IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
    ... А пък тебе общо взето няма какво да те слушам. Какво да слушам? Че имаш акции от около 30 компании или поне от всяка, която потегли. Това вече не е интересно Батинка. Дай за цвят някоя сделка от която си на загуба.
    Щом се съмняваш, че съм се похвалил, че имам акции в дадена компания която е поскъпнала, дай конкретен пример, залагаме по 5 бона и проверяваме сделките с извлечение от ИП-то ми.
    Ако ли не, си обикновено мишле, което завижда и плюе по успяващите и нямам повече приказка с теб!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
      ааа, не знам
      на 90 ст. доколкото си спомням продаваше че щяло много още да връща
      като не слушаш Батя си играй го както си искаш

Аз за мен си знам, нямам бърза работа... лет дъ профит рън

врътчици за по 5-10 ст. са да си играят децата, не са за батета
      A, бъркаш ме с някого. Акция на ЦКБ не съм задържал повече от 2-3 дни. Ако съм продал на 90 ст. съм купил на 82-83 ст. и така. В момента държа само ПДНГ (средна 3.80), БРЕФ (0.59 преди дивидента), Химимпорт (1.20 респ. 1.75 на привилег.), Енемона (2.82) и Алкомет (4.75). Запиши го във форумния архив и глей доходност. А пък тебе общо взето няма какво да те слушам. Какво да слушам? Че имаш акции от около 30 компании или поне от всяка, която потегли. Това вече не е интересно Батинка. Дай за цвят някоя сделка от която си на загуба.

Коментар

ааа, не знам

Здрасти Батя кой продаде днес 1млн. на Хим - продължава да не ми излиза насрещна страна на платформата - дали са "онези"?

Коментар

Днес реших да заиграя ключовото ниво като купих 4000 бр. на 1.049-1.050. Не смятам да ги държа много дълго, ама да почерпите. Един трябва все да рискува...
          ааа, не знам

Коментар

Днес реших да заиграя ключовото ниво като купих 4000 бр. на 1.049-1.050. Не смятам да ги държа много дълго, ама да почерпите. Един трябва все да рискува...
            Чест ти прави че си обяви сделката. Стискам палци!

Коментар

Браво, затворихме над 1.05, сега вече може и корекция.
              Айде почерпете се

Коментар

На тази акция вече и свършва търпението, да чака Хим да се натутка

Коментар

• Над 1.1 ли трябваше да затворим?

Коментар

На тази акция вече и свършва търпението, да чака Хим да се натутка
                    Ще мине хима, според мен

Коментар

• На тази акция вече и свършва търпението, да чака Хим да се натутка

Коментар

• Акцията си катери, мрънкачите си мрънкат...
                        Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Да все още са евтини акциите и има голям избор, но има тук едни смешни тролове, които се опитват да повдигат акциите където са потънали със селски методи и хвалби

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                            Полкито така се е набутал тук със скъпи акции, че ако може и със задника си ще ги бута нагоре- голям палячо е
                            Кире, всички акции са евтини, сега ако сравняваш една с друга, можеш да намериш аргументи за избор.

Коментар

• Моля за отговор, защо тук печалбата е почти 4 пъти по-малко от при ПИБ, а капитализацията е около 2 пъти по-малка?

Как си обяснявате разликата?

Коментар

• Полкито така се е набутал тук със скъпи акции, че ако може и със задника си ще ги бута нагоре- голям палячо е

Коментар

Working...
                                X