Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеВсеки си хвали неговата стока/въпреки че не ми е за продан скоро/, което си е нормално, но какво да хвалят тези дето си нямат нищо!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Risteto Разгледай мнениеДа, интересно какво ще кажат хейтърите сега!
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеРъст на печалбата с 1 237,47 %.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеНали, ще рече човек че бнб се объркала и стрестеста на цкб и пиб е бил разменен...
Никаква логика няма едното да се търгува на 0.33 рв, а другото на 0.36.
По скоро първото не трябва да е под 0.4 дори към 0.5, а второто 0.3 да му е тавана.
...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнениеГледай на катеренето като на последен валс и нещата ще ти се вържат
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеНеобяснимо е движението по тази позиция, особено след добрите резултати от стрес теста. Същевременно ПИБ катери.... Да не би ЦКБ да е решила да я купува
Никаква логика няма едното да се търгува на 0.33 рв, а другото на 0.36.
По скоро първото не трябва да е под 0.4 дори към 0.5, а второто 0.3 да му е тавана.
Хубаво си е за арбитраж отвсякъде, дълго на едното късо на другото за този дето му се занимава с бг банки, аз не съм от тях, и чуждите дори не ме влекат особено. Предпочитам да си отигравам спекулативно през мама като конче, пък и по си е дивидентно междувременно.
Ето за сравнение например на 8-те най зле представили се банки на евротеста ( и все пак от 6 до 8% плюс сет1) - търгуват се на средно 0.32 рв ( от 0.19 популар до 0.44 барклис). Някои от тях са и с дълга дивидентна традиция.
Не бива все пак да се забравя и че тук ако мама не расте, няма как банката да я задмине ценово.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеНеобяснимо е движението по тази позиция, особено след добрите резултати от стрес теста. Същевременно ПИБ катери.... Да не би ЦКБ да е решила да я купува
трудно се играе на нашия маркет....
Ако беше на мястото на сиена щеше да струва ФИБ сега по 5,6 цента .... а БАКБ по 10 лв заради стрестестовете ....
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнениебих го сложил това мнение в подписа си, ако инвестора ми позволи .................... така и реклама ще правя на автора му нищо, че е написано буквално в навечерието на бичия тренд при цена на ЦКБ от 58 стинки, на другия ден цената беше 70 стинки; десетина дни по-късно вече беше минала левчето, а година по-късно акцията се търгуваше на 1,65
Това мнение е миродавно и сега ,въпреки че Никола не държи на това....само 4 точка е мажо е главния купувач от 2 г. а всички чужденци излезнаха .......
1. Проблемна икономика;
2. Проблемен сектор;
3. Проблемен капиталов пазар;
4. Голям продавач по позиция, която не може да поеме предлагането.
В момента позициите на хим се задъхват или пред изригване или пред срив...
не могат да останат така....
Коментар
-
В момента е тотално малоумие да се купиват акции на ЦКБ.
1. Проблемна икономика;
2. Проблемен сектор;
3. Проблемен капиталов пазар;
4. Голям продавач по позиция, която не може да поеме предлагането.
Иначе като цяло, ако някой изобщо вярва на отчетите банката си е ок. Просто според мен е рано да се влиза на този етап, поради изброените по-горе фактори.НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
Коментар