Тука няна ли кой да бутне цената надоле.Писна ми от това левче.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнениеГ-н Керезов,
Какво става със завода!?
Да не замразихте довършването?
Кога най-сетне ще заработи?
Това информационно затъмнение вече изглежда, че умишлено го поддържате. И меко казано несериозно, че пускате кьор-фишек снимки в този кокошкарски форум. (за съжаление по въпросите за вашите дружества, този трибун на гигантите на мисълта с по 2500-5000-1000 "мнения" е едно от мног малкото мяста да се види нагласата на Химвеститорите и разбере повече за Дръвчо)
Не възнамерявате ли да предоставите официална информация за текущото състояние на това чудо на зърно-промишлеността и да заложит епускова дата, която да бъде спомената в национални медии?
То че сте ударили през просото е отдавна ясно и че нямата грам морал по отношение на акционерите си. Но поне за кумова срама демонстрирайте присъствие в медиите по отношение на тимаджийските публични дружества.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеАко съборят Хима на 1лв както искаш ,тая хартия ще я съборят на 70 ст.Ще натискат
докато си върнат бройките,така че четките и чалъмите са две различни работи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеБаларев така те искам а ми четкаш артията че доста съм посъбрал от нея.
докато си върнат бройките,така че четките и чалъмите са две различни работи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеПазарна капитализация на ЦКБ АД 114 172 680, пазарна капитализация на БАКБ 112 345 474. Може и да не съм прав, ама ми се струва, че или първата е много ефтина или втората много скъпа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Добре де , как имаш сили да пишеш лъжи при положение ,че си потънал с акции във водата над устата и си на пръсти с наадеждата да свърши лошото време ......
Можеш да пишеш всичко но не аз си заложих джипа и съм взел репо на репото.....,не аз губих басове ....и с кой ли не...включително с Пешо Млекото ....даже и с мен имаш два неизпълнени загубени басове....
Но ти влизам в положението ...мога да ги прежаля ,че и ти семейство храниш...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеМного профанизирахте дискусията, като основна причина за това има 2012, който се заяжда с всичко и всички.
Моля придържайте разговора към банката и сектора. Лични нападки на лични моля ви.
Thanks.Last edited by X_Y; 18.02.2016, 11:29.
Коментар
-
Много профанизирахте дискусията, като основна причина за това има 2012, който се заяжда с всичко и всички.
Моля придържайте разговора към банката и сектора. Лични нападки на лични моля ви.
Thanks.Last edited by X_Y; 18.02.2016, 11:28.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениенякой няма ли да сподели какви са му очакванията за консолидирания отчет който чакаме в следващите дни?Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
Коментар