Първоначално изпратено от O2
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеТук голямо натисканеНякой не се отказват засега,но кой знае
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеНяма да бързам, но ще започна да взимам тук-там.
Аз следя ФИБ и ССВ за някое изсипване на добра цена ама така блъскат като в продънена бъчва и при двете ,че чак ме притесняват с това безумно действие вече две години ...преди стигнаха 55 ст ,но сега на всяка цена държат тези нива 90-95 ст -
няма смисъл освен един....
П.П. При цеко съм по притеснителен...
Не е препоръка..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеНа какви цени и преди стрестестовете ли ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеМисля да си купя малко български акции и ЦКБ ще бъде една от позициите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеКакво мислиш за банката .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеБлагодаря, гледах в Екстри и Инвестор, но явно са спрели да публикуват там.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеаз съм в играта, а ти седиш отстрани, гледаш как я играя играта и злобееш във форума
и преди 5-6 години пишеше как до 2-3 години ще занула
който играе пИчели - който нИ играе Ни пИчели
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАми останах защото реших да ти докажа че си въздух под налягане.Обиждаше хората злобееше ама то и заради това съдбата ти дава урок след урок.Още преди 5-6 г ти казах че не си за тая игра и ще се занулиш накрая.
и преди 5-6 години пишеше как до 2-3 години ще занула
който играе пИчели - който нИ играе Ни пИчели
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениемда
предимно ти си останал да пишеш в темата и от време на време мисирката ти приглася
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТе сериозните и знаещи играчи отдавна спряха да пишат поради причината че биваха обиждани точно от тия от ниското ниво.
предимно ти си останал да пишеш в темата и от време на време мисирката ти приглася
Коментар
Коментар