Първоначално изпратено от Mammita
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеАко цената падне на 70 ст ще купиш ли?
*не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от realista Разгледай мнениеКолко повече да фалира?
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеЧакаме Гърция ли да фалира или какво :0
Тук съм си оставил най-много
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеИначе конкретно за ЦКБ според мен има голям потенциал затова и накупих тук по-сериозно.
5 000 акции ................ наистина сериозно понакупи тук...
ако падне на 90 ст. ще купиш ли още 5 000 или ще изчакаш да вземеш на 80 ст.?
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеВожде, ти си голям оптимист бе! Чак 1.7... Ами първо ще има големи продажби на 1.15, щото тези дето са закупили на левче с цел спекула ще продават. Ако цената се задържи там и се закупят количества, тогава може да се мисли за 1.25 - 1.30.
За 1.7 трябва някаква вълшебна пръчица. Не казвам че самата акция няма тази стойност, ама това преди всичко е спекулативна акция и това го знаем мнозина, дори и да не търгуваме активно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНяма лошо виж колко е забавно понякога само дето модито много трие и разваля дебата.Иначе конкретно за ЦКБ според мен има голям потенциал затова и накупих тук по-сериозно.Добре се държи артията на фона на купищата лоши новини и събития.Ако има сериозен отскок той ще подмине 1.70 но подкрепата в последствие ще е около 1.3 дпоред мен.Както се казва ще поживеем ще видим .Успех ти желая с инвестициите!!
За 1.7 трябва някаква вълшебна пръчица. Не казвам че самата акция няма тази стойност, ама това преди всичко е спекулативна акция и това го знаем мнозина, дори и да не търгуваме активно.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнениеОт време на време се смея през сълзи като чета какво се пише тук. Вместо да се говори за компанията и резултатите й само някакви лични нападки и евтини заяждания виждам. Дайте да си говорим реално. Според мен тук имаме потенциал за 1.5 до края на годината, защото е доста подценена хартията. Дайте сега да видим ще можем ли да я стигнем тази цена или ще си стоим в този диапазон и следващата година.
Коментар
-
От време на време се смея през сълзи като чета какво се пише тук. Вместо да се говори за компанията и резултатите й само някакви лични нападки и евтини заяждания виждам. Дайте да си говорим реално. Според мен тук имаме потенциал за 1.5 до края на годината, защото е доста подценена хартията. Дайте сега да видим ще можем ли да я стигнем тази цена или ще си стоим в този диапазон и следващата година.
Коментар
Коментар