IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Има няколко любими игри във форума, които мине се не мине малко време и се разиграват на ново. Играе се Бордът ще падне, Развален телефон и Дай да си сравним п....ортфейлите

Тук някъде Батята беше казал че от как е започнал да инвестира е направил много процентна доходност / не ми се търси точния цитат/ и от този коментар разваления телефон го докара до изкарана доходност от някоя настояща еднократна инвестиция, макар че всъщност става въпрос за поредица от много сделки започнали далеч преди върха на пазара през 2008 година.

Бъфет беше казал че ако има да управлява само един милион той със сигурност ще го удвои за година. С което просто искаше да каже че малки суми , а за техния ликвиден пазар 1 М е малка сума, може да се постига много голяма доходност.
    Тук просто голямата доходност се постига с доста по-малки суми, примерно от рода на няколко хиляди лева...

Как успявате да се изнервите и изпокарате при възходящ пазар, щадете се малко - колкото и да сте спечелили нерви няма от къде си купите
    Last edited by BigBear; 01.08.2013, 09:43.
    Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
      А, това за 5те бона ми хареса. Някъде ти бях чел доходността /беше някакви десетки хиляди проценти/! Ако си сериозен повтори колко доходност имаш и ги имаш

П.С. Искаш ли 5 000 лв или не? Ако ги искаш - дай период и да ходим при твоя ИП и да ги вземеш
      Хахахаха добре казано.Адмирации !!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
        Не се съмнявам, просто не ми тичка проявата ти на гениалност във всяка тема. Разбрахме те, че си велик. Сега стани малко по-земен за разнообразие. Незнам кой е форумна мишка. Сигурно тази, която си води архив на изказванията на колеги??? Е, аз не съм. Лека и със здраве! И не забравяй - това, че даден човек е издразнен от нечие поведение не означава непременно, че завижда. Това си мислят хората, които не са склонни на самокритика. Казвам ти го с добро.
        +1

Коментар

• Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov Разгледай мнение
          От страхливо дрънкане пари не се печелят
          Хахахаха тебе та знаем бледолики.По-добре си мълчи че сигурно още връщаш пари по банките.Ама верно си беше карък.дето влезеше и напишеш някоя оптимистична глупост и после ставаше мазало Щом обаче си още тук значи имаш здрави нерви и ставаш за тоя гейм.Щото имаше много други даже познавам някой които бяха на системи в болницата Нищо лично бледолики даже успех ти пожелавам.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
            ОК.
            Сега иди и се наспи, а утре пак помисли, че може и да ги загубиш тия 5К.
            Не ме интересува батката, ма ти го казвам понеже и аз мога да ти дам съвсем конкретен пример колко относително нещо са %-те , вкл. и хилядите.
            Прав си, ще ходя да се наспя скоро. Утре като се наспя, може ли с теб да се обзаложа на същия бас?
            Интересна ще ми бъде лекцията ти за процентите, наистина . Ако може да се подготвиш на тема какво относително виждаш в тях

П.С. Дай да го загубя този бас, това да знаеш кого да слушаш за 10 000 % печалба за примерно 10 г. струва много повече от 5 000 лв.
            Last edited by 15%; 01.08.2013, 01:24.
            Пътека се прави камък по камък!

Коментар

А, той си смята печалбата на Софикс 10 000?
              Както и да е, големи печалби, големи обеми, а накрая никой не смее да се басира за 5 000 лв.
              Просто съм се почерпил и реших да отправя предизвикателство на нашия батко, но цък
              Утре пак ще обяснява и убеждава....
              И е на линия, но явно сме под нивото му, за да спечели 5 000 лв или да ни опровъргае
              ОК.
              Сега иди и се наспи, а утре пак помисли, че може и да ги загубиш тия 5К.
              Не ме интересува батката, ма ти го казвам понеже и аз мога да ти дам съвсем конкретен пример колко относително нещо са %-те , вкл. и хилядите.

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
                От твоя връх обаче това беше връх )) сега ще е спирка
                А, той си смята печалбата на Софикс 10 000?
                Както и да е, големи печалби, големи обеми, а накрая никой не смее да се басира за 5 000 лв.
                Просто съм се почерпил и реших да отправя предизвикателство на нашия батко, но цък
                Утре пак ще обяснява и убеждава....
                И е на линия, но явно сме под нивото му, за да спечели 5 000 лв или да ни опровъргае

Ако ли не, си обикновено мишле, което завижда и плюе по успяващите
                Това е твой цитат, мишле Искаш ли 5 000 лв. или са твърде малко за теб?
                Last edited by 15%; 01.08.2013, 01:08.

Коментар

• И друг палячо има тук- Полки- наврял си е парите в ЦЦБ на скъпите цени и все спами за да лъже хората с надежда да купуват и да избие загубите- абе тъпо ко....е

Коментар

И това е без маржин, при положение, че сме на 20-30% от върха
                    Батка, искаш ли 5 000 лв. или не?

П.С. То ако имаше маржини, щеше да е поне 100 пъти по-богат от Бъфет, не го обиждай така! Ама за 5 000 лв се прави на умряла лисица
                    От твоя връх обаче това беше връх )) сега ще е спирка

Коментар

• Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение
                      ТИХО ДА НЕ ЧУЕ БЪФЕТ ЗА ТЕЗИ ГЕНИАЛНИ ИНВЕСТИТОРИ НА БФБ С ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ ПРОЦЕНТИ ДОХОДНОСТ, ЧЕ ЩЕ ПОТЪНЕ ОТ СРАМ
                      И това е без маржин, при положение, че сме на 20-30% от върха
                      Батка, искаш ли 5 000 лв. или не?

П.С. То ако имаше маржини, щеше да е поне 100 пъти по-богат от Бъфет, не го обиждай така! Ама за 5 000 лв се прави на умряла лисица
                      Last edited by 15%; 01.08.2013, 00:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                        То това с %-те много относително .....моето си мерило е колко средно -прилични БГ пенсии (да кажем около 500лв) профит съм успял да направя на годишна база.
                        Засега доволен
                        Предоволен ще съм ако следващите години и половината на резултата досега съумея да си докарам
                        Как така е много относително
                        Това е чиста математика, изключително лесно доказуема!
                        Когато човек говори за доходност 10 000%, означава, че е вкарал х пари и е изкарал х умножено по 10 000%. Аз на този бас съм съгласен да се хвана с батко си, но той не отвръща
                        Сигурно има причини - аз съм нов, не се изчислява така, игнорирал ме е и т.н. и т.н.

П.С. Батко ми твърди, че е купувал сериозно Евроинса на 90 ст. Колко ще стане той, та батко да направи 10 000%
                        Днес е купил и Хим на 1.32 , да, може би 2999г. може да направи от тези сделки 10 000%
                        Last edited by 15%; 01.08.2013, 00:35.

Коментар

• ТИХО ДА НЕ ЧУЕ БЪФЕТ ЗА ТЕЗИ ГЕНИАЛНИ ИНВЕСТИТОРИ НА БФБ С ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ ПРОЦЕНТИ ДОХОДНОСТ, ЧЕ ЩЕ ПОТЪНЕ ОТ СРАМ

Коментар

А, това за 5те бона ми хареса. Някъде ти бях чел доходността /беше някакви десетки хиляди проценти/! Ако си сериозен повтори колко доходност имаш и ги имаш
                            То това с %-те много относително .....моето си мерило е колко средно -прилични БГ пенсии (да кажем около 500лв) профит съм успял да направя на годишна база.
                            Засега доволен
                            Предоволен ще съм ако следващите години и половината на резултата досега съумея да си докарам

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                              Щом се съмняваш, че съм се похвалил, че имам акции в дадена компания която е поскъпнала, дай конкретен пример, залагаме по 5 бона и проверяваме сделките с извлечение от ИП-то ми.
                              Ако ли не, си обикновено мишле, което завижда и плюе по успяващите и нямам повече приказка с теб!

П.С. Искаш ли 5 000 лв или не? Ако ги искаш - дай период и да ходим при твоя ИП и да ги вземеш
                              Last edited by 15%; 01.08.2013, 00:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                                Щом се съмняваш, че съм се похвалил, че имам акции в дадена компания която е поскъпнала, дай конкретен пример, залагаме по 5 бона и проверяваме сделките с извлечение от ИП-то ми.
                                Ако ли не, си обикновено мишле, което завижда и плюе по успяващите и нямам повече приказка с теб!
                                Не се съмнявам, просто не ми тичка проявата ти на гениалност във всяка тема. Разбрахме те, че си велик. Сега стани малко по-земен за разнообразие. Незнам кой е форумна мишка. Сигурно тази, която си води архив на изказванията на колеги??? Е, аз не съм. Лека и със здраве! И не забравяй - това, че даден човек е издразнен от нечие поведение не означава непременно, че завижда. Това си мислят хората, които не са склонни на самокритика. Казвам ти го с добро.

Коментар

Working...
                                X