IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
    Аз лично обезателно ще се включа. Другите да се оправят. Не виждам обаче някакъв фундамент за тази цена. Като падна на 50 ст. беше защото онзи офнд искаше да ликвидира позициите си на БФБ и бързаше. Сега не виждам, кое ще натисне цената, чак до там. Дори и мъртвата търговия няма да свали цената толкова.

*не е препоръка
    Да права си.Аз повече от 95 ст не я виждам да падне затова и взимам на лев.Добре съм се заредил тук и сега пълня при Хима .

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
      Ако цената падне на 70 ст ще купиш ли?
      Аз лично обезателно ще се включа. Другите да се оправят. Не виждам обаче някакъв фундамент за тази цена. Като падна на 50 ст. беше защото онзи офнд искаше да ликвидира позициите си на БФБ и бързаше. Сега не виждам, кое ще натисне цената, чак до там. Дори и мъртвата търговия няма да свали цената толкова.

*не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
        Колко повече да фалира?
        ++++++

Коментар

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
          Колко повече да фалира?
          Нали знаеш какво казват старите хора:"Има лошо ама и по-лошо"

Коментар

• Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнение
            Чакаме Гърция ли да фалира или какво :0
            Тук съм си оставил най-много
            Колко повече да фалира?

Коментар

• Чакаме Гърция ли да фалира или какво :0
              Тук съм си оставил най-много
              Bulls on BSE

Коментар

• Ако цената падне на 70 ст ще купиш ли?

Коментар

• Искам само да попитам обекта закупи ли си цкб или гледа само отстрани ?

Коментар

• задавам лек елементарен въпрос:

ако цената падне на 90 ст. ще купиш ли още 5 000 или ще изчакаш да вземеш на 80 ст.?

Коментар

Иначе конкретно за ЦКБ според мен има голям потенциал затова и накупих тук по-сериозно.
                      мдаааааааааа

5 000 акции ................ наистина сериозно понакупи тук...

ако падне на 90 ст. ще купиш ли още 5 000 или ще изчакаш да вземеш на 80 ст.?

Коментар

• Става интересно.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                          Вожде, ти си голям оптимист бе! Чак 1.7... Ами първо ще има големи продажби на 1.15, щото тези дето са закупили на левче с цел спекула ще продават. Ако цената се задържи там и се закупят количества, тогава може да се мисли за 1.25 - 1.30.

За 1.7 трябва някаква вълшебна пръчица. Не казвам че самата акция няма тази стойност, ама това преди всичко е спекулативна акция и това го знаем мнозина, дори и да не търгуваме активно.
                          Абсолютно си прав за артията затова съм и направил едно уточнение че това достигане на цена от 1.70 ще е при голям отскок.Иначе съм абсолютно съгласен че разпродажби ще има и то няма да се учудя ако е скоро и че акцията е спекулативна.

Коментар

Няма лошо виж колко е забавно понякога само дето модито много трие и разваля дебата.Иначе конкретно за ЦКБ според мен има голям потенциал затова и накупих тук по-сериозно.Добре се държи артията на фона на купищата лоши новини и събития.Ако има сериозен отскок той ще подмине 1.70 но подкрепата в последствие ще е около 1.3 дпоред мен.Както се казва ще поживеем ще видим .Успех ти желая с инвестициите!!
                            Вожде, ти си голям оптимист бе! Чак 1.7... Ами първо ще има големи продажби на 1.15, щото тези дето са закупили на левче с цел спекула ще продават. Ако цената се задържи там и се закупят количества, тогава може да се мисли за 1.25 - 1.30.

За 1.7 трябва някаква вълшебна пръчица. Не казвам че самата акция няма тази стойност, ама това преди всичко е спекулативна акция и това го знаем мнозина, дори и да не търгуваме активно.
                            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
                              От време на време се смея през сълзи като чета какво се пише тук. Вместо да се говори за компанията и резултатите й само някакви лични нападки и евтини заяждания виждам. Дайте да си говорим реално. Според мен тук имаме потенциал за 1.5 до края на годината, защото е доста подценена хартията. Дайте сега да видим ще можем ли да я стигнем тази цена или ще си стоим в този диапазон и следващата година.
                              Няма лошо виж колко е забавно понякога само дето модито много трие и разваля дебата.Иначе конкретно за ЦКБ според мен има голям потенциал затова и накупих тук по-сериозно.Добре се държи артията на фона на купищата лоши новини и събития.Ако има сериозен отскок той ще подмине 1.70 но подкрепата в последствие ще е около 1.3 дпоред мен.Както се казва ще поживеем ще видим .Успех ти желая с инвестициите!!

Коментар

• От време на време се смея през сълзи като чета какво се пише тук. Вместо да се говори за компанията и резултатите й само някакви лични нападки и евтини заяждания виждам. Дайте да си говорим реално. Според мен тук имаме потенциал за 1.5 до края на годината, защото е доста подценена хартията. Дайте сега да видим ще можем ли да я стигнем тази цена или ще си стоим в този диапазон и следващата година.

Коментар

Working...
                                X