If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
мъдурчо, кажи сега кой е по-наивен .................... ти, който купуваше като обезумял на 90 ст. преди 2-3 години и цената като се срина на 55 ст. пишеше, че ще чакаш 54 ст. защото ти било скъпо (виж си постовете от преди 1 година) и накрая продаде в първия момент в който цената се върна на 90 ст.
мъдурчо, или според теб аз съм по-наивен защото купувах преди 1-2 години мощно с айсберги на 55-60 стинки докато ти тогава се плюнчеше във форума и "сееше бури и апокалипсиси"
мъдурчо, плюя само разбирачи като теб и мисирката .................... поне 2/3 от форума ми се струва, че не съм ги срещал по-рано ...................... смениха никовете отново, а ти пак не можеш да се усетиш накъде духа вятъра
Ами добре си направил, ама големите играчи не се хвалят наляво и надясно, което поражда съмнение за достоверността на казаното. Ако искаш да помогнеш кажи как точно си търгувам - принципни насоки.
А аз не претендирам да съм голям играч.Питай тия дето по цял ден стоят и драскат във форума.
Важното е да си си взел поука.Доста хора познавам които се нагрухаха яко.Имаше и такива които ме убеждаваха да не продавам че борсата нямала да пада повече.Аз в началото бях от смелите не ми пукаше много защото бях направил яки пари за кратко време,но по едно време си викам кеширай Ташунко и гледай сеир.Добре че го направих защото после дойде краха на Софикса .Сега спя спокойно.Банковата ми сметка се увеличава,кеша си стои повечето другата част в артии.Бизнеса върви и вече все по рядко поглеждам какви са ги написали тук,но пък винаги има някой да ме развесели с безкрайния си оптимизъм.
Ами добре си направил, ама големите играчи не се хвалят наляво и надясно, което поражда съмнение за достоверността на казаното. Ако искаш да помогнеш кажи как точно си търгувам - принципни насоки.
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
Много наивно Красимирчо.Няма как да стане скоро 2 лв.След около 3 г може и то ако не изгърми банката и се постабелизира малко БГ-то
Приятели взеха кредит или набутаха депозити на ИПО-то на Дървените храни. Аз щях да участвам, но нещо ме налегна работа, та чак в 17.30 една колежка вика - а бе ти що не записа, нали беше предвидил нещо (бях си наумил да влезна с 300 броя за цвят). Още след три дни стана ясно, че ще се хързулне надолу, но не можах да избегна дървото - влязох си като момче на 2.70, след това уравнявах, ама сега съм си дългосрочен Живи и здрави....
Важното е да си си взел поука.Доста хора познавам които се нагрухаха яко.Имаше и такива които ме убеждаваха да не продавам че борсата нямала да пада повече.Аз в началото бях от смелите не ми пукаше много защото бях направил яки пари за кратко време,но по едно време си викам кеширай Ташунко и гледай сеир.Добре че го направих защото после дойде краха на Софикса .Сега спя спокойно.Банковата ми сметка се увеличава,кеша си стои повечето другата част в артии.Бизнеса върви и вече все по рядко поглеждам какви са ги написали тук,но пък винаги има някой да ме развесели с безкрайния си оптимизъм.
Коментар