IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
    То па и ти се намери да приказваш за банки, дето дирекно се изпраска в ДБ или там в коба моба...където риска според мен беше много по-голям...
    Ами аз с познавам и Коба и моба от 2008 г и ССВ от както съществува и Васв и ФИБ от 2006/7 година и корп и т.н.
    Аз купувам банки в момента когато Осещам че спада при тях свършва след изнасянето на всички негативни данни....
    Някога греша но някога излизам прав....минах през всичките кризи с Коба ...
    Вярвах в ДБ през 2011г...
    Купувам акции на Даймлер и БМВ и МАН когато Меркел даваше по 5к в лева на този който си купуваше германска кола...
    Седмица след купуването на ДБ те почнаха да проявяват активност да спрат спада и да си купуват облигациите а два дни след купуването на Комерсбанк те излезнаха с печалба която нямаха от 5 години и бонуси и дивиденти....

Аз не вярвам на нашите банки ,защото всичко се крие и се замита под килима и тези сделки с кухи акции на кухи дружества са за пред стрес тестовете.....
    И още смятам че ако се направят стрес тестовете ще излезнат много скелети в мазето...
    Ако смяташ че пиша глупости и посочиш доводи за това ще се съобразя с тебе.... ще си променя мнението за нашите банки...

Коментар

• То па и ти се намери да приказваш за банки, дето дирекно се изпраска в ДБ или там в коба моба...където риска според мен беше много по-голям...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        .....Американската беше пред фалит когато я купуваше каката мажоретка...на лефче акцията ...
        100 000 евро за 49,99%.
        Life won't wait for you.

Коментар

Хахаха, Е какво толкова ви дреме тогава за некви стрес тестове след като не им вярвате? По-добре без тях тогава. А мениджмънта им и риска им едва ли е по-различен от преди 2 години или преди 5 или 2008. Та доста ми е странно, дори и да са маскари всички и когато е нямало стрес тестове пак са си били маскари.... естествено, че не им трябва да вдигат провизиите. След като БНБ ще има отрицателни лихви за няколко милярда то пределно ясно поне за мен.... Освен това ако не ме лъже паметта изискванията на БНБ по отношение на задължителните провизии бяха по-строги от европейските...
          корп беше банка на годината ...
          Първата я потдържат на командно дишане...,,,,и Станишев и Борисоф и Орешарски...
          Американската беше пред фалит когато я купуваше каката мажоретка...на лефче акцията
          Инвестито е в устата на капитал....ден и нощ...
          Всички гръцки банки ако не беше ЕС...алфа ,бета,пощенци и обедидени земедеелци...
          Италиаците не са цвете....уник...
          За каква стабилност може да пишем.....понеже е централна ли....

Коментар

• Хахаха, Е какво толкова ви дреме тогава за некви стрес тестове след като не им вярвате? По-добре без тях тогава. А мениджмънта им и риска им едва ли е по-различен от преди 2 години или преди 5 или 2008. Та доста ми е странно, дори и да са маскари всички и когато е нямало стрес тестове пак са си били маскари.... естествено, че не им трябва да вдигат провизиите. След като БНБ ще има отрицателни лихви за няколко милярда то пределно ясно поне за мен.... Освен това ако не ме лъже паметта изискванията на БНБ по отношение на задължителните провизии бяха по-строги от европейските...
            Last edited by pepe1234; 12.02.2016, 22:52.

Коментар

• Стрес тестовете на ЦКБ ще се правят от Clayton!
              На всичките изтърбушеняци като ЦКБ, ПИБ, Инвестбанк, Инт. Асет Банк и БАКБ са им определили консултанти извън Топ 20 - Mazars, Clayton, RSM, а всички чужди подразделения на големи банки, където риска от омазани кредити е по-нисък, ще се проверяват от PwC, EY, BDO.

Най-накрая ще излезе, че българските банки са най-стабилни, риск мениджмънта им е страхотен и не им трябва да увеличават капитала!

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                Стига бе,като не може да ги свалите почвате какво казал някакъв си гащник затънал
                целият в дългове.
                1. Пет пари не давам за нито една акция, от нито една компания на Тимимпорт.
                2. Прочети статията и графиките.Тогава коментирай.
                3. Пишат неща, които се знаят от години.
                Life won't wait for you.

Коментар

Аз тая статия много не я схванах, какво трявбаше да ми каже?
                  И какво искаш да ти каже,търси под вола теле за да срути борда и да заличи дълговете си.

Коментар

• Аз тая статия много не я схванах, какво трявбаше да ми каже?
                    Last edited by pepe1234; 12.02.2016, 21:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                      Прочети статията.
                      Стига бе,като не може да ги свалите почвате какво казал някакъв си гащник затънал
                      целият в дългове.

Коментар

• Първоначално изпратено от moviestar4 Разгледай мнение
                        Абе, те капиталците много неща показват, но колко е обективно е друга тема. Първоначално ореваха света за пенсионната реформа, а сега така като ги гледам май дават отбой. Използват изключително манипулирани схеми с цел очерняване на дадена компания в случая е ЦКБ. Ако се загледате по-обстойно ще се забележи, че "разкритията", които са направили не са на целия портфейл и някои инвестиции изобщо липсват и в статията, и в схемите. Да не говорим, че приближените им ПФ направо са ги пропуснали. Изобщо Капитал на времето ги имах за достоверен източник на информация, но последно време нивото им падна драстично и то се усеща по малкото коментари, а когато ги има повечето са на недоволни читатели.
                        Прочети статията.
                        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от moviestar4 Разгледай мнение
                          Абе, те капиталците много неща показват, но колко е обективно е друга тема. Първоначално ореваха света за пенсионната реформа, а сега така като ги гледам май дават отбой. Използват изключително манипулирани схеми с цел очерняване на дадена компания в случая е ЦКБ. Ако се загледате по-обстойно ще се забележи, че "разкритията", които са направили не са на целия портфейл и някои инвестиции изобщо липсват и в статията, и в схемите. Да не говорим, че приближените им ПФ направо са ги пропуснали. Изобщо Капитал на времето ги имах за достоверен източник на информация, но последно време нивото им падна драстично и то се усеща по малкото коментари, а когато ги има повечето са на недоволни читатели.
                          Както винаги когато някой каже нещо или напише дайте да го оплюем ! А ти проверил ли си дали тази информация не е вярна ? То има един свестен икономически вестник и дайте да го оплюем и него ! Ако компаниите ни бяха читави и не правиха схеми на това дередже ли щеше да е икономиката ни и респективно борсата !

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                            Капитал са най-добрата икономическа медия в България. Отгоре на всичко са и единствените, които не се страхуват да казват истината, без значение какво ще им струва. Помните навремето писанията за КТБ и Цветан. На никой друг не му стискаше. Имам едно въпросче, което е свързано по-скоро с майката. Според вас как ще се отрази влизането на Райън еър на летище София върху бизнеса на България еър? Това е нова брутална и изключително кадърна конкуренция.
                            Ами "майката" ще вземе Летище София на концесия или ще купи Райън еър, или и двете.

Коментар

• Капитал са най-добрата икономическа медия в България. Отгоре на всичко са и единствените, които не се страхуват да казват истината, без значение какво ще им струва. Помните навремето писанията за КТБ и Цветан. На никой друг не му стискаше. Имам едно въпросче, което е свързано по-скоро с майката. Според вас как ще се отрази влизането на Райън еър на летище София върху бизнеса на България еър? Това е нова брутална и изключително кадърна конкуренция.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                                Капиталци го показаха преди два броя.

Коментар

Working...
                                X