Първоначално изпратено от dimapst
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
[QUOTE=dimapst;1059557183]Първоначално изпратено от Dmirkata Разгледай мнениеПривет на приятелите на ЦКБ,
кога ще стигаме 1,5 , че ще ми трябва спешно малко кеш ....
Хайде да я повдигнете еднократно
Ще съм ви признателен и благодаря в аванс .....
[/QUOTE+
Търпение!
Сега ще пропадне малко вероятно, но при някой от следващите цикли със сигурност!
вече е време да ходи нагоре
ПС Вече няколко пъти пропада/ мисля 2 бяха/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iblis Разгледай мнениекЪк е А !?!?!
Коментар
-
[QUOTE=Dmirkata;1059556973]Привет на приятелите на ЦКБ,
кога ще стигаме 1,5 , че ще ми трябва спешно малко кеш ....
Хайде да я повдигнете еднократно
Ще съм ви признателен и благодаря в аванс .....
[/QUOTE+
Търпение!
Сега ще пропадне малко вероятно, но при някой от следващите цикли със сигурност!
Коментар
-
"За разлика от останалите публични банки ЦКБ няма огромна капитализация като Корпоративна търговска банка (КТБ), нито е кредитирала, кажи-речи, всяко по-голямо фалирало/фалиращо дружество като ПИБ. Че има скелети в гардероба, е ясно и на тригодишния ми син, но пък и цената в общи линии е взела това предвид. Ако очакванията на мнозина за ръст в икономиката ни се материализират, току-виж кредитирането и на несвързани лица да отбележи по-сериозен ръст. Това, а и други, субективни в голямата си част, фактори може би ще помогнат на акцията да бъде сред първенците през 2014 г.", аргументира позицията си за ЦКБ портфолио мениджърът в "Юг маркет фонд мениджмънт" Гено Тонев.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеМного си наивен Полки.
мъдурчо, кажи сега кой е по-наивен .................... ти, който купуваше като обезумял на 90 ст. преди 2-3 години и цената като се срина на 55 ст. пишеше, че ще чакаш 54 ст. защото ти било скъпо (виж си постовете от преди 1 година) и накрая продаде в първия момент в който цената се върна на 90 ст.
мъдурчо, или според теб аз съм по-наивен защото купувах преди 1-2 години мощно с айсберги на 55-60 стинки докато ти тогава се плюнчеше във форума и "сееше бури и апокалипсиси"
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеПо добре спри да пишеш че оплю всички тук.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от viktornfs Разгледай мнениеАаа, тези дето драскат също не са големи играчи. Те ако бяха щяха да са в играта, а не пред компютъра.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеА аз не претендирам да съм голям играч.Питай тия дето по цял ден стоят и драскат във форума.
Коментар
-
Първоначално изпратено от viktornfs Разгледай мнениеАми добре си направил, ама големите играчи не се хвалят наляво и надясно, което поражда съмнение за достоверността на казаното. Ако искаш да помогнеш кажи как точно си търгувам - принципни насоки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеВажното е да си си взел поука.Доста хора познавам които се нагрухаха яко.Имаше и такива които ме убеждаваха да не продавам че борсата нямала да пада повече.Аз в началото бях от смелите не ми пукаше много защото бях направил яки пари за кратко време,но по едно време си викам кеширай Ташунко и гледай сеир.Добре че го направих защото после дойде краха на Софикса .Сега спя спокойно.Банковата ми сметка се увеличава,кеша си стои повечето другата част в артии.Бизнеса върви и вече все по рядко поглеждам какви са ги написали тук,но пък винаги има някой да ме развесели с безкрайния си оптимизъм.
Коментар
Коментар