Първоначално изпратено от 2012
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеМонти видя ли го сега Порляка колко е отворен на приказки
даже и аз мога като имам приятел брокер на банка ,мога и стотици хиляди да погажа....
а нямам нищо на личната сметка....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнениеЧестно казано, бих искал да видя бройките.
"чикитам-валс" се нарича играта .................. плащаш и танцуваш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеСмешник си ти.Дори нямаше смелост да сложиш най-отдолу на продава за 20 сек да се видят.Поне другите съфорумци те видяха колкото стиска.Нямаше как и да реагираш по друг начин защото ти нямаш никакъв сериозен пакет цкб.
като ми видиш дебелия пакет ще скриеш завинаги от форума ника ""ташунка със сапа отзад" и ще се появиш със следващия ник "ни лук ял, ни лук мирисъл"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнениеЧестно казано, бих искал да видя бройките.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеВидя ли го Порки колко смелост имаше да си покаже пакетчето на цкб ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
С депозитарни ли разписки ще се доказвате.....
При адвокат.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнениевероятно ми ги е продал на лев...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениескоро няма да събереш сили да си премериш сапчето с мъжете и затова ще те оставя да си пишеш небивалици във форума
ако след някоя година събереш по-сериозен пакет ................ можеш да се обадиш ............... аз пак ще съм тук и ще ти го подам за да го пипнеш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНали си отворен бе сложи ги сега на платформата най отдолу.
----------------------------------
като се правиш на жена (само да плямпаш) ще си платиш за да го видиш дебелия ми пакет
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеВидяхме те че нищо нямаш айде ходи си играй и повече не ме занимавай.Стана смешен за всички тук.
ако след някоя година събереш по-сериозен пакет ................ можеш да се обадиш ............... аз пак ще съм тук и ще ти го подам за да го пипнеш
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениес депозитарни разписки при инвестиционния посредник с лаптопите
подписваме по една декларация, че който има по-малко цКБ-та прехвърля на другия 10 000 броя
и веднага след като сравним пакетите въпросните 10 000 акции се прехвърлят на този с повечето акции на извънрегулационен пазар срещу десетина лева такса
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеоххххххххх
забравих, че ти си само с 5 000 акции и ще трябва да допълваш по баира с още 5 000 акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
С депозитарни ли разписки ще се доказвате.....
При адвокат.....
подписваме по една декларация, че който има по-малко цКБ-та прехвърля на другия 10 000 броя
и веднага след като сравним пакетите въпросните 10 000 акции се прехвърлят на този с повечето акции на извънрегулационен пазар срещу десетина лева такса
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеСложете след 3 лв и се надлъгвайте ...там имаше 500 бр.
Коментар
Коментар