IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
    ами толкова купих последните 3 седмици .............. сега са малко над 60 от миналата седмица насам

тях ако искаш мога да ги преместя на каквато цена искаш над 2 лева
    давай ти си

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      за пръв път чувам обяснение ,че липсата на възпитание и агресивност е правилния начин на диалог между интелигентни хора.....
      Тогава с какво се различаваш от маймуната или от носорога.....
      Още много неща не си чул дори и за пръв път.

Това което ми приписваш, всъщност дори не можеш, да го дефинираш.

Дори не е това и обяснението, което "чуваш".

Не е агресивност, а е омраза.

Символизираш изедниците, на нас обикновените не ни остава нищо друго, освен да те мразим. Откровенно и неприкрито.

Не насаждам омраза - съобщавам ти персонално, какво изпитвам към теб. Разликата е огромна.

Като ти казвам, че не желая да ме коментираш, има защо.

Сега, когато непоканен ме коментираш, дано си наясно, какво предизвикваш.

Сега мога ли вече, спокойно да чета за ЦКБ, без да си правиш реклама на шитовете!
      Last edited by Хайърсъзов!; 03.06.2015, 16:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнение
        Нищо нямаш право да ми казваш за тона ми и за начина на изразяване.
        Ако нещо те обижда - това е истината. Това е положението. Истината боли.

Тук съм, за да чета за ЦКБ, не да ти чета рекламите на твоите шитове.
        за пръв път чувам обяснение ,че липсата на възпитание и агресивност е правилния начин на диалог между интелигентни хора.....
        Тогава с какво се различаваш от маймуната или от носорога.....

Коментар

Казах ти , оправи си тона и начина на изразяване....
          все пак не си на пет години......
          За Гагарин едно врабче ми каза ,че един закон вече е минал в комисиите на НС....
          Не е препоръка...
          Нищо нямаш право да ми казваш за тона ми и за начина на изразяване.
          Ако нещо те обижда - това е истината. Това е положението. Истината боли.

Тук съм, за да чета за ЦКБ, не да ти чета рекламите на твоите шитове.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнение
            Реклама на шитовете си прави в техните теми.
            Казах ти , оправи си тона и начина на изразяване....
            все пак не си на пет години......
            За Гагарин едно врабче ми каза ,че един закон вече е минал в комисиите на НС....
            Не е препоръка...

Коментар

Ти му мисли ,имаш акции а нямаш кеш....
              Единственото ти остава ,борсата да се качи ако ли не.....
              В мече време това е най лошото , един срив и ще си припомниш 2009 г.....
              И как табаците станаха по перспективни от ХИМ....
              Сега погледнах старите новини през 2009 и 2010 г. съм взел около 19 лв в при раздавания на дивидент...и при цена на акцията около 15 лв от БТН и около още 25 лв от София БТ и Блабт......
              Държавния дял се продаде на безценница при цена от 33,33 лв и с Гагарин става 40 лв....по вече отколкото е сега оценката на акциите ....там.
              Реклама на шитовете си прави в техните теми.

Коментар

ами давай тогава

тъкмо ще загубиш 15 хилки вместо само 10 за да ми видиш дебелия пакет

хайде аз излизам ................ видя се, че с вас само празни приказки ще има и парите няма да ви ги взема защото ги нямате

Ти му мисли ,имаш акции а нямаш кеш....
                Единственото ти остава ,борсата да се качи ако ли не.....
                В мече време това е най лошото , един срив и ще си припомниш 2009 г.....
                И как табаците станаха по перспективни от ХИМ....
                Сега погледнах старите новини през 2009 и 2010 г. съм взел около 19 лв в при раздавания на дивидент...и при цена на акцията около 15 лв от БТН и около още 25 лв от София БТ и Блабт......
                Държавния дял се продаде на безценница при цена от 33,33 лв и с Гагарин става 40 лв....по вече отколкото е сега оценката на акциите ....там.

Коментар

И това може ще си заложа 2 апартамента , 2 вили , 2 гаража и какавото имам...
                  за 5 бона ще направи всичко което закона позволява на ръба.......
                  ами давай тогава

тъкмо ще загубиш 15 хилки вместо само 10 за да ми видиш дебелия пакет

хайде аз излизам ................ видя се, че с вас само празни приказки ще има и парите няма да ви ги взема защото ги нямате

Коментар

а депозитарна разписка ще може ли да ти издаде приятеля ти брокер???

както и бележка, че можеш да си прехвърлиш акции си в друг ИП???

а го попитай да видим какво ще каже
                    И това може ще си заложа 2 апартамента , 2 вили , 2 гаража и какавото имам...
                    за 5 бона ще направи всичко което закона позволява на ръба.......

Коментар

на тази цена има 56К....
                      ами толкова купих последните 3 седмици .............. сега са малко над 60 от миналата седмица насам

тях ако искаш мога да ги преместя на каквато цена искаш над 2 лева

Коментар

миналата седмица казах, че слагам спекуланския ми пакет на хим-обикн. на 1,91 да седи там през следващите 3 месеца .................. нямам намерение да показвам целия си портфейл на целия форум

който иска да плаща и да гледа .................... който иска може да пише по цял ден във форума: "полки има ххх бройки ЦКБ"

отивам да пия бира докато една бледолика ще се занимава с пакета ми ............... довечера ще видя каква глупост пак е родила главицата ви и колко тира сте измили
                        на тази цена има 56К....

Коментар

Смямам че и двамата може да изводите броики над 20,30 к....ама това могат и поне още 50% от форумците.....
                          даже и аз мога като имам приятел брокер на банка ,мога и стотици хиляди да погажа....
                          а нямам нищо на личната сметка....
                          а депозитарна разписка ще може ли да ти издаде приятеля ти брокер???

както и бележка, че можеш да си прехвърлиш акции си в друг ИП???

а го попитай да видим какво ще каже

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                            Ти ако имаше нещо по сериозно тук нищо не ти пречи да го покажеш нали и без това купуваш по 50 к артии.Аз никъде не съм писал че купувам по толкова.Айде давай бъди мъж не само на приказки.
                            миналата седмица казах, че слагам спекуланския ми пакет на хим-обикн. на 1,91 да седи там през следващите 3 месеца .................. нямам намерение да показвам целия си портфейл на целия форум

който иска да плаща и да гледа .................... който иска може да пише по цял ден във форума: "полки има ххх бройки ЦКБ"

отивам да пия бира докато една бледолика ще се занимава с пакета ми ............... довечера ще видя каква глупост пак е родила главицата ви и колко тира сте измили

Коментар

Смямам че и двамата може да изводите броики над 20,30 к....ама това могат и поне още 50% от форумците.....
                              даже и аз мога като имам приятел брокер на банка ,мога и стотици хиляди да погажа....
                              а нямам нищо на личната сметка....
                              Аз затова го карам на момента да ги качи на платформата щото и аз ако звънна телефон може и 200-300 к да му кача на платформата ама за 10 сек веднага да ги качи няма да може.

Коментар

предлагам ти същия бас

"чикитам-валс" се нарича играта .................. плащаш и танцуваш
                                на вашия кючек не се хващам... шакадам - чикитам...

Коментар

Working...
                                X