IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
    Аз живея с мисълта, че коефициентът между двете е 1,5. Локото като иде на 3, тука трябва да е 2.
    2011 г съотношението беше 2 пъти, но пазара определя това.

Коментар

• 9.358 е голямата цел . понеже гнидите ще бързат , може би до края на другата година ще го видим

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
        1.40 иди
        1.4, 1.6, 1.8, 2

Коментар

• 1.40 иди

Коментар

• Тука откъна ключовото ниво 1,10 .... така че пожелавам успех да имащите тука ...

Не е препоръка. Просто констатация

Коментар

• Че пазарът не е съвършен , не е , но чак пък "безумен" ......
              Успех на спекулантите !!!!
              не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

• И според мен има реален шанс това да е една от най-растящите ликвидни акции през първата половина на 2014

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                  Набухах и аз няколко кила тука последните дни. При този подскок на ПИБ сигурно и тук няма да закъснее. Двете бамки доста подобно се движат.
                  Време беше и тук да подскочим Точно навреме напълник
                  Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Емиии, работаща нормално банка, на печалба и без съществени, спрямо останалите в сектора, лоши кредити, със стабилен гръб зад себе си, да се търгува на Р/В 0,3 !!!

Даже много дълго се задържа това безумие!

Коментар

• айде все така да е до 2-ката

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                        Мда, право куме в очи

Аз в темата на ПИБ им го намекнах това нещо съвсем деликатно преди 2 седмици и феновете щяха да ме изядат с парцалите

Но всеки си има глава, сам да си решава за инвестициите си!
                        Батя, хубаво че има такива като теб да ни водят в тези тъмни времена на БФБ Имаше един сериал туин пийкс обикновено се свързва с една популярна фраза ) та сещай се

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                          Ама защо я заряза локомотива. Само преди месеци съотношението ХИМ/ЦКБ беше около 1.3
                          Аз живея с мисълта, че коефициентът между двете е 1,5. Локото като иде на 3, тука трябва да е 2.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dmirkata Разгледай мнение
                            Признавам : ЦКБ-то е една от най- ликвидните на БФБ-то !!!
                            Ама защо я заряза локомотива. Само преди месеци съотношението ХИМ/ЦКБ беше около 1.3
                            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• N1

Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение
                              кЪк е А !?!?!
                              Признавам : ЦКБ-то е една от най- ликвидните на БФБ-то !!!
                              Но и ПИБчо не е за изхвърляне : като се изстреля - лети
                              Last edited by Dmirkata; 06.01.2014, 22:10.
                              не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                                "За разлика от останалите публични банки ЦКБ няма огромна капитализация като Корпоративна търговска банка (КТБ), нито е кредитирала, кажи-речи, всяко по-голямо фалирало/фалиращо дружество като ПИБ. Че има скелети в гардероба, е ясно и на тригодишния ми син, но пък и цената в общи линии е взела това предвид. Ако очакванията на мнозина за ръст в икономиката ни се материализират, току-виж кредитирането и на несвързани лица да отбележи по-сериозен ръст. Това, а и други, субективни в голямата си част, фактори може би ще помогнат на акцията да бъде сред първенците през 2014 г.", аргументира позицията си за ЦКБ портфолио мениджърът в "Юг маркет фонд мениджмънт" Гено Тонев.

Мда, право куме в очи

Аз в темата на ПИБ им го намекнах това нещо съвсем деликатно преди 2 седмици и феновете щяха да ме изядат с парцалите

Но всеки си има глава, сам да си решава за инвестициите си!

Коментар

Working...
                                X