IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
    Ауууууу - скандауууу
    E?? С? коридата пак подквасиха морето, пък аз вече си продадох лъжицата

Коментар

• Ауууууу - скандауууу
      Custodite sortem vestram

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=rkRIbUT6u7Q ... Full ahead!

Коментар

• На това се казва ... децата нямат спирачки
          За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
            Емиии, работаща нормално банка, на печалба и без съществени, спрямо останалите в сектора, лоши кредити, със стабилен гръб зад себе си, да се търгува на Р/В 0,3 !!!

Даже много дълго се задържа това безумие!
            ................................

Мисля че като цел за годината е резонно да се очаква качване на цената поне до едно Р/В от 0,8-0,9.
            Не че пак няма да е ниско, но по ще му мяза... естествено приемаме, че еврокризата ще продължи да си заминава.
            средно банковия сектор се търгува на Р/В 1,38

останалите бг банки на БФБ се търгуват на:

Р/В 0,6 за ПИБ и БАКБ

Р/В 0,97 за КТБ

отделно да припомня, че септември 2009 когато софикс беше на тези нива от над 500 пункта, ЦКБ-то струваше над 1,80 лв. за акция, а понеже по долу сравнявате съотношението на цените между ЦКБ и ХИМ да припомня, че тогава ХИм-а беше над 3,50

всеки сам може да смята горе-долу какво ни очаква тук

не е препоръка за покупка на акции на ЦКБ и ХИМ ................... имам и от двете акции
            Last edited by p0lki; 07.01.2014, 23:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
              Кат гледам как се канят да купуват на 1,20 се чудя тез инвеститори де бяха като артията беше по шейсе стинки?
              тогава на 60 стинки им беше скъпо -> питай ташунко който чакаше под 54 стинки защото на мен ми бяха ударили един айсберг на 0,541

иначе нещата се повтарят едно към едно от преди година ................... само ми липсва онова анализаторче да се изцепи, че само малоумници могат да купуват ЦКБ-то на 60 стинки

смях смях смях

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                заспахте, почти час без сделка
                дай им на купувачите една вечер за да свикнат с новата цена, че като смятат пропуснатите ползи от вчера и си мислят, че за 1 ден са загубили толкова колкото са спечелили от 3 годишен депозит

ташунковците утре пак ще се назландисват и пак ще изпуснат влака

Коментар

• Мисля че като цел за годината е резонно да се очаква качване на цената поне до едно Р/В от 0,8-0,9.
                  Не че пак няма да е ниско, но по ще му мяза... естествено приемаме, че еврокризата ще продължи да си заминава.

Коментар

• заспахте, почти час без сделка

Коментар

• Тука съм ужким с няколкомесечен хоризонт, ама знае ли човек... 1,075-1,208 над 13 стинчи!

Коментар

• Първоначално изпратено от XY Разгледай мнение
                        Аз като гледам как скача, утре май ще има още едни 5-10 процента нагоре
                        Утре ще е по-зле от днес това е повече от очевидно

Коментар

• Аз като гледам как скача, утре май ще има още едни 5-10 процента нагоре
                          Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

Кат гледам как се канят да купуват на 1,20 се чудя тез инвеститори де бяха като артията беше по шейсе стинки?
                            Тогава беше като оная от протеста дето излезе с/у Орешарски пък после се поправил и започна контрапротест, та и сега същата работа. Преди това щеше да фалира бамката но конюнктурата на пазара се смени и сега на 1.20 е по-евтина от когато беше по 60 стотинки. Успех на всички пък каквото ще да става от тук натам.

Коментар

Там са умните пари

Коментар

• Кат гледам как се канят да купуват на 1,20 се чудя тез инвеститори де бяха като артията беше по шейсе стинки?
                                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X