IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
    както винаги доста добре си спя ....................... но явно теб съня не те лови

кога го сънува това? ........................ като не те лови съня

заем не съм взимал през живота си нито от банка, нито от частно лице ................... освен някое и друго репо в определени моменти

някак си ми е смешно като ти гледам напъните да сринеш цената с неадекватно писане на постове за апокалипсис

на 55-56 стинки пишеше тук как ти било скъпо и ще чакаш 54 стинки

.................. а сега чакаш на 60 стинки да си купиш

Много си наивен Полки.По добре спри да пишеш че оплю всички тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
      Много наивно Красимирчо.Няма как да стане скоро 2 лв.След около 3 г може и то ако не изгърми банката и се постабелизира малко БГ-то
      Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
      Още тази година
      Тая година няма да е приятел може би след 2-3 г.

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
        Приятели взеха кредит или набутаха депозити на ИПО-то на Дървените храни. Аз щях да участвам, но нещо ме налегна работа, та чак в 17.30 една колежка вика - а бе ти що не записа, нали беше предвидил нещо (бях си наумил да влезна с 300 броя за цвят). Още след три дни стана ясно, че ще се хързулне надолу, но не можах да избегна дървото - влязох си като момче на 2.70, след това уравнявах, ама сега съм си дългосрочен Живи и здрави....
        Важното е да си си взел поука.Доста хора познавам които се нагрухаха яко.Имаше и такива които ме убеждаваха да не продавам че борсата нямала да пада повече.Аз в началото бях от смелите не ми пукаше много защото бях направил яки пари за кратко време,но по едно време си викам кеширай Ташунко и гледай сеир.Добре че го направих защото после дойде краха на Софикса .Сега спя спокойно.Банковата ми сметка се увеличава,кеша си стои повечето другата част в артии.Бизнеса върви и вече все по рядко поглеждам какви са ги написали тук,но пък винаги има някой да ме развесели с безкрайния си оптимизъм.

Коментар

• Кои са тези мушмороци и измисленяци, които нонстоп купуват по 20, 30, 100 акции? За какво го правят, да разберат кой точно е купувача ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
            При този подскок на ПИБ сигурно и тук няма да закъснее. Двете бамки доста подобно се движат.
            Знае ли човек

Коментар

• Набухах и аз няколко кила тука последните дни. При този подскок на ПИБ сигурно и тук няма да закъснее. Двете бамки доста подобно се движат.
              Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mariq_GV Разгледай мнение
                Честно казано, съмнителна е тая работа.Не знам защо е била тази неразбория, но като цяло организацията на обслужване на клиентите в ЦКБ е една от най-добрите в родната скромна банкова система.
                май не си ходила по много банки...

Коментар

• "Централна кооперативна банка" АД уведомява, че подписката за конвертируеми облигации на банката, която започна на 13.11.2013 г., приключи успешно на 10.12.2013 г. Подписката приключи предсрочно, тъй като още на 10.12.2013 г. всички предложени 36 000 конвертируеми облигации бяха записани и тяхната обща номинална и емисионна стойност в размер на 36 000 000 евро беше внесена изцяло по набирателната сметка, открита в "УниКредит Булбанк" АД. Предстои обявяване в Търговския регистър на съобщението за сключен облигационен заем, съдържащо параметрите на сключения облигационен заем и поканата за първото общо събрание на облигационерите, съгласно чл. 206, ал. 6 от Търговския закон. Прилагаме текста на съобщениет

Коментар

• Първоначално изпратено от Silveto Разгледай мнение
                    Ей така да си излея мъката. Искаха да ми сменят картата кредитната и като се съгласих ме разкарват вече 2 месеца от офис на офис да подписвам някакви неща и други такива. Вече почвам да се замислям за тази банка.
                    Честно казано, съмнителна е тая работа.Не знам защо е била тази неразбория, но като цяло организацията на обслужване на клиентите в ЦКБ е една от най-добрите в родната скромна банкова система.

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                      Навярна е разчитала да и дадат две карти. Просто е трябвало да поиска - вместо да обикаля офисите наред
                      подозирам, че е очаквала от ЦКБ, в който и офис да влезне на банката - там да я чака и новата й кредитна карта
                      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение

браво, силве

4 мнения в 2 от които плюеш банката ..................... дано като си си изляла мъката да ти е минало

.................... иначе има доста шматки които цял живот се сърдят, че ги разкарват и все не могат да се усетят защо все другите са им виновни

иначе нещата са съвсем прости обикновено - където са ти издали първата карта, в същия офис отиваш да ти преиздадат и новата карта ....................... но ти иначе може да си обикаляш по всички останали офиси на банката щом ти харесва да се правиш на интересна
                        Навярна е разчитала да и дадат две карти. Просто е трябвало да поиска - вместо да обикаля офисите наред
                        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Silveto Разгледай мнение
                          Ей така да си излея мъката. Искаха да ми сменят картата кредитната и като се съгласих ме разкарват вече 2 месеца от офис на офис да подписвам някакви неща и други такива. Вече почвам да се замислям за тази банка.

браво, силве

4 мнения в 2 от които плюеш банката ..................... дано като си си изляла мъката да ти е минало

.................... иначе има доста шматки които цял живот се сърдят, че ги разкарват и все не могат да се усетят защо все другите са им виновни

иначе нещата са съвсем прости обикновено - където са ти издали първата карта, в същия офис отиваш да ти преиздадат и новата карта ....................... но ти иначе може да си обикаляш по всички останали офиси на банката щом ти харесва да се правиш на интересна
                          fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Ей така да си излея мъката. Искаха да ми сменят картата кредитната и като се съгласих ме разкарват вече 2 месеца от офис на офис да подписвам някакви неща и други такива. Вече почвам да се замислям за тази банка.
                            Повече от красива

Коментар

• "Централна кооперативна банка" АД уведомява, че подписката за конвертируеми облигации на банката, която започна на 13.11.2013 г., приключи успешно на 10.12.2013 г. Подписката приключи предсрочно, тъй като още на 10.12.2013 г. всички предложени 36 000 конвертируеми облигации бяха записани и тяхната обща номинална и емисионна стойност в размер на 36 000 000 евро беше внесена изцяло по набирателната сметка, открита в "УниКредит Булбанк" АД.
                              Предстои обявяване в Търговския регистър на съобщението за сключен облигационен заем, съдържащо параметрите на сключения облигационен заем и поканата за първото общо събрание на облигационерите, съгласно чл. 206, ал. 6 от Търговския закон.

Коментар

• Здравейте,

Някой прочел ли е и/или знае ли кога трябва да захранят сметките с парите от аукциона за правата?

Поздрави!

Коментар

Working...
                                X