Първоначално изпратено от DutyFree
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеНЕ, просто нивото на форума е твърде ниско и хората не желаят да си петнят никовете!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеДве седмици нито един ред по темата.Всичко жово се е снишило и не смее дума да обели да не би артията да тръгне надолу.
Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеКое точно са прехвърлили?
Коментар
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнениеВсички важно отдавна го прехвърлиха в Тексим, не знам какво чакате тук
Розов лебед ?
п.с. имам акции в ЦКБ и не бих ги заменил за такива в Таксим...За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнениеВсички важно отдавна го прехвърлиха в Тексим, не знам какво чакате тук
Коментар
-
Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнениеЕ какво ти пука, загубил е няколко хиляди лева, ама пък днес се похвали с дивидент от 312,93 лева. Евала на "Заслужилия инвеститор".
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНали знаеш ,че ти пазя нервите.....че с тези репа и дългове...
Приеми колкото си искаш...
Иначе съм купувал 10К на 55 ст..ССВ 10К на 23 ст на ЗХБГ....ама този път дали ще има изплуване....това е под въпрос....
важно е да се следи прогнозата на радио"Монти".
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012днес събарят комините на ОЦК ..................... питай го там от колко започна да купува и на колко му бяха последните осреднявания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеКак беше за бфб или хубаво или нищо...и ти предпочиташ нищо....
Някой друг да се появи ,че зомбитата посвършиха...
ТИ СИ ПОСЛЕДНИЯ
Коментар
Коментар