IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
    ЦКБ си е хубава бг банка и акцията може да е доста доходоносна ...................... но се иска търпение и усет в тази игра

заставам с всичките си активи зад всяка дума написана от мен

нямам загубен бас който да не съм изпълнил

преди хващах доста басове, но след като видях, че в този форум никой не изпълнява загубените басове спрях да се обзалагам

има тема тук във форума за басове и там може да се види кой кога се е обзалагал за нещо си и кой не е изпълнил при загуба баса...
    ти активи нямаш.....
    а дългове на никой не са му нужни....така че слез на земята....
    как можа да пишеш че си изпълнил всичките си басове...още в тема БТН стои цена под 25 лв за цена на акция при приватизацията ..... и как всички се бъзикат с теб....когато купи БТН на 40 лева.....
    Спи сънчо, сънят ще ти донесе успокоениие.....

Коментар

• ЦКБ си е хубава бг банка и акцията може да е доста доходоносна ...................... но се иска търпение и усет в тази игра

Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Добре де , как имаш сили да пишеш лъжи
      заставам с всичките си активи зад всяка дума написана от мен

Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      ,не аз губих басове ....и с кой ли не...включително с Пешо Млекото ....даже и с мен имаш два неизпълнени загубени басове....
      нямам загубен бас който да не съм изпълнил

преди хващах доста басове, но след като видях, че в този форум никой не изпълнява загубените басове спрях да се обзалагам

има тема тук във форума за басове и там може да се види кой кога се е обзалагал за нещо си и кой не е изпълнил при загуба баса...

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012
        ти си царя на заклинанията

2011 година купуваше БАКБ на 12 лв. и обикаляше форума със заклинания как "25 лв е най-малкото което ще струва в скоро време" .......................... няколко месеца по-късно цената удари 3 лв. , а половината банка я продадоха на цената на един апартамент в софия, пловдив, варна или бургас

2012 година ме питаше на лични от кои сайтове да гледаш ДАКС-а в реално време .................. като ти посочих сайтове взе да купуваш комерцбанк на 6 евро ..................... няколко месеца по-късно цената почти опря в едното евро

2013 година се прехвърли на ОЦК .................. купуваше акцията по 5-6 лв. и обикаляше форума да прокламираш как фондовете на стандарт щели да закарат цената на над 10 лв. .................... купуваше акции по целия път надолу и последно обяви покупки на 35 стинки , а в края на година съда обяви ОЦК във фалит

2014 година пак се прехвърли на банките (защото си специалистка по темата) ............... купувахте с мурджо ЦКБ на 1,50 но след месец-два цената падна на левче ............... купуваше и КТБ на 88лв. защото беше най-стабилната бг банка и дори влог си направи там

за печалния ти опит с петрол който купуваше на 5-6 лева, а сега е 50-60 стинки няма нужда да ти припомням

2015 година беше доста увесила нос и юни месец ти писах да си вземеш почивка от пазара .......................... рАЗпродаде на текущите цени защото цветанка93 замина да учи в германия и след няколко месеца се върна във форума да разправяш колко голяма инвеститорка си и как си прогнозирала спада въпреки, че обстоятелствата около цветанка93 те принудиха да продадеш на дъното...

имаш още някоя друга инвестиция като горните, но сега не ми се мисли да успехите ти по финансовите пазари...

Добре де , как имаш сили да пишеш лъжи при положение ,че си потънал с акции във водата над устата и си на пръсти с наадеждата да свърши лошото време ......
        Можеш да пишеш всичко но не аз си заложих джипа и съм взел репо на репото..... ,не аз губих басове ....и с кой ли не...включително с Пешо Млекото ....даже и с мен имаш два неизпълнени загубени басове....
        Но ти влизам в положението ...мога да ги прежаля ,че и ти семейство храниш...
        Last edited by Монти; 16.02.2016, 20:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012
          ти винаги си прав ........................ не може да ти се отрече...

- преди 5 години писа колко читава е БАКБ, а мисирката тогава приветстваше новите акционери в темата за БАКБ и купувахте хартиите по 10-12 лв. в очакване на "25 лв за БАКБ което било най-малкото което можело да се случи..." ......................... тогава писах, че БАКБ е пълен батак, а ти ме питаше какво било "батак" ....................... след 2 месеца половината банка изтъргуваха за 100 хил.евро ли беше или $???

- преди 3 години се изпъчи в тази тема и заяви, че само малоумници могат да купуват ЦКБ на 55 стинки ........................ и след 10 дни акцията вече струваше 110 стинки

- 3 години те нямаше в темата за ЦКБ и сега отново чета:

силен бичи сигнал е анализа ти ........................ не мога да го отрича...

Ако правех заклинания като теб и ги изпълнявах на борсата ....
          А иначе от 16 месеца ту септември ,ту февруари ,ту май ще литнат .....а те потъват и потъват даже и Гаки ви щади...
          Last edited by X_Y; 16.02.2016, 19:18.

Коментар

• Хайде, готови ли сте за финансов апокалипсис, армагедон и деня на страшния съд Хеджирахте ли със златце

Коментар

• Започва същинската проверка на банките

БНБ и "Делойт" одобриха одиторите, които днес влизат в 22 институции

http://www.capital.bg/politika_i_iko...ka_na_bankite/

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                Абе ще се изхарчат едни пари ,и ще се замаже положението ....Дадоха им 1 година преднина да си оправят бакиите ,и сега какво
                To не става само с мазане рано или късно истината излиза наяве
                Колкото по-късно толкова КУРса ще е по-надървен

Коментар

• Абе ще се изхарчат едни пари ,и ще се замаже положението ....Дадоха им 1 година преднина да си оправят бакиите ,и сега какво

Коментар

• т днес започва оценката на качеството на активите на банките в България, съобщи БНР.
                    Оценката на качеството на активите ще е в основата на стрес-тестовете в банковата система, резултатите от които ще бъдат оповестени през август.

Към края на декември печалбата в банковата система е 898 млн. лева. Необслужваните кредити са за малко над 11 млн. лева.

Нееднократно и от БНБ, и от банковите среди са подчертавали, че въпреки кризата в Гърция и затварянето на КТБ, която беше четвъртата по големина банка, банковата система у нас е стабилна, добре капитализирана и достатъчно ликвидна.

Оценката на качеството на активите ще се извършва от одиторски компании, с които банките са сключили договори и са получили одобрението от БНБ. Тя ще се извърши по методологията на Европейската централна банка, съобразена с българските условия.

В бюджета за тази година е предвиден капиталов буфер от 2,5 млрд. лева за евентуални проблеми след оценката на "здравето" на банките. Повечето експерти обаче са категорични, че до използването им едва ли ще се стигне.

Миналата година бе приет и законът за преструктуриране на банките, което дава допълнителна сигурност, категорични са банковите експерти.

Оценка на качеството на активите ще се проведе и при застрахователните и пенсионните компании. За тях обаче е отговорна Комисията за финансов надзор

Никола ,това с червеното вярваш ли го.....

Коментар

• Аз лично не съм фен на Хърсев.
                      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Хърсев и аз го гледах Хареса ми.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                          Като модератор ви казвам, че е много деликатно с постовете на банкова тематика, поради регулаторни причини.

Иначе това, което се пъне X_Y е неадекватно. Тъкмо стана готина дискусия и се намеси с тъп коментар за това, какво да пишем.

X_Y, ако искате форума да се завърне към златните си години ще трябва да загърбиш неуместните си коментари и да оставиш по-старите потребители във форума да пишат повече.Дори трябва да ги пазиш от олигофрени, които го обиждат. Както виждаш се води градивна дискусия. Накара ме да съжаля, че писах за първи път във форума от години. Предимно пиша 1-2 теми и то много рядко.
                          Никола ,този модератор все пак допусна някаква дискусия ,останалите щяха да трият на ред....Виж в темата на ФИБ....

Коментар

• Като модератор ви казвам, че е много деликатно с постовете на банкова тематика, поради регулаторни причини.

Иначе това, което се пъне X_Y е неадекватно. Тъкмо стана готина дискусия и се намеси с тъп коментар за това, какво да пишем.

X_Y, ако искате форума да се завърне към златните си години ще трябва да загърбиш неуместните си коментари и да оставиш по-старите потребители във форума да пишат повече.Дори трябва да ги пазиш от олигофрени, които го обиждат. Както виждаш се води градивна дискусия. Накара ме да съжаля, че писах за първи път във форума от години. Предимно пиша 1-2 теми и то много рядко.
                            Last edited by Nikola; 14.02.2016, 19:08.
                            The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от X_Y Разгледай мнение
                              Ето ви една по-обща тема:
                              http://www.investor.bg/forum/showthread.php?t=6099
                              Като гледам и там много трият .....
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Ето ви една по-обща тема:
                                http://www.investor.bg/forum/showthread.php?t=6099
                                रादोस्त

Коментар

Working...
                                X