IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сега ще искаш и Deja Vu, ми дано както казах и по-рано ама каквото такова. Да датат не е вярна сори. На края на Окт е било но няма значение де. Няма се отчайваме. Като си спомня как се мръщех на HDPAT че от 150 лв стана на 320 и викам туй нещо никой няма да го купи повече пък то взе че стигна 40К на парче как да не ти иде да се...
    Last edited by Petar; 30.07.2013, 11:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от __cupid__ Разгледай мнение
      Само че, това което гледаш е месечният бар, така че цените които цитираш явно са за месец 10.2007, но е факт че е имало и цени от 13лв.
      Тека е ) тогава се чудех дали да продавам ) но ми се привиждаха още по високи цени млад и алчен бях

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
        Датата пичове е 05.10.2007. Отваряне 11,45лв. Min 11,15лв, Max 13,11лв, Затваряне на 12лв. А дано а, ама надали пак ще го има това
        Само че, това което гледаш е месечният бар, така че цените които цитираш явно са за месец 10.2007, но е факт че е имало и цени от 13лв.

Коментар

• Датата пичове е 05.10.2007. Отваряне 11,45лв. Min 11,15лв, Max 13,11лв, Затваряне на 12лв. А дано а, ама надали пак ще го има това

Коментар

• Полки докато ти се радваш на 10-20%- някои акции се удвоиха и утроиха- сам прецени колко ти е малко акъла

Коментар

• Акцията може да стигне и 12лева, ама на мангала Полки му трябват поне 33см

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                ...................... някой друг път ще направя справка за точната цена и дата...
                Тази дата съм я казал заради месечните барчета

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
                  Мечтаният връх е 10.2509 лв.

Поздрави!
                  там някъде го помня ......................... около 10 лв. и мисля, че 11 не можа да стигне

Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                  датата е 01,10,2007
                  ...................... някой друг път ще направя справка за точната цена и дата...
                  fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

не си спомням през 2007-а ЦКБ-то да е струвало 13 лв. .......................... припомни ми, ако греша...
                    датата е 01,10,2007

Коментар

не си спомням през 2007-а ЦКБ-то да е струвало 13 лв. .......................... припомни ми, ако греша...
                      Мечтаният връх е 10.2509 лв.

Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                        Аз мисля да не връщаме, направо да прашим към 13-те лева от 2007 .....който натовалрил , натоварил ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                          Избягвам го вече моето любимо ЦКБ от както забелязах че Krasimir Nikolov е влязъл тук.Това е най-великият карък който съм виждал.Преди години където влезеше и ставаше погром.Не знам как още се осмелява да играе на борсата това момче.Преминах на спекула тук,но основно си прибирам дивидентчетата.Така че успех на играчорите тук.Аз смятам да погледам гейма как ще се развие с появата на Красито Николов
                          цената твърдо мина левчето вместо чаканите от теб 60 стинки на които щеше да пълниш и вече ЦКБ-то не те интересува

гроздето е кисело, а

пак имаш възможност да купиш, но вече е на по-висока цена от 90 -те стинки на които продаде, а дали красито или друг е влязъл в позицията няма никакво значение за профита...

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                            Избягвам го вече моето любимо ЦКБ от както забелязах че Krasimir Nikolov е влязъл тук.Това е най-великият карък който съм виждал.Преди години където влезеше и ставаше погром.Не знам как още се осмелява да играе на борсата това момче.Преминах на спекула тук,но основно си прибирам дивидентчетата.Така че успех на играчорите тук.Аз смятам да погледам гейма как ще се развие с появата на Красито Николов
                            От пушенето на лоулатЪ и гадаенето виждам, че гоУеми пари чакат тук

Не е препоръка за търговия с тез книжа

Коментар

• Аз мисля да не връщаме, направо да прашим към 13-те лева от 2007 .....който натовалрил , натоварил ...
                              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от __cupid__ Разгледай мнение
                                Еh, една по една целите, на първо време до 3лв да закараме, пък там ще му мислим.
                                Няма да е зле тези дни, да затворим над 1.05
                                Пък след това мисля да се върнем малко до към 0.80ст., за да може и Ташунко да натовари, че закъде сме без него...

Коментар

Working...
                                X