IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Тъй, тъй... Продаваш на 1.20 туй дет си го купил по 90ст и после си купуваш на 1.28 с надежда да го продадеш на 1.60.

И ний сме тъй. Карай да върви.
    Кат гледам тъи се получи с някои колеги.....
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
      Въпроса е кой е като посредник?
      и няколко пъти КОБОС
      Успех
      не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
        Някой който не се страхува от лека корекция, ако въобще има сега
        Въпроса е кой е като посредник?

Коментар

• Първоначално изпратено от unsworth Разгледай мнение
          Два пъти "Юг Маркет" и по веднъж "Карол", "Бенчмарк" и "Първа финансова"

П.П. Тъп SELL, признавам си без бой, интуицията ми поне днес ме подвежда
          И аз го направих това, ама се поправих днес. Да видим дали съм в грешка

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
            Кой купува на 1.34?
            Някой който не се страхува от лека корекция, ако въобще има сега

Коментар

• Кой купува на 1.34?

Коментар

Ми защото корекция, както ми се иска, може и изобщо да няма. И този сценарий изглежда не е за пренебрегване.
                Ще разбереш утре най-късно началото на другата седмица , а пък ако няма корекция се качаваш в движение

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение
                  Що е тъп сел
                  Ми защото корекция, както ми се иска, може и изобщо да няма. И този сценарий изглежда не е за пренебрегване.

Коментар

Що е тъп сел

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                      Ако има някой продал днес и вижда купуващия посредник, моля да сподели.

Коментар

• Ако има някой продал днес и вижда купуващия посредник, моля да сподели.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                          днеска утре 1.40 после може да има разпродажба
                          По скоро разпродажбите ще са ако не мине трайно 1.35, а ако удари 1.40-1.41 мился,че разпродажбите ще са кратки, колкото да тества 1.35-1.36 и да заминава към 1.65-1.70

Коментар

• днеска утре 1.40 после може да има разпродажба

Коментар

• Тенкю

Първоначално изпратено от East West International Разгледай мнение
                              Здравейте приятели на ЦКБ АД, холдингът Ви поздравява и желае успешна и щастлива 2014 година.

Ами благодарим на Холдинга и му пожелаваме здраве и търпение за добрите времена , които предстоят за Банката им : сега на лев и педесет , а през 2015 на евро и педесет !!!
                              не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                                Малко е!
                                Що да е малко 1.65 ?
                                Човека не е алчен, задоволява се със 100% печалба.
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X