Първоначално изпратено от unsworth
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеНабухах и аз няколко кила тука последните дни. При този подскок на ПИБ сигурно и тук няма да закъснее. Двете бамки доста подобно се движат.Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеМда, право куме в очи
Аз в темата на ПИБ им го намекнах това нещо съвсем деликатно преди 2 седмици и феновете щяха да ме изядат с парцалите
Но всеки си има глава, сам да си решава за инвестициите си!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеАма защо я заряза локомотива. Само преди месеци съотношението ХИМ/ЦКБ беше около 1.3
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dmirkata Разгледай мнениеПризнавам : ЦКБ-то е една от най- ликвидните на БФБ-то !!!За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
N1
Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнениекЪк е А !?!?!
Но и ПИБчо не е за изхвърляне : като се изстреля - летиLast edited by Dmirkata; 06.01.2014, 22:10.не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение"За разлика от останалите публични банки ЦКБ няма огромна капитализация като Корпоративна търговска банка (КТБ), нито е кредитирала, кажи-речи, всяко по-голямо фалирало/фалиращо дружество като ПИБ. Че има скелети в гардероба, е ясно и на тригодишния ми син, но пък и цената в общи линии е взела това предвид. Ако очакванията на мнозина за ръст в икономиката ни се материализират, току-виж кредитирането и на несвързани лица да отбележи по-сериозен ръст. Това, а и други, субективни в голямата си част, фактори може би ще помогнат на акцията да бъде сред първенците през 2014 г.", аргументира позицията си за ЦКБ портфолио мениджърът в "Юг маркет фонд мениджмънт" Гено Тонев.
Аз в темата на ПИБ им го намекнах това нещо съвсем деликатно преди 2 седмици и феновете щяха да ме изядат с парцалите
Но всеки си има глава, сам да си решава за инвестициите си!
Коментар
Коментар