IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dimapst Разгледай мнение
    Току що кеширах малко, сега да видим следващата стъпка........... Техничарски - би трябвало да вдигне още малко за дадения цикъл, нооо.....
    До 3.25 малко ли е

Коментар

• [QUOTE=dimapst;1059557183]
      Първоначално изпратено от Dmirkata Разгледай мнение
      Привет на приятелите на ЦКБ,

кога ще стигаме 1,5 , че ще ми трябва спешно малко кеш ....
      Хайде да я повдигнете еднократно

Ще съм ви признателен и благодаря в аванс .....

[/QUOTE+

Търпение!
      Сега ще пропадне малко вероятно, но при някой от следващите цикли със сигурност!
      ааа стига е пропадала........
      вече е време да ходи нагоре

ПС Вече няколко пъти пропада/ мисля 2 бяха/

Коментар

• Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнение
        кЪк е А !?!?!
        Току що кеширах малко, сега да видим следващата стъпка........... Техничарски - би трябвало да вдигне още малко за дадения цикъл, нооо.....

Коментар

• [QUOTE=Dmirkata;1059556973]Привет на приятелите на ЦКБ,

[/QUOTE+

Търпение!
          Сега ще пропадне малко вероятно, но при някой от следващите цикли със сигурност!

Коментар

• "За разлика от останалите публични банки ЦКБ няма огромна капитализация като Корпоративна търговска банка (КТБ), нито е кредитирала, кажи-речи, всяко по-голямо фалирало/фалиращо дружество като ПИБ. Че има скелети в гардероба, е ясно и на тригодишния ми син, но пък и цената в общи линии е взела това предвид. Ако очакванията на мнозина за ръст в икономиката ни се материализират, току-виж кредитирането и на несвързани лица да отбележи по-сериозен ръст. Това, а и други, субективни в голямата си част, фактори може би ще помогнат на акцията да бъде сред първенците през 2014 г.", аргументира позицията си за ЦКБ портфолио мениджърът в "Юг маркет фонд мениджмънт" Гено Тонев.

Коментар

• кЪк е А !?!?!

Коментар

• 33 000

още малко
                Благодаря Ви
                Last edited by Dmirkata; 06.01.2014, 12:43.
                не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

• Бре ,че не се дава 1.03

Коментар

• КЕШ

Привет на приятелите на ЦКБ,

не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                      Много си наивен Полки.
                      охо, мъдурчо, ти пак ли си тук???

мъдурчо, кажи сега кой е по-наивен .................... ти, който купуваше като обезумял на 90 ст. преди 2-3 години и цената като се срина на 55 ст. пишеше, че ще чакаш 54 ст. защото ти било скъпо (виж си постовете от преди 1 година) и накрая продаде в първия момент в който цената се върна на 90 ст.

мъдурчо, или според теб аз съм по-наивен защото купувах преди 1-2 години мощно с айсберги на 55-60 стинки докато ти тогава се плюнчеше във форума и "сееше бури и апокалипсиси"

Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                      По добре спри да пишеш че оплю всички тук.
                      мъдурчо, плюя само разбирачи като теб и мисирката .................... поне 2/3 от форума ми се струва, че не съм ги срещал по-рано ...................... смениха никовете отново, а ти пак не можеш да се усетиш накъде духа вятъра
                      fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Айде наздраве на всички.При вас новата година дойде ама при мен има още 6 ч докато я посрещнем

Коментар

• Първоначално изпратено от viktornfs Разгледай мнение
                          Ааа, тези дето драскат също не са големи играчи. Те ако бяха щяха да са в играта, а не пред компютъра.
                          Хаххаха много си прав да знаеш.

Коментар

А аз не претендирам да съм голям играч.Питай тия дето по цял ден стоят и драскат във форума.
                            Ааа, тези дето драскат също не са големи играчи. Те ако бяха щяха да са в играта, а не пред компютъра.
                            домоуправител

Коментар

• Първоначално изпратено от viktornfs Разгледай мнение
                              Ами добре си направил, ама големите играчи не се хвалят наляво и надясно, което поражда съмнение за достоверността на казаното. Ако искаш да помогнеш кажи как точно си търгувам - принципни насоки.
                              А аз не претендирам да съм голям играч.Питай тия дето по цял ден стоят и драскат във форума.

Коментар

Важното е да си си взел поука.Доста хора познавам които се нагрухаха яко.Имаше и такива които ме убеждаваха да не продавам че борсата нямала да пада повече.Аз в началото бях от смелите не ми пукаше много защото бях направил яки пари за кратко време,но по едно време си викам кеширай Ташунко и гледай сеир.Добре че го направих защото после дойде краха на Софикса .Сега спя спокойно.Банковата ми сметка се увеличава,кеша си стои повечето другата част в артии.Бизнеса върви и вече все по рядко поглеждам какви са ги написали тук,но пък винаги има някой да ме развесели с безкрайния си оптимизъм.
                                Ами добре си направил, ама големите играчи не се хвалят наляво и надясно, което поражда съмнение за достоверността на казаното. Ако искаш да помогнеш кажи как точно си търгувам - принципни насоки.
                                домоуправител

Коментар

Working...
                                X