Първоначално изпратено от White Walker
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеТози пост съм го писал на 07.01.2013 година. Тогава акцията затваря на 0.83 ст днес акцията ще затвори на около 1.07 лева.
Първоначално изпратено от obafemeето го култовото мнение. От този момент започна бичето движение през 2013 и продължи до средата на 2014. ЦКБ тогава беше 0,58 , а пиб - 1,30. Всички купили тогава бяхме малоумници
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеЦитирайки мои постове отпреди близо 4 години само ми правиш реклама. Мерси. {}НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеЗнам, но наистина искам да им обясня някакви базови неща, но не вдяват.
Просто хората не правят разлика между добра компания (банка) и добра инвестиция.
By the way още 2012 година си казвам, че ЦКБ е най-читавата банка от публичните и че само в нея имам и бих имал акции. Драмите в сектора в последните години и AQR само ми потвърдиха тезата. Много благодаря на Обафемето, че ми изрови поста.
Често инвеститорите допускат една съществена грешка - не правят разлика между добра компания и добра акция.
Казват, че великите умове мислят еднакво!
Коментар
-
Знам, но наистина искам да им обясня някакви базови неща, но не вдяват.
Просто хората не правят разлика между добра компания (банка) и добра инвестиция.
By the way още 2012 година си казвам, че ЦКБ е най-читавата банка от публичните и че само в нея имам и бих имал акции. Драмите в сектора в последните години и AQR само ми потвърдиха тезата. Много благодаря на Обафемето, че ми изрови поста.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеНяма как да видиш за съжаление.
Виждаш, че всеки опит за аргументиране на някакво мнение се смазва от критика без каквито и да било аргументи, а само с някакви безумни щуротии. Просто така човек губи мотивация и желание за каквото и да било. Това са реалностите, обаче.
Към момента ЦКБ си остава подценена, като фундамент и единствената причина поради, която не се качва е поради външни фактори. Особено след перфектните резултати след AQR-a тук нещата, като фундамент са перфектни. Кога вече ще започне да се покачва цената поне на мен не ми е ясно. Най-важното е, че като финансови отчети и кредитен портфейл банката си е супер.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Solid149 Разгледай мнениеЯко бъка от злоба и завист, все едно не сме мъже а някакви жени! Хапят се и съскат като змии За съжеление от както чета форума почти не съм срещал издържан анализ за дадена акция, дружество или каквото и да е.
Виждаш, че всеки опит за аргументиране на някакво мнение се смазва от критика без каквито и да било аргументи, а само с някакви безумни щуротии. Просто така човек губи мотивация и желание за каквото и да било. Това са реалностите, обаче.
Към момента ЦКБ си остава подценена, като фундамент и единствената причина поради, която не се качва е поради външни фактори. Особено след перфектните резултати след AQR-a тук нещата, като фундамент са перфектни. Кога вече ще започне да се покачва цената поне на мен не ми е ясно. Най-важното е, че като финансови отчети и кредитен портфейл банката си е супер.Last edited by Nikola; 25.08.2016, 19:35.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнениеЕй затова този форум го избягвам през повечето време - ненормални заяждания за някакви публикации от преди години, кой бил прав, кой бил крив, кой на кого какво казал, пък другият какво разбрал... все едно сме на село, ей!
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениеето го култовото мнение. От този момент започна бичето движение през 2013 и продължи до средата на 2014. ЦКБ тогава беше 0,58 , а пиб - 1,30. Всички купили тогава бяхме малоумнициПървоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеВ момента е тотално малоумие да се купиват акции на ЦКБ.
1. Проблемна икономика;
2. Проблемен сектор;
3. Проблемен капиталов пазар;
4. Голям продавач по позиция, която не може да поеме предлагането.
Иначе като цяло, ако някой изобщо вярва на отчетите банката си е ок. Просто според мен е рано да се влиза на този етап, поради изброените по-горе фактори.
ПП: Имам акции.
Дълбоко се съмнявам, че имаш интелектуалния капацитет да проумееш, какво искам да ти кажа с тези цифри.
Цитирайки мои постове отпреди близо 4 години само ми правиш реклама. Мерси. {}Last edited by Nikola; 25.08.2016, 19:27.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнениеето го култовото мнение. От този момент започна бичето движение през 2013 и продължи до средата на 2014. ЦКБ тогава беше 0,58 , а пиб - 1,30. Всички купили тогава бяхме малоумници
Там някъде са мой постове че съм купил на 55 стотинки една 10 ... и какво от това.... сега съобразяваш ли се с моето а се съобразяваш с мнението на Никола в момента...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеВ момента е тотално малоумие да се купиват акции на ЦКБ.
1. Проблемна икономика;
2. Проблемен сектор;
3. Проблемен капиталов пазар;
4. Голям продавач по позиция, която не може да поеме предлагането.
Иначе като цяло, ако някой изобщо вярва на отчетите банката си е ок. Просто според мен е рано да се влиза на този етап, поради изброените по-горе фактори.
ПП: Имам акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнениеЕ добре де, но подобни дни не са ли как да кажа нагласени, предварително договорени и т.н да се прехвърлят едни акции на определена цена. Не казвам че е лошо да има сделки и оборот, но започвам да се чудя като видях че при СФИ има 300 акционера изически лица, кой чакаме да вдига цените по позициите ако чакаме да сме все физическите лица. Тук за друго освен за спекула не знам дали става и най вече ако някой външен не го обуят и после 2 години пак да излиза и да събаря цената
Не е препоръка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеИзвън регулиран пазар минават някакви пакети
4CF ТБ Централна кооперативна банка АД-София 120 370 1.080 129 999.60
4CF ТБ Централна кооперативна банка АД-София 62 000 1.030 63 860.00
Коментар
Коментар