Младежи, къде се публикуват отчетите на ЦКБ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеаз съм в играта, а ти седиш отстрани, гледаш как я играя играта и злобееш във форума
и преди 5-6 години пишеше как до 2-3 години ще занула
който играе пИчели - който нИ играе Ни пИчели
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАми останах защото реших да ти докажа че си въздух под налягане.Обиждаше хората злобееше ама то и заради това съдбата ти дава урок след урок.Още преди 5-6 г ти казах че не си за тая игра и ще се занулиш накрая.
и преди 5-6 години пишеше как до 2-3 години ще занула
който играе пИчели - който нИ играе Ни пИчели
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениемда
предимно ти си останал да пишеш в темата и от време на време мисирката ти приглася
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТе сериозните и знаещи играчи отдавна спряха да пишат поради причината че биваха обиждани точно от тия от ниското ниво.
предимно ти си останал да пишеш в темата и от време на време мисирката ти приглася
Коментар
-
Първоначално изпратено от DutyFree Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеНЕ, просто нивото на форума е твърде ниско и хората не желаят да си петнят никовете!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеДве седмици нито един ред по темата.Всичко жово се е снишило и не смее дума да обели да не би артията да тръгне надолу .Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеКое точно са прехвърлили?
Коментар
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнениеВсички важно отдавна го прехвърлиха в Тексим, не знам какво чакате тук
Розов лебед ?
п.с. имам акции в ЦКБ и не бих ги заменил за такива в Таксим...За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнениеВсички важно отдавна го прехвърлиха в Тексим, не знам какво чакате тук
Коментар
Коментар