IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• попривършиха продавачите тук ........................ само няколко спекуланта виждам вдясно

мажо си прибра акциите и ще решава кога и каква ще е цената...

Коментар

• Много е ръждясала пружината та да не вземе да се счупи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнение
        Тя акцията я чака тая цена от 8 години може и още толкова да чака ......разликата от тогава до сега е че собствения капитал е нараснал 2 пъти ...... Естествено пружината не може да се натяга постоянно до край,........рано или късно ще изпусне парата .....ще видим
        от пренатягане може и да се счупи,....както се счупи атрактивността на бфбето

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
          Ами май няма някой, който да излиза и цената си стои на едно ниво. Това все пак си е добра новина. Ако трябваше да се разкарват големи обеми акции, цената щеше да е отишла на 0,5 лв. Виждали сме я вече. Даже аз добра печалба бях направила тогава. Не мисля, обаче че ще я видим отново тази цена. Акцията си чака просто купувачите и ще отиде на 1.7 - 2 лв.
          *не е препоръка
          Тя акцията я чака тая цена от 8 години може и още толкова да чака ......разликата от тогава до сега е че собствения капитал е нараснал 2 пъти ...... Естествено пружината не може да се натяга постоянно до край,........рано или късно ще изпусне парата .....ще видим

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
            Тука няна ли кой да бутне цената надоле.Писна ми от това левче.
            Ами май няма някой, който да излиза и цената си стои на едно ниво. Това все пак си е добра новина. Ако трябваше да се разкарват големи обеми акции, цената щеше да е отишла на 0,5 лв. Виждали сме я вече. Даже аз добра печалба бях направила тогава. Не мисля, обаче че ще я видим отново тази цена. Акцията си чака просто купувачите и ще отиде на 1.7 - 2 лв.
            *не е препоръка

Коментар

• Тука няна ли кой да бутне цената надоле.Писна ми от това левче.

Коментар

• Не са

Коментар

• Откога ЦКБ са прекратили операцииите с чекове в американски долари?

Коментар

• Първоначално изпратено от Ferry Разгледай мнение
                    Г-н Керезов,

Какво става със завода!?
                    Да не замразихте довършването?
                    Кога най-сетне ще заработи?
                    Това информационно затъмнение вече изглежда, че умишлено го поддържате. И меко казано несериозно, че пускате кьор-фишек снимки в този кокошкарски форум. (за съжаление по въпросите за вашите дружества, този трибун на гигантите на мисълта с по 2500-5000-1000 "мнения" е едно от мног малкото мяста да се види нагласата на Химвеститорите и разбере повече за Дръвчо)

Не възнамерявате ли да предоставите официална информация за текущото състояние на това чудо на зърно-промишлеността и да заложит епускова дата, която да бъде спомената в национални медии?

То че сте ударили през просото е отдавна ясно и че нямата грам морал по отношение на акционерите си. Но поне за кумова срама демонстрирайте присъствие в медиите по отношение на тимаджийските публични дружества.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                      Ако съборят Хима на 1лв както искаш ,тая хартия ще я съборят на 70 ст.Ще натискат
                      докато си върнат бройките,така че четките и чалъмите са две различни работи.
                      Честно казано не се боря за това подвидницата наречена Флагман да отиде на 1лв. Всъщност ми е безразлично щото нещо не ме кефи много,а когато нещо почне да не ме кефи му нямам вяра вече.Според мен играта е друга и дори и да падне на левче вероятноста ЦКБ да се задържи на тези цени е голяма.Както се казва ще поживеем ще видим.Има време до тогава.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                        Баларев така те искам а ми четкаш артията че доста съм посъбрал от нея.
                        Ако съборят Хима на 1лв както искаш ,тая хартия ще я съборят на 70 ст.Ще натискат
                        докато си върнат бройките,така че четките и чалъмите са две различни работи.

Коментар

• Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
                          Пазарна капитализация на ЦКБ АД 114 172 680, пазарна капитализация на БАКБ 112 345 474. Може и да не съм прав, ама ми се струва, че или първата е много ефтина или втората много скъпа.
                          Баларев така те искам а ми четкаш артията че доста съм посъбрал от нея.

Коментар

• И какъв добър тон не спазваме ,модераторе - това са данни от Сайта на ИНВЕСТОР.Бг - грешни ли са ?

Коментар

• Пазарна капитализация на ЦКБ АД 114 172 680, пазарна капитализация на БАКБ 112 345 474. Може и да не съм прав, ама ми се струва, че или първата е много ефтина или втората много скъпа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Добре де , как имаш сили да пишеш лъжи при положение ,че си потънал с акции във водата над устата и си на пръсти с наадеждата да свърши лошото време ......
                                Можеш да пишеш всичко но не аз си заложих джипа и съм взел репо на репото..... ,не аз губих басове ....и с кой ли не...включително с Пешо Млекото ....даже и с мен имаш два неизпълнени загубени басове....
                                Но ти влизам в положението ...мога да ги прежаля ,че и ти семейство храниш...
                                Това репо на репото ме кефи.Малко идиоти като катрана могат да извършат такава глупост.Нищо повече от хазарт е това.

Коментар

Working...
                                X