IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Zdravko Разгледай мнение
    Майната има право ! Някъде четох, че фондовете на двете групи си разменят пакети от акции за да избегнат свързаността заради бъдещите проверки и одити. С две думи ти на мене аз на тебе !
    Капиталци го показаха преди два броя.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Майната има право ! Някъде четох, че фондовете на двете групи си разменят пакети от акции за да избегнат свързаността заради бъдещите проверки и одити. С две думи ти на мене аз на тебе !

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
        този посредник случайно има и пенсионен фонд )
        Не вярвам да събира още шитове ......в Бъдеще са достатъчни и без тези покупки.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Не вярвам да купуват за собствена сметка ,това не им приоритет....
          Ще интересно да се види през последните две години акционерната книга...
          Ще е много показателна и ще има много размисли за купувача/ите.....
          този посредник случайно има и пенсионен фонд )
          Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от Konsultant Разгледай мнение
            Не вярвам да купуват за собствена сметка ,това не им приоритет....
            Ще интересно да се види през последните две години акционерната книга...
            Ще е много показателна и ще има много размисли за купувача/ите.....

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
              Тея евро финанс нищо не ми говорят, някой ако ме светне по въпроса за инвестиционните посредници ще съм благодарен, да знам къде да ги проверя поне. Иначе да, досадно седи на левчето много време... Нерентабилно чакане, но по добре от срив. По принцип акцията е паднала със софикс, но явно се счита за по- скъпа от левче и някой пълни наистина здраво на левчето. Със сигурност подпира, ще видим какво ше излезе...
              Ако не се шегуваш:
              http://www.fsc.bg/bg/pazari/kapitalo...i-posrednitsi/

Коментар

• Тея евро финанс нищо не ми говорят, някой ако ме светне по въпроса за инвестиционните посредници ще съм благодарен, да знам къде да ги проверя поне. Иначе да, досадно седи на левчето много време... Нерентабилно чакане, но по добре от срив. По принцип акцията е паднала със софикс, но явно се счита за по- скъпа от левче и някой пълни наистина здраво на левчето. Със сигурност подпира, ще видим какво ше излезе...
                Last edited by pepe1234; 10.02.2016, 14:46.

Коментар

• Бих се радвал да стане така.
                  Аз се уморих тук.

Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

пп Щот винаги така става....Закриеш позиция а тя вземе да скочи...
                    Така става при мен . При Консултанта може и да не е така
                    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Aз приключих с тази позиция.
                      Успех на държащите!
                      Благодаря !

Да се надяваме, че ще последва ръст ....

пп Щот винаги така става....Закриеш позиция а тя вземе да скочи...

Коментар

• Aз приключих с тази позиция.
                        Успех на държащите!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                          На лефчето или на тия под лефчето....
                          Мда душко, на кинта.

Коментар

Интересно, тук от известно време Евро финанс седят от ляво ...?!
                            На лефчето или на тия под лефчето....

Коментар

• Интересно, тук от известно време Евро финанс седят от ляво ...?!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                                Дори при ръстовете навън им се налагаше да крепят сериозно. Дано греша, но оттук-нататък ще им става все по-трудно да поддържат тази цена. Точно тук не следя нещата изкъсо, но при Хима например съм виждал цени наполовина, при това с много по-добри техни резултати и благоприятна външна среда.

Имам!
                                .Като те страх хвърляй хартийките и събирай стотинките.
                                Въпреки ,че според мен тука голяма част фриий флота ще се окаже мъртви акции от масовата и едва ли някога ще влезнат във "обръщение" ...
                                Според мен продават разни кокошкари ,големите чужди фондове отдавна се изнесоха.

Иначе верно понякога се случва цената на хартийките да няма никаква връзка със състоянито на фирмата..
                                Имам малко...

Коментар

Working...
                                X