Пазарна капитализация на БАКБ АД - 108 М, пазарна капитализация на ЦКБ АД - 109 М ! Едното, има ли въобще сравнение с другото! Кога ли някой ще се усети?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеИ аз съм на същото мнение. Тук и при ПИБ очаквам силен ръст тогава поне с 60-70%
*Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеИ аз съм на същото мнение. Тук и при ПИБ очаквам силен ръст тогава поне с 60-70%
*Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеСпоред мен правят волатилна позицията преди резултатите от стрестестовете,,.. който се върже все файда , а иначе аз лично очаквам сериозно рали след 13 август.... не че не ми се иска още сега де
*Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от O2 Разгледай мнениеТЕ си знаят..... що да не опитат
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеТук голямо натисканеНякой не се отказват засега,но кой знае
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеНяма да бързам, но ще започна да взимам тук-там.
Аз следя ФИБ и ССВ за някое изсипване на добра цена ама така блъскат като в продънена бъчва и при двете ,че чак ме притесняват с това безумно действие вече две години ... преди стигнаха 55 ст ,но сега на всяка цена държат тези нива 90-95 ст -
няма смисъл освен един....
П.П. При цеко съм по притеснителен...
Не е препоръка..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНа какви цени и преди стрестестовете ли ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеМисля да си купя малко български акции и ЦКБ ще бъде една от позициите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеКакво мислиш за банката .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеБлагодаря, гледах в Екстри и Инвестор, но явно са спрели да публикуват там.
Коментар
Коментар