Първоначално изпратено от Батя
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеПробиха го ... и айсберга!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov Разгледай мнениеПо-скоро да мине стабилно над 5 леваМнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеАми аз от рано съм ги натоворил и сега са ми много повече от 20%, но и аз те подкрепям пусто трябва минем стабилно над 1,03, което дава път нагоре, както по рано писах в анализа си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнениеКолеги дайте поне едни 20% да направим като за начало и да ги задържим пък после да мислим за 100% на година в следващите 5.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от noker Разгледай мнениеСъгласен съм за "до 5 години", на започвайки от колко? Иначе не можем да го отделим от краткосрочно.Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеЯвно имаме различни понятия - средно срочно за мен е до 5 години
Иначе имаме еднакви очаквания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеТи да не живееш с орлите Не ме разбирай погрешно- фаворити са ми, но не очаквам да правят повече от 100% годишно
Иначе имаме еднакви очакванияМнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеХехе от раз 10 кинта ли? Не че не чакам и тази цена, ама в средносрочен планЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov Разгледай мнениеВсе хубави новини
сега да стане 10 лв. цената
Не е препоръка за търговия с ЦКМнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнениеhttp://news.ibox.bg/
ЦКБ с нови по-ниски лихви по потребителските си кредити от 01.06.2013 г. Банката промени всички потребителски кредити, като понижи значително лихвите по тях. Корекциите се движеха в диапазона между 1,00 и 3,00 п.п. в посока понижение. Трезорът понижи най-осезаемо лихвите по кредити за клиенти, които получават заплата в Банката, имат висше образование и добри постоянни доходи. Успоредно с това максималната сума по заемите беше увеличена, както и максималния срок на погасяване по кредитите.
Не е препоръка за търговия с ЦК
сега да стане 10 лв. цената
Не е препоръка за търговия с ЦК
Коментар
-
http://news.ibox.bg/
ЦКБ с нови по-ниски лихви по потребителските си кредити от 01.06.2013 г. Банката промени всички потребителски кредити, като понижи значително лихвите по тях. Корекциите се движеха в диапазона между 1,00 и 3,00 п.п. в посока понижение. Трезорът понижи най-осезаемо лихвите по кредити за клиенти, които получават заплата в Банката, имат висше образование и добри постоянни доходи. Успоредно с това максималната сума по заемите беше увеличена, както и максималния срок на погасяване по кредитите.
Не е препоръка за търговия с ЦК [/QUOTE]
Все хубави новиниМнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
Коментар