IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
    Да видим този път дали ще минем над 1,10
    ... Графиката подсказва устойчиви нива на поддръжка, продължаваме да чакаме

Коментар

• Да видим този път дали ще минем над 1,10

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
        Пробиха го ... и айсберга!

За пробив на айсберга е необходимо поне 30 градуса да е навън

Коментар

• Пробиха го ... и айсберга!

Коментар

• Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov Разгледай мнение
            По-скоро да мине стабилно над 5 лева
            и неговото време ще дойде
            Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
              Ами аз от рано съм ги натоворил и сега са ми много повече от 20%, но и аз те подкрепям пусто трябва минем стабилно над 1,03, което дава път нагоре, както по рано писах в анализа си.
              По-скоро да мине стабилно над 5 лева

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
                Колеги дайте поне едни 20% да направим като за начало и да ги задържим пък после да мислим за 100% на година в следващите 5.
                Ами аз от рано съм ги натоворил и сега са ми много повече от 20%, но и аз те подкрепям пусто трябва минем стабилно над 1,03, което дава път нагоре, както по рано писах в анализа си.

Коментар

• Колеги дайте поне едни 20% да направим като за начало и да ги задържим пък после да мислим за 100% на година в следващите 5.

Коментар

• Първоначално изпратено от noker Разгледай мнение
                    Съгласен съм за "до 5 години", на започвайки от колко? Иначе не можем да го отделим от краткосрочно.
                    От сега, от кога очакваш ти?

Коментар

Явно имаме различни понятия - средно срочно за мен е до 5 години
                      Иначе имаме еднакви очаквания
                      Съгласен съм за "до 5 години", на започвайки от колко? Иначе не можем да го отделим от краткосрочно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                        Ти да не живееш с орлите Не ме разбирай погрешно- фаворити са ми, но не очаквам да правят повече от 100% годишно
                        Явно имаме различни понятия - средно срочно за мен е до 5 години
                        Иначе имаме еднакви очаквания

Коментар

Хехе от раз 10 кинта ли? Не че не чакам и тази цена, ама в средносрочен план
                          Ти да не живееш с орлите Не ме разбирай погрешно- фаворити са ми, но не очаквам да правят повече от 100% годишно
                          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov Разгледай мнение
                            Все хубави новини

сега да стане 10 лв. цената

Не е препоръка за търговия с ЦК
                            Хехе от раз 10 кинта ли? Не че не чакам и тази цена, ама в средносрочен план

Коментар

http://news.ibox.bg/

ЦКБ с нови по-ниски лихви по потребителските си кредити от 01.06.2013 г. Банката промени всички потребителски кредити, като понижи значително лихвите по тях. Корекциите се движеха в диапазона между 1,00 и 3,00 п.п. в посока понижение. Трезорът понижи най-осезаемо лихвите по кредити за клиенти, които получават заплата в Банката, имат висше образование и добри постоянни доходи. Успоредно с това максималната сума по заемите беше увеличена, както и максималния срок на погасяване по кредитите.

Все хубави новини [/QUOTE]

сега да стане 10 лв. цената

Коментар

• http://news.ibox.bg/

ЦКБ с нови по-ниски лихви по потребителските си кредити от 01.06.2013 г. Банката промени всички потребителски кредити, като понижи значително лихвите по тях. Корекциите се движеха в диапазона между 1,00 и 3,00 п.п. в посока понижение. Трезорът понижи най-осезаемо лихвите по кредити за клиенти, които получават заплата в Банката, имат висше образование и добри постоянни доходи. Успоредно с това максималната сума по заемите беше увеличена, както и максималния срок на погасяване по кредитите.

Не е препоръка за търговия с ЦК [/QUOTE]

Все хубави новини

Коментар

Working...
                                X