IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
    през февруари 2013 въведоха тези такси, а няколко месеца по-късно ги увеличават с над 60% , а дори и новите такси са най-ниските в банковия сектор

после да не се чудите защо се вдига печалбата
    [/QUOTE]

http://news.ibox.bg/

ЦКБ с нови по-ниски лихви по потребителските си кредити от 01.06.2013 г. Банката промени всички потребителски кредити, като понижи значително лихвите по тях. Корекциите се движеха в диапазона между 1,00 и 3,00 п.п. в посока понижение. Трезорът понижи най-осезаемо лихвите по кредити за клиенти, които получават заплата в Банката, имат висше образование и добри постоянни доходи. Успоредно с това максималната сума по заемите беше увеличена, както и максималния срок на погасяване по кредитите.

Не е препоръка за търговия с ЦК

Коментар

• през февруари 2013 въведоха тези такси, а няколко месеца по-късно ги увеличават с над 60% , а дори и новите такси са най-ниските в банковия сектор

после да не се чудите защо се вдига печалбата

Уважаеми клиенти,
      Уведомяваме Ви за промени в Тарифата на Централна Кооперативна Банка, както следва:
      Месечна такса за поддържане на разплащателни сметки на физически лица в национална и чуждестранна валута – 1 лв. / 0.51 EUR
      Месечна такса за поддържане на сметки с дебитни карти на физически лица в национална и чуждестранна валута – 0.50 лв. / 0.26 EUR
      Такса за теглене на пари в брой с дебитна карта на ЦКБ АД от банкомат на друга банка в България – 0.98 лв

Запазва се таксата за теглене на пари в брой с дебитна карта от банкомат на ЦКБ АД в размер на 0.20 лв.
      Промените влизат в сила, считано от 07.08.2013 г.

Dear clients,
      We hereby inform you about changes in the Tariff of Central Cooperative Bank, as follows:
      The monthly fee for the maintenance of checking accounts of individuals in national and foreign currency – BGN 1 / 0.51 EUR
      The monthly fee for the maintenance of accounts with debit cards of individuals in national and foreign currency– BGN 0.50 / 0.26 EUR
      The, fee for cash withdrawal with a debit card of CCB Plc at an ATM of another bank in Bulgaria– BGN 0.98

The fee for cash withdrawal with a debit card at an ATM of CCB Plc to the amount of BGN 0.20 remains.
      The changes enter into force as from 07.08.2013
      [/QUOTE]
      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от trujusfre Разгледай мнение
        Хората трябва първо да протестират пред БАНКИТЕ! Това е истината.
        Добре казано. А представяте ли си и лихвите по кредитите да станат европейски ( а не такива високи рекетъорски ) и ние да можем да вземем заемен капитал, какви чудеса ще станат на БФБ

Коментар

• Хората трябва първо да протестират пред БАНКИТЕ! Това е истината.
          платформа за инвалиди

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
            Ами според мен към Синеморец сте се запътили та може и до Резово да стигнете
            Човек колкото пъти си писал че ще пада толкова пъти съм купувал (не на дъно да отбележа) и съм продавал доволно на печалба (не на върха). За туй си ме кефиш, за тамъзлък си тук

Без лоши чувства

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
              Сигурно ама Югоизточно или Североизточно е въпроса?
              Ами според мен към Синеморец сте се запътили та може и до Резово да стигнете

Коментар

:

един румб наляво - север североизток към север натинг то старборд!
                Last edited by dimapst; 28.06.2013, 17:23.

Коментар

Дългосрочно си е север-севроизток
                  Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от dimapst Разгледай мнение
                    The ship will go for sure

Коментар

• The ship will go for sure

Коментар

Вейдър-а имаше предвид че докато не затворим на връх дето вече 3 пъти не успяваме да стигнем тоест над 1.07 а той си е шибнал и още 3 ст на 1.10 не се надява че ще излети самолета. Предполагам де, да не му слагам думи в устата ама...аз така го разбирам.
                        Както често се случва, по -скоро ще има стремително пикиране с максимална скорост, докато не се почви някой опитен пилот.

Коментар

• На някой му писна да чака ли? Че пуска по малко въздух

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
                            Всеки притежал под 2% ли минава към фрее флоута?
                            Да, обаче аз мога да притежавам 3% и да реша, че ми изнася да си преместя част от акциите например 1,5% в някоя друга фирма свързана по някакъв начим с мен, тогава ще излезе, че се e увеличил с 3% пък аз мога да не искам да ги продавам и реално не е и другата теза е вярна ) та това няма никакво значение )))

Коментар

• Всеки притежал под 2% ли минава към фрее флоута?
                              Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                                Някой от големите си купува обратно акциите или аз бъркам в логиката ? Едва ли продалите са направили добра сделка
                                http://www.investor.bg/novini-i-anal...ort-ad,152914/
                                Най-вероятно е местене от едия джоб в другия, на някой с повече акции

Коментар

Working...
                                X