, особено след добрите резултати от стрес теста. Същевременно ПИБ катери.... Да не би ЦКБ да е решила да я купува
                            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
                              бих го сложил това мнение в подписа си, ако инвестора ми позволи .................... така и реклама ще правя на автора му нищо, че е написано буквално в навечерието на бичия тренд при цена на ЦКБ от 58 стинки, на другия ден цената беше 70 стинки; десетина дни по-късно вече беше минала левчето, а година по-късно акцията се търгуваше на 1,65
                              Въпреки че купих 10 К на 55 ст ...тогава ..
                              Това мнение е миродавно и сега ,въпреки че Никола не държи на това....само 4 точка е мажо е главния купувач от 2 г. а всички чужденци излезнаха .......

1. Проблемна икономика;
                              2. Проблемен сектор;
                              3. Проблемен капиталов пазар;

4. Голям продавач по позиция, която не може да поеме предлагането.

В момента позициите на хим се задъхват или пред изригване или пред срив...
                              не могат да останат така....

Коментар

• В момента е тотално малоумие да се купиват акции на ЦКБ.

1. Проблемна икономика;
                                2. Проблемен сектор;
                                3. Проблемен капиталов пазар;
                                4. Голям продавач по позиция, която не може да поеме предлагането.

Иначе като цяло, ако някой изобщо вярва на отчетите банката си е ок. Просто според мен е рано да се влиза на този етап, поради изброените по-горе фактори.
                                бих го сложил това мнение в подписа си, ако инвестора ми позволи .................... така и реклама ще правя на автора му нищо, че е написано буквално в навечерието на бичия тренд при цена на ЦКБ от 58 стинки, на другия ден цената беше 70 стинки; десетина дни по-късно вече беше минала левчето, а година по-късно акцията се търгуваше на 1,65
                                НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

Working...
                                X