IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
    Ми успех бе бледолики.Пръй пари щом можеш.Мен не ма кефи цената и съм се насочил в други артии.Като падне ще купя но за момента смятам че мога другаде да прибера някой лев.
    От страхливо дрънкане пари не се печелят

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
      цената твърдо мина левчето вместо чаканите от теб 60 стинки на които щеше да пълниш и вече ЦКБ-то не те интересува

гроздето е кисело, а

пак имаш възможност да купиш, но вече е на по-висока цена от 90 -те стинки на които продаде, а дали красито или друг е влязъл в позицията няма никакво значение за профита...
      Ми успех бе бледолики.Пръй пари щом можеш.Мен не ма кефи цената и съм се насочил в други артии.Като падне ще купя но за момента смятам че мога другаде да прибера някой лев.

Коментар

• Айде, стига се карайте ва...
        Бутнете малко

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
          Наздраве! Виждам че си започнал да пиеш от доста рано.
          Наздраве! Виждам, че не си спирал да пиеш последните няколко години - алкохолен бисер след алкохолен бисер "къдриш" всеки път...
          fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
            я, ни припомни пак какви са тези които купуват на 57 стинки ЦКБ и до колко време очакваш да фалира батката...
            Наздраве! Виждам че си започнал да пиеш от доста рано.
            The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
              Тук отчетите никога са нямали значение.
              я, ни припомни пак какви са тези които купуват на 57 стинки ЦКБ и до колко време очакваш да фалира батката...

............................. голям анализ спретна тук преди 6-7 месеца ..................... както и голям анализ направи при БАКБ януари 2011

Коментар

• fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
                  Често казано очаквах по-добър отчет
                  Tук отчетите никога са нямали значение ................................ значение имат само анализите на николчо...

Коментар

• Първоначално изпратено от Eminem Разгледай мнение
                    Често казано очаквах по-добър отчет
                    Тук отчетите никога са нямали значение.
                    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Често казано очаквах по-добър отчет

Коментар

• http://profit.bg/news/TSKB-s-pechalb...id-110296.html
                        "Начинът да гледаш право в Слънцето,без да ослепееш е ти самият да светиш..."

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                          То че старите сме с много повече вярно , ама високия софиск си го искаме бе.....щот сме алчни

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                            Само с една уговорка, имам 30 пъти повече акции нещо около 2 лева ми върши същата работа това се опитвам да обясня на всички хейтъри / не те визирам теб/, че просто сме си увеличили акците многократно и ни трябва доста по-нисък софикс
                            То че старите сме с много повече вярно , ама високия софиск си го искаме бе.....щот сме алчни

по мои спомен ЦКБ най викоката цена беше 30,10,2007 цена 11,5 на затваряне
                            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
                              Сега ще искаш и Deja Vu, ми дано както казах и по-рано ама каквото такова. Да датат не е вярна сори. На края на Окт е било но няма значение де. Няма се отчайваме. Като си спомня как се мръщех на HDPAT че от 150 лв стана на 320 и викам туй нещо никой няма да го купи повече пък то взе че стигна 40К на парче как да не ти иде да се...
                              Само с една уговорка, имам 30 пъти повече акции нещо около 2 лева ми върши същата работа това се опитвам да обясня на всички хейтъри / не те визирам теб/, че просто сме си увеличили акците многократно и ни трябва доста по-нисък софикс

Коментар

• Ех, то ако можеше всички да купуваме на дъното и да продаваме на върха
                                А и пътят нагоре винаги е бавен и мъчителен, така че след 20-на години, може и да видим пак цени от 13лв, че и повече, ама до тогава я камилата, я...

Коментар

Working...
                                X