IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
    мерак ти е да се ориентираш горе-долу колко ми е дебел пакета за да знаеш дали да се хванеш на бас, но единствения ти шанс е да се видим при инвестиционния ти посредник

като ми видиш дебелия пакет ще скриеш завинаги от форума ника ""ташунка със сапа отзад" и ще се появиш със следващия ник "ни лук ял, ни лук мирисъл"
    Ти ако имаше нещо по сериозно тук нищо не ти пречи да го покажеш нали и без това купуваш по 50 к артии.Аз никъде не съм писал че купувам по толкова.Айде давай бъди мъж не само на приказки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
      Монти видя ли го сега Порляка колко е отворен на приказки
      Смямам че и двамата може да изводите броики над 20,30 к....ама това могат и поне още 50% от форумците.....
      даже и аз мога като имам приятел брокер на банка ,мога и стотици хиляди да погажа....
      а нямам нищо на личната сметка....

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнение
        Честно казано, бих искал да видя бройките.
        предлагам ти същия бас

"чикитам-валс" се нарича играта .................. плащаш и танцуваш

Коментар

Смешник си ти.Дори нямаше смелост да сложиш най-отдолу на продава за 20 сек да се видят.Поне другите съфорумци те видяха колкото стиска.Нямаше как и да реагираш по друг начин защото ти нямаш никакъв сериозен пакет цкб.
          мерак ти е да се ориентираш горе-долу колко ми е дебел пакета за да знаеш дали да се хванеш на бас, но единствения ти шанс е да се видим при инвестиционния ти посредник

като ми видиш дебелия пакет ще скриеш завинаги от форума ника ""ташунка със сапа отзад" и ще се появиш със следващия ник "ни лук ял, ни лук мирисъл"

Коментар

То и аз исках ама манги не искаше .

Коментар

Видя ли го Порки колко смелост имаше да си покаже пакетчето на цкб ???

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

С депозитарни ли разписки ще се доказвате.....
                При адвокат.....
                Монти видя ли го сега Порляка колко е отворен на приказки

Коментар

вероятно ми ги е продал на лев...
                  Видя ли го Порки колко смелост имаше да си покаже пакетчето на цкб ???

Коментар

скоро няма да събереш сили да си премериш сапчето с мъжете и затова ще те оставя да си пишеш небивалици във форума

ако след някоя година събереш по-сериозен пакет ................ можеш да се обадиш ............... аз пак ще съм тук и ще ти го подам за да го пипнеш
                    Смешник си ти.Дори нямаше смелост да сложиш най-отдолу на продава за 20 сек да се видят.Поне другите съфорумци те видяха колкото стиска.Нямаше как и да реагираш по друг начин защото ти нямаш никакъв сериозен пакет цкб.

Коментар

Нали си отворен бе сложи ги сега на платформата най отдолу.
                      отворения си ти ................ ти пишеш от край време, че нямам 5 000 акции, а от скоро пишеш че съм с 500 или 1000 акции

----------------------------------

като се правиш на жена (само да плямпаш) ще си платиш за да го видиш дебелия ми пакет

Коментар

Видяхме те че нищо нямаш айде ходи си играй и повече не ме занимавай.Стана смешен за всички тук.
                        скоро няма да събереш сили да си премериш сапчето с мъжете и затова ще те оставя да си пишеш небивалици във форума

ако след някоя година събереш по-сериозен пакет ................ можеш да се обадиш ............... аз пак ще съм тук и ще ти го подам за да го пипнеш

Коментар

с депозитарни разписки при инвестиционния посредник с лаптопите

подписваме по една декларация, че който има по-малко цКБ-та прехвърля на другия 10 000 броя

и веднага след като сравним пакетите въпросните 10 000 акции се прехвърлят на този с повечето акции на извънрегулационен пазар срещу десетина лева такса
                          Нали си отворен бе сложи ги сега на платформата най отдолу.

Коментар

оххххххххх

забравих, че ти си само с 5 000 акции и ще трябва да допълваш по баира с още 5 000 акции

Видяхме те че нищо нямаш айде ходи си играй и повече не ме занимавай.Стана смешен за всички тук.

Коментар

С депозитарни ли разписки ще се доказвате.....
                              При адвокат.....
                              с депозитарни разписки при инвестиционния посредник с лаптопите

подписваме по една декларация, че който има по-малко цКБ-та прехвърля на другия 10 000 броя

и веднага след като сравним пакетите въпросните 10 000 акции се прехвърлят на този с повечето акции на извънрегулационен пазар срещу десетина лева такса

Коментар

Сложете след 3 лв и се надлъгвайте ...там имаше 500 бр.
                                как да сложи като има 1000 бр само

Коментар

Working...
                                X