Първоначално изпратено от Zdravko
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнениетози посредник случайно има и пенсионен фонд )
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНе вярвам да купуват за собствена сметка ,това не им приоритет....
Ще интересно да се види през последните две години акционерната книга...
Ще е много показателна и ще има много размисли за купувача/ите.....Умереният риск винаги печели ! ))))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеАко не се шегуваш:
http://www.fsc.bg/bg/pazari/kapitalo...i-posrednitsi/
Ще интересно да се види през последните две години акционерната книга...
Ще е много показателна и ще има много размисли за купувача/ите.....
Коментар
-
Konsultant
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеТея евро финанс нищо не ми говорят, някой ако ме светне по въпроса за инвестиционните посредници ще съм благодарен, да знам къде да ги проверя поне. Иначе да, досадно седи на левчето много време... Нерентабилно чакане, но по добре от срив. По принцип акцията е паднала със софикс, но явно се счита за по- скъпа от левче и някой пълни наистина здраво на левчето. Със сигурност подпира, ще видим какво ше излезе...
http://www.fsc.bg/bg/pazari/kapitalo...i-posrednitsi/
Коментар
-
Тея евро финанс нищо не ми говорят, някой ако ме светне по въпроса за инвестиционните посредници ще съм благодарен, да знам къде да ги проверя поне. Иначе да, досадно седи на левчето много време... Нерентабилно чакане, но по добре от срив. По принцип акцията е паднала със софикс, но явно се счита за по- скъпа от левче и някой пълни наистина здраво на левчето. Със сигурност подпира, ще видим какво ше излезе...Last edited by pepe1234; 10.02.2016, 14:46.
Коментар
-
Konsultant
Бих се радвал да стане така.
Аз се уморих тук.
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
пп Щот винаги така става....Закриеш позиция а тя вземе да скочи...Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеAз приключих с тази позиция.
Успех на държащите!
Да се надяваме, че ще последва ръст ....
пп Щот винаги така става....Закриеш позиция а тя вземе да скочи...
Коментар
-
Konsultant
Aз приключих с тази позиция.
Успех на държащите!
Коментар
-
Konsultant
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНа лефчето или на тия под лефчето....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнениеИнтересно, тук от известно време Евро финанс седят от ляво ...?!
Коментар
-
Konsultant
Интересно, тук от известно време Евро финанс седят от ляво ...?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеДори при ръстовете навън им се налагаше да крепят сериозно. Дано греша, но оттук-нататък ще им става все по-трудно да поддържат тази цена. Точно тук не следя нещата изкъсо, но при Хима например съм виждал цени наполовина, при това с много по-добри техни резултати и благоприятна външна среда.
Имам!
Въпреки ,че според мен тука голяма част фриий флота ще се окаже мъртви акции от масовата и едва ли някога ще влезнат във "обръщение" ...
Според мен продават разни кокошкари ,големите чужди фондове отдавна се изнесоха.
Иначе верно понякога се случва цената на хартийките да няма никаква връзка със състоянито на фирмата..
Имам малко...
Коментар
Коментар