IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Младежи, къде се публикуват отчетите на ЦКБ?

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
      аз съм в играта, а ти седиш отстрани, гледаш как я играя играта и злобееш във форума

и преди 5-6 години пишеше как до 2-3 години ще занула

който играе пИчели - който нИ играе Ни пИчели
      Така е играеш играта,НО неправилно.Аз за разлика от теб купих повече ЦКБ на 1 лв и малко Химчета.С тия репа дето си се нагрухал падне ли Хима под 1 лв и ще се задавиш.Играеш много хазартно а после всички са ти виновни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
        Ами останах защото реших да ти докажа че си въздух под налягане.Обиждаше хората злобееше ама то и заради това съдбата ти дава урок след урок.Още преди 5-6 г ти казах че не си за тая игра и ще се занулиш накрая.
        аз съм в играта, а ти седиш отстрани, гледаш как я играя играта и злобееш във форума

и преди 5-6 години пишеше как до 2-3 години ще занула

който играе пИчели - който нИ играе Ни пИчели

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
          мда

предимно ти си останал да пишеш в темата и от време на време мисирката ти приглася
          Ами останах защото реших да ти докажа че си въздух под налягане.Обиждаше хората злобееше ама то и заради това съдбата ти дава урок след урок.Още преди 5-6 г ти казах че не си за тая игра и ще се занулиш накрая.

Коментар

Те сериозните и знаещи играчи отдавна спряха да пишат поради причината че биваха обиждани точно от тия от ниското ниво.
            мда

предимно ти си останал да пишеш в темата и от време на време мисирката ти приглася

Коментар

• Първоначално изпратено от DutyFree Разгледай мнение
              Вижте очите на тези Хора, те не само казват... те Говорят и Горят.........................

Коментар

• НЕМАМ КОМЕНТ

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                    НЕ, просто нивото на форума е твърде ниско и хората не желаят да си петнят никовете!
                    Те сериозните и знаещи играчи отдавна спряха да пишат поради причината че биваха обиждани точно от тия от ниското ниво.

Коментар

Две седмици нито един ред по темата.Всичко жово се е снишило и не смее дума да обели да не би артията да тръгне надолу .
                      НЕ, просто нивото на форума е твърде ниско и хората не желаят да си петнят никовете!
                      Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Две седмици нито един ред по темата.Всичко жово се е снишило и не смее дума да обели да не би артията да тръгне надолу .

Коментар

• Малко по-смели разпродажби тук и ще се хапне дръвцето .Монти може и да излезе вяена твоята прогноза.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
                            Кое точно са прехвърлили?
                            Сигурно ша да са тухли и киреч

Коментар

• Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение
                              Всички важно отдавна го прехвърлиха в Тексим, не знам какво чакате тук
                              Ако можеш да кажеш какво да се чака в Тексим ще ми е много полезно ...
                              Розов лебед ?
                              п.с. имам акции в ЦКБ и не бих ги заменил за такива в Таксим...
                              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение
                                Всички важно отдавна го прехвърлиха в Тексим, не знам какво чакате тук
                                Кое точно са прехвърлили?

Коментар

Working...
                                X