Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеами давай тогава
тъкмо ще загубиш 15 хилки вместо само 10 за да ми видиш дебелия пакет
хайде аз излизам ................ видя се, че с вас само празни приказки ще има и парите няма да ви ги взема защото ги нямате
Ти му мисли ,имаш акции а нямаш кеш....
Единственото ти остава ,борсата да се качи ако ли не.....
В мече време това е най лошото , един срив и ще си припомниш 2009 г.....
И как табаците станаха по перспективни от ХИМ....
Сега погледнах старите новини през 2009 и 2010 г. съм взел около 19 лв в при раздавания на дивидент...и при цена на акцията около 15 лв от БТН и около още 25 лв от София БТ и Блабт......
Държавния дял се продаде на безценница при цена от 33,33 лв и с Гагарин става 40 лв....по вече отколкото е сега оценката на акциите ....там.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИ това може ще си заложа 2 апартамента , 2 вили , 2 гаража и какавото имам...
за 5 бона ще направи всичко което закона позволява на ръба.......
тъкмо ще загубиш 15 хилки вместо само 10 за да ми видиш дебелия пакет
хайде аз излизам ................ видя се, че с вас само празни приказки ще има и парите няма да ви ги взема защото ги нямате
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеа депозитарна разписка ще може ли да ти издаде приятеля ти брокер???
както и бележка, че можеш да си прехвърлиш акции си в друг ИП???
а го попитай да видим какво ще кажеИ това може ще си заложа 2 апартамента , 2 вили , 2 гаража и какавото имам...
за 5 бона ще направи всичко което закона позволява на ръба.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениена тази цена има 56К....
тях ако искаш мога да ги преместя на каквато цена искаш над 2 лева
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеминалата седмица казах, че слагам спекуланския ми пакет на хим-обикн. на 1,91 да седи там през следващите 3 месеца .................. нямам намерение да показвам целия си портфейл на целия форум
който иска да плаща и да гледа .................... който иска може да пише по цял ден във форума: "полки има ххх бройки ЦКБ"
отивам да пия бира докато една бледолика ще се занимава с пакета ми ............... довечера ще видя каква глупост пак е родила главицата ви и колко тира сте измили
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеСмямам че и двамата може да изводите броики над 20,30 к....ама това могат и поне още 50% от форумците.....
даже и аз мога като имам приятел брокер на банка ,мога и стотици хиляди да погажа....
а нямам нищо на личната сметка....
както и бележка, че можеш да си прехвърлиш акции си в друг ИП???
а го попитай да видим какво ще каже
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеТи ако имаше нещо по сериозно тук нищо не ти пречи да го покажеш нали и без това купуваш по 50 к артии.Аз никъде не съм писал че купувам по толкова.Айде давай бъди мъж не само на приказки.
който иска да плаща и да гледа .................... който иска може да пише по цял ден във форума: "полки има ххх бройки ЦКБ"
отивам да пия бира докато една бледолика ще се занимава с пакета ми ............... довечера ще видя каква глупост пак е родила главицата ви и колко тира сте измили
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеСмямам че и двамата може да изводите броики над 20,30 к....ама това могат и поне още 50% от форумците.....
даже и аз мога като имам приятел брокер на банка ,мога и стотици хиляди да погажа....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениепредлагам ти същия бас
"чикитам-валс" се нарича играта .................. плащаш и танцуваш
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениемерак ти е да се ориентираш горе-долу колко ми е дебел пакета за да знаеш дали да се хванеш на бас, но единствения ти шанс е да се видим при инвестиционния ти посредник
като ми видиш дебелия пакет ще скриеш завинаги от форума ника ""ташунка със сапа отзад" и ще се появиш със следващия ник "ни лук ял, ни лук мирисъл"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеМонти видя ли го сега Порляка колко е отворен на приказки
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнениеЧестно казано, бих искал да видя бройките.
"чикитам-валс" се нарича играта .................. плащаш и танцуваш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеСмешник си ти.Дори нямаше смелост да сложиш най-отдолу на продава за 20 сек да се видят.Поне другите съфорумци те видяха колкото стиска.Нямаше как и да реагираш по друг начин защото ти нямаш никакъв сериозен пакет цкб.
като ми видиш дебелия пакет ще скриеш завинаги от форума ника ""ташунка със сапа отзад" и ще се появиш със следващия ник "ни лук ял, ни лук мирисъл"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнениеЧестно казано, бих искал да видя бройките..
Коментар
Коментар