Сега ще искаш и Deja Vu, ми дано както казах и по-рано ама каквото такова. Да датат не е вярна сори. На края на Окт е било но няма значение де. Няма се отчайваме. Като си спомня как се мръщех на HDPAT че от 150 лв стана на 320 и викам туй нещо никой няма да го купи повече пък то взе че стигна 40К на парче как да не ти иде да се...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от __cupid__ Разгледай мнениеСамо че, това което гледаш е месечният бар, така че цените които цитираш явно са за месец 10.2007, но е факт че е имало и цени от 13лв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнениеДатата пичове е 05.10.2007. Отваряне 11,45лв. Min 11,15лв, Max 13,11лв, Затваряне на 12лв. А дано а, ама надали пак ще го има това
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение...................... някой друг път ще направя справка за точната цена и дата...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеМечтаният връх е 10.2509 лв.
Поздрави!
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениедатата е 01,10,2007fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениене си спомням през 2007-а ЦКБ-то да е струвало 13 лв. .......................... припомни ми, ако греша...
Коментар
-
Konsultant
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениене си спомням през 2007-а ЦКБ-то да е струвало 13 лв. .......................... припомни ми, ако греша...
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеАз мисля да не връщаме, направо да прашим към 13-те лева от 2007 .....който натовалрил , натоварил ...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеИзбягвам го вече моето любимо ЦКБ от както забелязах че Krasimir Nikolov е влязъл тук.Това е най-великият карък който съм виждал.Преди години където влезеше и ставаше погром.Не знам как още се осмелява да играе на борсата това момче.Преминах на спекула тук,но основно си прибирам дивидентчетата.Така че успех на играчорите тук.Аз смятам да погледам гейма как ще се развие с появата на Красито Николов
гроздето е кисело, а
пак имаш възможност да купиш, но вече е на по-висока цена от 90 -те стинки на които продаде, а дали красито или друг е влязъл в позицията няма никакво значение за профита...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеИзбягвам го вече моето любимо ЦКБ от както забелязах че Krasimir Nikolov е влязъл тук.Това е най-великият карък който съм виждал.Преди години където влезеше и ставаше погром.Не знам как още се осмелява да играе на борсата това момче.Преминах на спекула тук,но основно си прибирам дивидентчетата.Така че успех на играчорите тук.Аз смятам да погледам гейма как ще се развие с появата на Красито Николов
Не е препоръка за търговия с тез книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от __cupid__ Разгледай мнениеЕh, една по една целите, на първо време до 3лв да закараме, пък там ще му мислим.
Няма да е зле тези дни, да затворим над 1.05
Пък след това мисля да се върнем малко до към 0.80ст., за да може и Ташунко да натовари, че закъде сме без него...
Коментар
Коментар