Софка ще мине 5 стотака а банката не и се мърда и това е.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеhttp://www.investor.bg/brokers/
Специално за "старото" куче Полки и неговите 100 ника....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнениеЕ че те колко бяха е Здракич? пък и то си е било за тогава.
Двама седели на плажа и единя казал ей че много вода. Другия казал: Представи си че това всичкото беше вино.
И първия отвърнал: А колко ти е винцето бе?
Та и моята малко така.
Лека и успешна
Лека и успешна и на теб !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеЕ наскоро ги направихте де от 0,96 до 1,06
Двама седели на плажа и единя казал ей че много вода. Другия казал: Представи си че това всичкото беше вино.
И първия отвърнал: А колко ти е винцето бе?
Та и моята малко така.
Лека и успешна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнениеЕ наскоро ги направихте де от 0,96 до 1,06
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнениеХайде де какво става. Започнаха със свръх-звукова да минават от ляво и от дясно а това пустото седи и не мърда. Знам че трябва търпение ама ... айде да отлепим леко поне. Някакви 10тина %
Коментар
-
Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнениекои бяха 106???
булбанк ли
забравих ги вече тези номера от кобуса
Те и сега ги има в инвестора....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнениена 106 ли са ? ))
булбанк ли
забравих ги вече тези номера от кобусаНЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеАйсберг с връх 3500? Край нямат тези продавачи, взе да ми писва.Умереният риск винаги печели ! ))))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от znae6t Разгледай мнениеАйсберг с връх 3500? Край нямат тези продавачи, взе да ми писва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеИма една стара максима ,която се изразява в това като дойде май всичко да се
продаде и да се купи наново когато навън стане зима.След като не може да се печели
от туризъм,земеделие и търговия големите пари се завръщат за спекула в акции.
След като навън е още лято натискат цените да не скачат.
Знам я , но още не съм я пробвал. Ако до другият май 2017г. няма раздвижване може да експериментирам, разбира се ако успея с този квартален магазин - БФБ.
Коментар
Коментар