IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    май се изцака с петрола а ?
    Българска му работа, такива сме си ние... Теб ако би те било яд, че не си хванала върха мен не ме е... Петролът и още да поскъпне не ми дреме, ама изобщо... Замираща компания с отрицателен капитал не струва и 5 стинки за мен. Това, че направих 20% за ден там е супер късмет, за който съм доволен. Колкото до акциите на бамката, и аз имам позиция тук, но не храня никакви празни надежди... Позицията леко подценена, но най-вече е супер ликвидна и веднага щом намеря по-добра възможност ще си закрия позицията тук за нови 20% .
    Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
      ако я чакаме на 2-3 лв, каква е файдата ? Ти на колко ще я харижеш с мерак
      Аз на 2.5 лв....

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
        Къде я чакате толкова да ходи тази акция и на какво основание?
        май се изцака с петрола а ?
        Не е препоръка... !!!
        "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
          Е как на какво основание... пълни сме с акции! Малко ли е!?
          ако я чакаме на 2-3 лв, каква е файдата ? Ти на колко ще я харижеш с мерак
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
            Къде я чакате толкова да ходи тази акция и на какво основание?
            Е как на какво основание... пълни сме с акции! Малко ли е!?

Коментар

• Къде я чакате толкова да ходи тази акция и на какво основание?
              Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Ей не ще и не ще да тръгне тва ЦКБ...........

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
                  Някой си удари таргета и пак реди на 1.02 . Сега ще видим поредния тест на 1,07-1,10 дали ще успее този път да пробие над тия 110 стотинки.
                  Ако го пробие, не ми се мисли къде е стопа..

Коментар

• Някой си удари таргета и пак реди на 1.02 . Сега ще видим поредния тест на 1,07-1,10 дали ще успее този път да пробие над тия 110 стотинки.

Коментар

• Направо летящ старт!

Коментар

• Удри уйно!

Коментар

• Сега остана акцията да "догони" останалите от "групата"...

Коментар

• Вярно, купили са ги.
                            Сбъркал съм в очакванията си.

В периода за търгуване на правата имаше предложения за продажба и на 0,1 ст., но явно броят е бил недостатъчен и бидовете просто ги изтеглиха.

Друго, което прави впечатление е, че за периода на търгуване на правата, успехът на емисията беше практически осигурен. Подготвиха записване на около 26 000 облигации от минимално необходими 23 000 бр. Някак на фона на цялата "вялост", която съпровождаше това събитие, непритежаващите дълбочина в анализа лесно можеше да бъдат подведени, че ще се спре дотук. Смело и резултатно се наредих и аз под знамената
                            Обаче.
                            Аукционът изпомпа целия потенциал на тази сделка при най-добри условия. Очевидно мотивацията е висока и сделката си струва.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivan.b Разгледай мнение
                              на каква цена минаха правата.благодаря
                              13:46:04 0.001 162
                              13:46:04 0.001 3 143 170
                              13:46:04 0.001 5 286 812
                              13:46:04 0.001 24 290 420
                              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• на каква цена минаха правата.благодаря

Коментар

Working...
                                X