IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
    Доверявайки се предимно на историческото представяне на дадена акция е глупаво ...
    Според мен тоя коефицент ще се променя в посока 1.2-1.3 ... най-много
    Каката мина повече от успешно стрестестовете и няма причина да не изпревари по ръст хима, зрънчо и компания ....
    хайде пак помисли какво представлява ХИМ-а и освен ЦКБ още какви компании има при майката

после се опитай грубо да сметнеш цената на щерките и накрая като получиш, че майката трябва да е поне 5 пъти повече от банката пак ела да ни съобщиш дали 1,2-1,3 ще си промени посоката

не ми е ясно как не разбираш, че банката, ако струва 100 млн целия бизнес на групата би следвало да струва поне 500 млн., а не както сега 300 млн.
    НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

• Качих се отново на коня и остава да чакаме .

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
        Тук исторически съотношението с хима винаги е било около 1/1,5. Така,че скоро няма да тръгне серионзно според мен.Имам и от двете.Успехи!
        Доверявайки се предимно на историческото представяне на дадена акция е глупаво ...
        Според мен тоя коефицент ще се променя в посока 1.2-1.3 ... най-много
        Каката мина повече от успешно стрестестовете и няма причина да не изпревари по ръст хима, зрънчо и компания ....
        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
          Просто тогава като купих банката трябваше да ги разцепя 50/50. .
          трябваше .................... ама джипса като ви пише, че банката е много хубава, а хим-а е потъник и спирате да мислите...

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
            мръдна 1-2 стинки, а на другото място направихме 10-20%

другия път помисли малко и не се доверявай сляпо на аверчето ти джипсолина
            Не се доверявам сляпо на никой джедай. Просто тогава като купих банката трябваше да ги разцепя 50/50. Имал съм Хим и преди и вероятно пак ще имам. Гледам да нямам сантименти и все още се уча. Така че пак казвам успех на всички, който е направил 20% още 3 пъти по толкова да направи.

Коментар

• монтьооооооооооо ръст ръъъъст на цицибету

Коментар

А мръдна. Берекет
                мръдна 1-2 стинки, а на другото място направихме 10-20%

другия път помисли малко и не се доверявай сляпо на аверчето ти джипсолина

Коментар

споко, бе ............. то не остана...

цкб - 1,06
                  хим - 1,35

още 20 стинки при хим-а и банката потегля след флагмана-майка
                  А мръдна. Берекет

Коментар

Е няма такава картинка, някой си товари, държи се цената с тия айцберги. Ако се чака пък Хима да става 1.50 въпреки че виждам логика в това да го закарват по бързо там че и тук да вдига, нямам хим и сега ме е яд "малко"

Аз говорих за 500 за Софа той гони вече 600 и банката пак не мърда Успех на всички все пак.
                    споко, бе ............. то не остана...

цкб - 1,06
                    хим - 1,35

още 20 стинки при хим-а и банката потегля след флагмана-майка

Коментар

• Е няма такава картинка, някой си товари, държи се цената с тия айцберги. Ако се чака пък Хима да става 1.50 въпреки че виждам логика в това да го закарват по бързо там че и тук да вдига, нямам хим и сега ме е яд "малко"

Аз говорих за 500 за Софа той гони вече 600 и банката пак не мърда Успех на всички все пак.

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
                        Тук исторически съотношението с хима винаги е било около 1/1,5.

Успехи!
                        като се върне това съотношение пак ще си взема акции на банката

успех и на теб

Коментар

• Тук исторически съотношението с хима винаги е било около 1/1,5. Така,че скоро няма да тръгне серионзно според мен.Имам и от двете.Успехи!

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                            Това е несериозно - 3 К да са пречка.......
                            кой е казал, че 3 Какции са пречка?

Коментар

чакат джипса да се разкара с нейните три иляди папири и цената ще експлоадира

аз отдавна прехвърлих всичко при майката и нещата там вървят по ноти

не е препоръка за каквото и да било
                              Това е несериозно - 3 К да са пречка....
                              Не знам кой го прави, но задържането на цената има за цел да обезвери дребните които да продадат на "събиращия пакети" ....
                              След това ще видим прехвърляне на пакети и ръст от десетки проценти за броени дни .... , както се е случвало неколкократно..
                              Някои комасират земи, други акции ...
                              Last edited by Protokol; 27.09.2016, 15:45.
                              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Софка ще мине 5 стотака а банката не и се мърда и това е.
                                чакат джипса да се разкара с нейните три иляди папири и цената ще експлоадира

аз отдавна прехвърлих всичко при майката и нещата там вървят по ноти

не е препоръка за каквото и да било

Коментар

Working...
                                X