Първоначално изпратено от needtoknowmore
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеХайде стига истерясвахте! Къде ще си дърпаш парите, че чак от чужбина ще идваш ?!? Нали са гарантирани от държавата.... Ей, като вземете да се превземате, ще прекарате работата най-накрая...Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от hurricane Разгледай мнениеДа така е гарантирани са но въпросът е след колко години ще си ги вземеш.
Тъкмо за пенсия
Коментар
-
Първоначално изпратено от XY Разгледай мнениеХайде стига истерясвахте! Къде ще си дърпаш парите, че чак от чужбина ще идваш ?!? Нали са гарантирани от държавата.... Ей, като вземете да се превземате, ще прекарате работата най-накрая...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
Аз ти казвам какво ще те пита.
Мен ме остави.
Коментар
-
Първоначално изпратено от coolioЗдравейте, някой има ли представа дали мога да си дръпна парите от ЦЦБ към чужбина през електронното банкиране ако са на срочен депозит или да взимам самолета към Бг в понеделник?
Коментар
-
Първоначално изпратено от hurricane Разгледай мнениеКолега що за въпрос? Мисля че не си отскоро на борсата.
Аз ти казвам какво ще те пита.
Мен ме остави.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнениеСега ще те пита как така си купил и продал в един ден.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hurricane Разгледай мнениеКолега мисля че ти отговорих.Сделката е на 1.004 лв
Коментар
-
Първоначално изпратено от pacho109 Разгледай мнениеВъпросът бе:Кога ги купи на 1лв?На коя дата,колега?.....и година
Коментар
-
Първоначално изпратено от hurricane Разгледай мнениеПриключи и последната ми сделка на 1.129 лв .За днес толкова.Успех на всички!
Коментар
-
Първоначално изпратено от hurricane Разгледай мнениене колега за 4600 бр става въпрос
Пак ЕВАЛА...!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЕВАЛА !!!
пп Само да допълня - за 400 бр ли става въпрос...?
Коментар
Коментар