IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Стига сте си чесали топките с тези банки....
    Всички банки са си добре..С реални отрицателни лихви по депозитите ( за 95 % от влоговете) и все още високи лихви по кредитите ( 4 - 8 %).

Само едно не знам - стадото като се усети, накъде ще тръгне с парите.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      в дневник са много благоразпоожени спрямо българските банки.....
      Те са благоразположени към македонските банки .... но това не пречи да пишат верни неща за банките в БГ.
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
        Колко общо - колкото Петрол от БФБ има корелация с цените на петрола
        Ама Монти знае най добре

некоИ продават акции на банки от година и12 месеца а някоЙ купува нон стоп и то само да не се помисли че има дефицит на доверие и спад в цената.....
        какво да кажа по въпроса повече....
        Петрол ще бъде цвете с некой от тези субекти ако направят бум.....
        Не е препоръка....

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          ....едно време Станишев каза че няма у нас финансова криза.....и то верно немаше..........
          Е не ..... ееее не ..... това не трябваше да го пишеш ...
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
            Какво общо имат ДБ и другите чужди банки с тази позиция? Просто ми е интрересно...
            Колко общо - колкото Петрол от БФБ има корелация с цените на петрола
            Ама Монти знае най добре
            За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Какво общо имат ДБ и другите чужди банки с тази позиция?
              Интересен въпрос ....едно време Станишев каза че няма у нас финансова криза.....и то верно немаше.....

какво общо има леман Брадърс със световната финансова криза от 2008 г.....
              какво общо има КОРП със българската банкова система......
              70 % от банковата система в БГ е от чужди банки....
              А в дневник са много благоразпоожени спрямо българските банки.....

Коментар

Какво общо имат ДБ и другите чужди банки с тази позиция?
                Нищо, чешат си езиците

Коментар

• Какво общо имат ДБ и другите чужди банки с тази позиция? Просто ми е интрересно...

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                    Според мен мажовците удрят рамо доста отдавна, особено тук. Тая цена левче не я поддържаме ние от цифра време. Въпросът е дали искат и дали могат да устоят, че като гледам навън, лошо ми става...
                    Изгледа си на най реалистично мислещ в тази тема....
                    като гледам как Дойче банк и Коба и кредит суиз падат с над 35% от един месец.....
                    тук е настанал социализъм....мажо крепи акцията но ако зад акцията няма никой ,то и Корп се крепеше до 12 и пет.....на 83 лв....
                    Повече няма какво да кажа.....че ще ми изтрият поста....
                    Давидов ви подсказа преди време.....ако стрес теста се прави по правия път ще има отрезани глави......
                    само в България има закон който за банките или хубаво или нищо.....
                    Не е препоръка...

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
                      правилно думаш но при ръстовете навън преди време това тук не мръдна....сега е същото само че в обратна посока(за навън имам впредвид)
                      Дори при ръстовете навън им се налагаше да крепят сериозно. Дано греша, но оттук-нататък ще им става все по-трудно да поддържат тази цена. Точно тук не следя нещата изкъсо, но при Хима например съм виждал цени наполовина, при това с много по-добри техни резултати и благоприятна външна среда.

Имам!
                      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Според мен мажовците удрят рамо доста отдавна, особено тук. Тая цена левче не я поддържаме ние от цифра време. Въпросът е дали искат и дали могат да устоят, че като гледам навън, лошо ми става...
                        правилно думаш но при ръстовете навън преди време това тук не мръдна....сега е същото само че в обратна посока(за навън имам впредвид)
                        "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

Аз рамото си го представям да бутнат на горе, това сегашното по-скоро гръБ ми се струва
                          Все си мисля, че ще дойде точното време в което ще бутнат нагоре акцията, защото ще е нужно, но кога ще стане, Божа работа!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                            +111

аз съм на същото мнение като теб.....следим мача с интерес...вече 7г....
                            времето е разтееегливо понятие и човек не трябва много да се вталясва за бройката
                            "В очите на завистта всеки успех е престъпление.."

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                              Тука и в Хим цените мисля няма да слязат под сегашните 1,00 и 1,30.
                              Въпрос за много пари е кога ще се разпродаде и кога мажовците ще ударят едно рамо за да тръгне цената.
                              Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от absd Разгледай мнение
                                +1
                                аз съм на същото мнение като теб.....ще следим мача с интерес
                                +111

аз съм на същото мнение като теб.....следим мача с интерес...вече 7г....

Коментар

Working...
                                X