Айде бре няма ли да слагаш?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеайде Порляк давай има един с 340 бр на 1.083.Слагай върху него
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениедай да сложим един облог:
който има повече акции в ЦКБ печели 10 000 акции на ЦКБ, а който е с по-малко акции си плаща за дяволъка с 10 000 акции на ЦКБ
Коментар
-
който има повече акции в ЦКБ печели 10 000 акции на ЦКБ, а който е с по-малко акции си плаща за дяволъка с 10 000 акции на ЦКБ
С депозитарни ли разписки ще се доказвате.....
При адвокат.....
Коментар
-
забравих, че ти си само с 5 000 акции и ще трябва да допълваш по баира с още 5 000 акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЕ кво да ти меря на теб???Срамните джуки ли ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеигрива мома си ти
хем ти се иска, хем не ти стиска ................. да ми го премериш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеМи много то е малко с тия 1000 бр цкб.Ходи да си играеш с него сам.
хем ти се иска, хем не ти стиска ................. да ми го премериш
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениенямаш никакъв проблем
ти от доста време искаш да си премериш пишлето с някой мъж
казвай как искаш да ми го измериш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениена левче бре че и под него пускаха.Що не вземем да си премерим пакетите сега ....... който има де щото на приказки всеки изкупи борсата
ти от доста време искаш да си премериш пишлето с някой мъж
казвай как искаш да ми го измериш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнениевероятно ми ги е продал на лев...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнениекойто е купил кога е купил, на 1.10 ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнениевероятно ми ги е продал на лев...
Коментар
Коментар