If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами аз от рано съм ги натоворил и сега са ми много повече от 20%, но и аз те подкрепям пусто трябва минем стабилно над 1,03, което дава път нагоре, както по рано писах в анализа си.
Колеги дайте поне едни 20% да направим като за начало и да ги задържим пък после да мислим за 100% на година в следващите 5.
Ами аз от рано съм ги натоворил и сега са ми много повече от 20%, но и аз те подкрепям пусто трябва минем стабилно над 1,03, което дава път нагоре, както по рано писах в анализа си.
ЦКБ с нови по-ниски лихви по потребителските си кредити от 01.06.2013 г. Банката промени всички потребителски кредити, като понижи значително лихвите по тях. Корекциите се движеха в диапазона между 1,00 и 3,00 п.п. в посока понижение. Трезорът понижи най-осезаемо лихвите по кредити за клиенти, които получават заплата в Банката, имат висше образование и добри постоянни доходи. Успоредно с това максималната сума по заемите беше увеличена, както и максималния срок на погасяване по кредитите.
ЦКБ с нови по-ниски лихви по потребителските си кредити от 01.06.2013 г. Банката промени всички потребителски кредити, като понижи значително лихвите по тях. Корекциите се движеха в диапазона между 1,00 и 3,00 п.п. в посока понижение. Трезорът понижи най-осезаемо лихвите по кредити за клиенти, които получават заплата в Банката, имат висше образование и добри постоянни доходи. Успоредно с това максималната сума по заемите беше увеличена, както и максималния срок на погасяване по кредитите.
през февруари 2013 въведоха тези такси, а няколко месеца по-късно ги увеличават с над 60% , а дори и новите такси са най-ниските в банковия сектор
после да не се чудите защо се вдига печалбата
Уважаеми клиенти,
Уведомяваме Ви за промени в Тарифата на Централна Кооперативна Банка, както следва:
Месечна такса за поддържане на разплащателни сметки на физически лица в национална и чуждестранна валута – 1 лв. / 0.51 EUR
Месечна такса за поддържане на сметки с дебитни карти на физически лица в национална и чуждестранна валута – 0.50 лв. / 0.26 EUR
Такса за теглене на пари в брой с дебитна карта на ЦКБ АД от банкомат на друга банка в България – 0.98 лв
Запазва се таксата за теглене на пари в брой с дебитна карта от банкомат на ЦКБ АД в размер на 0.20 лв.
Промените влизат в сила, считано от 07.08.2013 г.
Dear clients,
We hereby inform you about changes in the Tariff of Central Cooperative Bank, as follows:
The monthly fee for the maintenance of checking accounts of individuals in national and foreign currency – BGN 1 / 0.51 EUR
The monthly fee for the maintenance of accounts with debit cards of individuals in national and foreign currency– BGN 0.50 / 0.26 EUR
The, fee for cash withdrawal with a debit card of CCB Plc at an ATM of another bank in Bulgaria– BGN 0.98
The fee for cash withdrawal with a debit card at an ATM of CCB Plc to the amount of BGN 0.20 remains.
The changes enter into force as from 07.08.2013
Хората трябва първо да протестират пред БАНКИТЕ! Това е истината.
Добре казано. А представяте ли си и лихвите по кредитите да станат европейски ( а не такива високи рекетъорски ) и ние да можем да вземем заемен капитал, какви чудеса ще станат на БФБ
Ами според мен към Синеморец сте се запътили та може и до Резово да стигнете
Човек колкото пъти си писал че ще пада толкова пъти съм купувал (не на дъно да отбележа) и съм продавал доволно на печалба (не на върха). За туй си ме кефиш, за тамъзлък си тук
Коментар