IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Акцията може да стигне и 12лева, ама на мангала Полки му трябват поне 33см

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
      ...................... някой друг път ще направя справка за точната цена и дата...
      Тази дата съм я казал заради месечните барчета

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
        Мечтаният връх е 10.2509 лв.

Поздрави!
        там някъде го помня ......................... около 10 лв. и мисля, че 11 не можа да стигне

Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
        датата е 01,10,2007
        ...................... някой друг път ще направя справка за точната цена и дата...
        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

не си спомням през 2007-а ЦКБ-то да е струвало 13 лв. .......................... припомни ми, ако греша...
          датата е 01,10,2007

Коментар

не си спомням през 2007-а ЦКБ-то да е струвало 13 лв. .......................... припомни ми, ако греша...
            Мечтаният връх е 10.2509 лв.

Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
              Аз мисля да не връщаме, направо да прашим към 13-те лева от 2007 .....който натовалрил , натоварил ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                Избягвам го вече моето любимо ЦКБ от както забелязах че Krasimir Nikolov е влязъл тук.Това е най-великият карък който съм виждал.Преди години където влезеше и ставаше погром.Не знам как още се осмелява да играе на борсата това момче.Преминах на спекула тук,но основно си прибирам дивидентчетата.Така че успех на играчорите тук.Аз смятам да погледам гейма как ще се развие с появата на Красито Николов
                цената твърдо мина левчето вместо чаканите от теб 60 стинки на които щеше да пълниш и вече ЦКБ-то не те интересува

гроздето е кисело, а

пак имаш възможност да купиш, но вече е на по-висока цена от 90 -те стинки на които продаде, а дали красито или друг е влязъл в позицията няма никакво значение за профита...

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                  Избягвам го вече моето любимо ЦКБ от както забелязах че Krasimir Nikolov е влязъл тук.Това е най-великият карък който съм виждал.Преди години където влезеше и ставаше погром.Не знам как още се осмелява да играе на борсата това момче.Преминах на спекула тук,но основно си прибирам дивидентчетата.Така че успех на играчорите тук.Аз смятам да погледам гейма как ще се развие с появата на Красито Николов
                  От пушенето на лоулатЪ и гадаенето виждам, че гоУеми пари чакат тук

Не е препоръка за търговия с тез книжа

Коментар

• Аз мисля да не връщаме, направо да прашим към 13-те лева от 2007 .....който натовалрил , натоварил ...
                    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от __cupid__ Разгледай мнение
                      Еh, една по една целите, на първо време до 3лв да закараме, пък там ще му мислим.
                      Няма да е зле тези дни, да затворим над 1.05
                      Пък след това мисля да се върнем малко до към 0.80ст., за да може и Ташунко да натовари, че закъде сме без него...

Коментар

• ЦКБ може да увеличи капитала до 90 млн. лева

В Търговския регистър бяха вписани промените в Устава на Централна кооперативна банка, гласувани на проведеното на 26 юни годишно общо събрание. От тях става ясно, че акционерите са дали право на управителния съвет през следващите пет години да увеличава капитала на банката чрез издаването на обикновени и привилегировани акции с право на глас. Общият размер на тези емисии не може да надхвърля 90 млн. лв., като конкретните параметри на емисиите и моментът, в който те ще бъдат пуснати ще се...
                        Източник: banker.bg

Коментар

Още миг и ще падне заветният хълм...
                          Доби, ще ходим ли на 3лв.?
                          Ще падне 100%. Пазара, не само тук, се съживява

Коментар

• Първоначално изпратено от _1912_ Разгледай мнение
                            хайде сега ни кажи, след като затворихме на седмична цена от над 1,03 (в случая днес в петък затваряне на 1,037) -> какво и кога следва да се случи според анализа ти???
                            Тестване ценовото ниво на CHIM-а, а именно 1.3-40 лв.

Не е препоръка за търговия с ЦК!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
                              Както писах преди над 1.03 затваряне отваря пътя това ниво беше важна съпротива от началото на годината!
                              хайде сега ни кажи, след като затворихме на седмична цена от над 1,03 (в случая днес в петък затваряне на 1,037) -> какво и кога следва да се случи според анализа ти???
                              НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

Тц, 20 няма да стигнат ми се струва. Виж ако вкара някой 200К, може и да пробием
                                гледам, че има 17 хил.бр. до 1.05 .............................. но тоя дето купува по100-200 бр. скоро няма да успее да направи пробив с тези темпове...
                                НЕ РАЗБИРАМ НИЩО ОТ ФУТБОЛ!!!

Коментар

Working...
                                X