If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Избягвам го вече моето любимо ЦКБ от както забелязах че Krasimir Nikolov е влязъл тук.Това е най-великият карък който съм виждал.Преди години където влезеше и ставаше погром.Не знам как още се осмелява да играе на борсата това момче.Преминах на спекула тук,но основно си прибирам дивидентчетата.Така че успех на играчорите тук.Аз смятам да погледам гейма как ще се развие с появата на Красито Николов
цената твърдо мина левчето вместо чаканите от теб 60 стинки на които щеше да пълниш и вече ЦКБ-то не те интересува
гроздето е кисело, а
пак имаш възможност да купиш, но вече е на по-висока цена от 90 -те стинки на които продаде, а дали красито или друг е влязъл в позицията няма никакво значение за профита...
Избягвам го вече моето любимо ЦКБ от както забелязах че Krasimir Nikolov е влязъл тук.Това е най-великият карък който съм виждал.Преди години където влезеше и ставаше погром.Не знам как още се осмелява да играе на борсата това момче.Преминах на спекула тук,но основно си прибирам дивидентчетата.Така че успех на играчорите тук.Аз смятам да погледам гейма как ще се развие с появата на Красито Николов
От пушенето на лоулатЪ и гадаенето виждам, че гоУеми пари чакат тук
Еh, една по една целите, на първо време до 3лв да закараме, пък там ще му мислим.
Няма да е зле тези дни, да затворим над 1.05
Пък след това мисля да се върнем малко до към 0.80ст., за да може и Ташунко да натовари, че закъде сме без него...
Коментар
Konsultant
ЦКБ може да увеличи капитала до 90 млн. лева
В Търговския регистър бяха вписани промените в Устава на Централна кооперативна банка, гласувани на проведеното на 26 юни годишно общо събрание. От тях става ясно, че акционерите са дали право на управителния съвет през следващите пет години да увеличава капитала на банката чрез издаването на обикновени и привилегировани акции с право на глас. Общият размер на тези емисии не може да надхвърля 90 млн. лв., като конкретните параметри на емисиите и моментът, в който те ще бъдат пуснати ще се...
хайде сега ни кажи, след като затворихме на седмична цена от над 1,03 (в случая днес в петък затваряне на 1,037) -> какво и кога следва да се случи според анализа ти???
Тестване ценовото ниво на CHIM-а, а именно 1.3-40 лв.
Както писах преди над 1.03 затваряне отваря пътя това ниво беше важна съпротива от началото на годината!
хайде сега ни кажи, след като затворихме на седмична цена от над 1,03 (в случая днес в петък затваряне на 1,037) -> какво и кога следва да се случи според анализа ти???
Тц, 20 няма да стигнат ми се струва. Виж ако вкара някой 200К, може и да пробием
гледам, че има 17 хил.бр. до 1.05 .............................. но тоя дето купува по100-200 бр. скоро няма да успее да направи пробив с тези темпове...
Коментар