IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от DutyFree Разгледай мнение
    Вижте очите на тези Хора, те не само казват... те Говорят и Горят.........................

Коментар

• НЕМАМ КОМЕНТ

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
          НЕ, просто нивото на форума е твърде ниско и хората не желаят да си петнят никовете!
          Те сериозните и знаещи играчи отдавна спряха да пишат поради причината че биваха обиждани точно от тия от ниското ниво.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
            Две седмици нито един ред по темата.Всичко жово се е снишило и не смее дума да обели да не би артията да тръгне надолу .
            НЕ, просто нивото на форума е твърде ниско и хората не желаят да си петнят никовете!
            Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Две седмици нито един ред по темата.Всичко жово се е снишило и не смее дума да обели да не би артията да тръгне надолу .

Коментар

• Малко по-смели разпродажби тук и ще се хапне дръвцето .Монти може и да излезе вяена твоята прогноза.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
                  Кое точно са прехвърлили?
                  Сигурно ша да са тухли и киреч

Коментар

• Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение
                    Всички важно отдавна го прехвърлиха в Тексим, не знам какво чакате тук
                    Ако можеш да кажеш какво да се чака в Тексим ще ми е много полезно ...
                    Розов лебед ?
                    п.с. имам акции в ЦКБ и не бих ги заменил за такива в Таксим...
                    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение
                      Всички важно отдавна го прехвърлиха в Тексим, не знам какво чакате тук
                      Кое точно са прехвърлили?

Коментар

• Първоначално изпратено от balarev Разгледай мнение
                        Е какво ти пука, загубил е няколко хиляди лева, ама пък днес се похвали с дивидент от 312,93 лева. Евала на "Заслужилия инвеститор".
                        То и при Хима има някой с по 35-40 к загуба.

Коментар

• Всички важно отдавна го прехвърлиха в Тексим, не знам какво чакате тук

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                            Нали знаеш ,че ти пазя нервите.....че с тези репа и дългове...
                            Приеми колкото си искаш...
                            Иначе съм купувал 10К на 55 ст..ССВ 10К на 23 ст на ЗХБГ....ама този път дали ще има изплуване....това е под въпрос....
                            Викаш няма смисъл да се гледат отчети,печалби,фундамент и разни там подробности,
                            важно е да се следи прогнозата на радио"Монти".

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012
                              днес събарят комините на ОЦК ..................... питай го там от колко започна да купува и на колко му бяха последните осреднявания
                              Е какво ти пука, загубил е няколко хиляди лева, ама пък днес се похвали с дивидент от 312,93 лева. Евала на "Заслужилия инвеститор".

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                Как беше за бфб или хубаво или нищо...и ти предпочиташ нищо....
                                Някой друг да се появи ,че зомбитата посвършиха...
                                Да така е , този път нЕвероятно си прав....
                                ТИ СИ ПОСЛЕДНИЯ

Коментар

Working...
                                X