IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнение
    не, просто единия не си признава, че цитира другия
    НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
      Този пост съм го писал на 07.01.2013 година. Тогава акцията затваря на 0.83 ст днес акцията ще затвори на около 1.07 лева.
      мисля, че този ти пост наистина е писан на 07,01,2013 год., но цената на която тогава затвори акцията бе 58 стинки, както е написал обафеме

Първоначално изпратено от obafeme
      ето го култовото мнение. От този момент започна бичето движение през 2013 и продължи до средата на 2014. ЦКБ тогава беше 0,58 , а пиб - 1,30. Всички купили тогава бяхме малоумници
      а за другото ти твърдение:

Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
      Цитирайки мои постове отпреди близо 4 години само ми правиш реклама. Мерси. {}
      те и на професор Каро му правят реклама почти всеки месец ................. въпрос на гледна точка...
      НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

Знам, но наистина искам да им обясня някакви базови неща, но не вдяват.

Просто хората не правят разлика между добра компания (банка) и добра инвестиция.

By the way още 2012 година си казвам, че ЦКБ е най-читавата банка от публичните и че само в нея имам и бих имал акции. Драмите в сектора в последните години и AQR само ми потвърдиха тезата. Много благодаря на Обафемето, че ми изрови поста.
        Същото казва и Батя:

Често инвеститорите допускат една съществена грешка - не правят разлика между добра компания и добра акция.

Казват, че великите умове мислят еднакво!
        BSE is dark and full of terrors...

Коментар

• Знам, но наистина искам да им обясня някакви базови неща, но не вдяват.

Просто хората не правят разлика между добра компания (банка) и добра инвестиция.

By the way още 2012 година си казвам, че ЦКБ е най-читавата банка от публичните и че само в нея имам и бих имал акции. Драмите в сектора в последните години и AQR само ми потвърдиха тезата. Много благодаря на Обафемето, че ми изрови поста.
          The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Няма как да видиш за съжаление.

Виждаш, че всеки опит за аргументиране на някакво мнение се смазва от критика без каквито и да било аргументи, а само с някакви безумни щуротии. Просто така човек губи мотивация и желание за каквото и да било. Това са реалностите, обаче.

Към момента ЦКБ си остава подценена, като фундамент и единствената причина поради, която не се качва е поради външни фактори. Особено след перфектните резултати след AQR-a тук нещата, като фундамент са перфектни. Кога вече ще започне да се покачва цената поне на мен не ми е ясно. Най-важното е, че като финансови отчети и кредитен портфейл банката си е супер.
            Подкрепям мнението ти напълно.Няма нужда да спориш с глупаци.Нека си губят парите.За ЦКБ е ясно.Банката е супер.

Коментар

• Първоначално изпратено от Solid149 Разгледай мнение
              Яко бъка от злоба и завист, все едно не сме мъже а някакви жени! Хапят се и съскат като змии За съжеление от както чета форума почти не съм срещал издържан анализ за дадена акция, дружество или каквото и да е.
              Няма как да видиш за съжаление.

Виждаш, че всеки опит за аргументиране на някакво мнение се смазва от критика без каквито и да било аргументи, а само с някакви безумни щуротии. Просто така човек губи мотивация и желание за каквото и да било. Това са реалностите, обаче.

Към момента ЦКБ си остава подценена, като фундамент и единствената причина поради, която не се качва е поради външни фактори. Особено след перфектните резултати след AQR-a тук нещата, като фундамент са перфектни. Кога вече ще започне да се покачва цената поне на мен не ми е ясно. Най-важното е, че като финансови отчети и кредитен портфейл банката си е супер.
              Last edited by Nikola; 25.08.2016, 19:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от White Walker Разгледай мнение
                Ей затова този форум го избягвам през повечето време - ненормални заяждания за някакви публикации от преди години, кой бил прав, кой бил крив, кой на кого какво казал, пък другият какво разбрал... все едно сме на село, ей!
                Яко бъка от злоба и завист, все едно не сме мъже а някакви жени! Хапят се и съскат като змии За съжеление от както чета форума почти не съм срещал издържан анализ за дадена акция, дружество или каквото и да е.

Коментар

• Струва ми се, че приключи съпротивата на 1.07. Вероятно утре ще прехвърлим годишния връх от 1.08
                  За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
                    ето го култовото мнение. От този момент започна бичето движение през 2013 и продължи до средата на 2014. ЦКБ тогава беше 0,58 , а пиб - 1,30. Всички купили тогава бяхме малоумници
                    Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                    В момента е тотално малоумие да се купиват акции на ЦКБ.

1. Проблемна икономика;
                    2. Проблемен сектор;
                    3. Проблемен капиталов пазар;
                    4. Голям продавач по позиция, която не може да поеме предлагането.

Иначе като цяло, ако някой изобщо вярва на отчетите банката си е ок. Просто според мен е рано да се влиза на този етап, поради изброените по-горе фактори.

ПП: Имам акции.
                    Този пост съм го писал на 07.01.2013 година. Тогава акцията затваря на 0.83 ст днес акцията ще затвори на около 1.07 лева. Това е кумулативна възвращаемост за периода от 28.92%. а при ПИБ 49%. През това време КТБ фалира, а ПИБ мина през bank run и спасяване от държавата. Какъв return щеше да имаш душице златна, ако държавата не беше спасила ПИБ? Като контраст за същия период от време възвращаемостта на S&P 500 е 39.77%.

Дълбоко се съмнявам, че имаш интелектуалния капацитет да проумееш, какво искам да ти кажа с тези цифри.

Цитирайки мои постове отпреди близо 4 години само ми правиш реклама. Мерси. {}
                    Last edited by Nikola; 25.08.2016, 19:27.

Коментар

• Ей затова този форум го избягвам през повечето време - ненормални заяждания за някакви публикации от преди години, кой бил прав, кой бил крив, кой на кого какво казал, пък другият какво разбрал... все едно сме на село, ей!
                      BSE is dark and full of terrors...

Коментар

• Първоначално изпратено от obafeme Разгледай мнение
                        И какво целиш с това мнение....
                        Там някъде са мой постове че съм купил на 55 стотинки една 10 ... и какво от това.... сега съобразяваш ли се с моето а се съобразяваш с мнението на Никола в момента...

Коментар

В момента е тотално малоумие да се купиват акции на ЦКБ.

1. Проблемна икономика;
                          2. Проблемен сектор;
                          3. Проблемен капиталов пазар;
                          4. Голям продавач по позиция, която не може да поеме предлагането.

Иначе като цяло, ако някой изобщо вярва на отчетите банката си е ок. Просто според мен е рано да се влиза на този етап, поради изброените по-горе фактори.

ПП: Имам акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
                            Е добре де, но подобни дни не са ли как да кажа нагласени, предварително договорени и т.н да се прехвърлят едни акции на определена цена. Не казвам че е лошо да има сделки и оборот, но започвам да се чудя като видях че при СФИ има 300 акционера изически лица, кой чакаме да вдига цените по позициите ако чакаме да сме все физическите лица. Тук за друго освен за спекула не знам дали става и най вече ако някой външен не го обуят и после 2 години пак да излиза и да събаря цената
                            Минава ми една мисъл 1,2-30 и на 2,5-3 лв при една друга банка ...да търси подаръци....
                            Не е препоръка....

Коментар

• Оракул

Падна тапата ,срещу пазара не се игре
                              Last edited by superexpert; 25.08.2016, 18:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                                Извън регулиран пазар минават някакви пакети

4CF ТБ Централна кооперативна банка АД-София 120 370 1.080 129 999.60
                                4CF ТБ Централна кооперативна банка АД-София 62 000 1.030 63 860.00
                                Много добре

Коментар

Working...
                                X