Първоначално изпратено от Fiscalist
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЕмиии, работаща нормално банка, на печалба и без съществени, спрямо останалите в сектора, лоши кредити, със стабилен гръб зад себе си, да се търгува на Р/В 0,3 !!!
Даже много дълго се задържа това безумие!
................................
Мисля че като цел за годината е резонно да се очаква качване на цената поне до едно Р/В от 0,8-0,9.
Не че пак няма да е ниско, но по ще му мяза... естествено приемаме, че еврокризата ще продължи да си заминава.
останалите бг банки на БФБ се търгуват на:
Р/В 0,6 за ПИБ и БАКБ
Р/В 0,97 за КТБ
отделно да припомня, че септември 2009 когато софикс беше на тези нива от над 500 пункта, ЦКБ-то струваше над 1,80 лв. за акция, а понеже по долу сравнявате съотношението на цените между ЦКБ и ХИМ да припомня, че тогава ХИм-а беше над 3,50
всеки сам може да смята горе-долу какво ни очаква тук
не е препоръка за покупка на акции на ЦКБ и ХИМ ................... имам и от двете акцииLast edited by p0lki; 07.01.2014, 23:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеКат гледам как се канят да купуват на 1,20 се чудя тез инвеститори де бяха като артията беше по шейсе стинки?
иначе нещата се повтарят едно към едно от преди година ................... само ми липсва онова анализаторче да се изцепи, че само малоумници могат да купуват ЦКБ-то на 60 стинки
смях смях смях
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениезаспахте, почти час без сделка
ташунковците утре пак ще се назландисват и пак ще изпуснат влака
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеАз като гледам как скача, утре май ще има още едни 5-10 процента нагоре
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеКат гледам как се канят да купуват на 1,20 се чудя тез инвеститори де бяха като артията беше по шейсе стинки?
Коментар
-
Коментар
Коментар