Първоначално изпратено от 4i40
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hurricane Разгледай мнениеВеднага ти казвам колега.На 1.004 е едната моя сделка а другите са около 1.02 .Вече ги продадох на 1.12
пп Само да допълня - за 400 бр ли става въпрос...?Last edited by 4i40; 20.06.2014, 16:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pacho109 Разгледай мнениеАми кога ги купи на 1 лев,колега?На 25.06.2014година ли ,примерно?
Коментар
-
Първоначално изпратено от hurricane Разгледай мнениеИзлезе че и аз познах за 1 лв цена.Купих определено количество на тази приятна цена но не бързам че може и по ниско да видим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polkiмI/IсI/Iрко, жалко за КТБ, жалко за Петрол, жалко за всичко хубаво на БФБ ................. където купиш следва срив - припомням ти БАКБ, ОЦК, Пътища, мостове и т.н, и т.н.
нямам акции в изброените компании
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениепреди месец обяви, че си купувала хиляди акции на 1,45-1,50
е следващият път си води по точни записки и кога съм продал....
ако не беше тъжно щеше да е смешно....Last edited by chronos; 20.06.2014, 15:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеимам ударена позната цена .. леФче.....
то не е за хвалене....Last edited by chronos; 20.06.2014, 15:31.fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Здравейте,
със съжаление трябва да припомня, че трябва всички да бъдем внимателни при коментарите си за банковата система. Припомням текст от закона за банките, както и че Инвестор.БГ АД е задължен да съдейства на всички регулаторни органи в случай на поискване на информация за коментарите и статиите в сайта.
Ето и текстът от закона:
Чл. 152а. (Нов – ДВ, бр. 105 от 2011 г.) (1) Който разпространява невярна
информация или обстоятелства за банка, с което се уронват доброто име на банката и доверието към нея, се наказва с глоба от 2000 до 5000 лв., а при повторно нарушение – от 3000 до 10 000 лв.
(2) Ако нарушението по ал. 1 е извършено чрез средство за масова информация, глобата е от 5000 до 10 000 лв., а при повторно нарушение – от 8000 до 20 000 лв.
(3) Ако нарушителят по ал. 1 или 2 е юридическо лице, се налага имуществена санкция, както следва:
1. в случаите по ал. 1 – в размер от 10 000 до 30 000 лв., а при повторно нарушение – от 30 000 до 50 000 лв.;
2. в случаите по ал. 2 – в размер от 20 000 до 50 000 лв., а при повторно нарушение – от 50 000 до 150 000 лв.
Припомням, че през последните години е имало не един случай на санкциониран потребител на форума заради коментари по отношение на публични компании и банки.
С уважение,
Андрей Любенов, главен редактор на Investor.bg
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеимам ударена позната цена .. леФче.....
то не е за хвалене....
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеОххх котъооо, изведнъж бфб взе да ми става по интересно от нисе.
Така ако продължи още няколко дни и ще е супер.
Добро пакетче взе ми се заформя туканка.
Няма проблем и да го утроя ако се наложи при пропадане под левчето.
ПИБ / ЦКБ 3.66
Р/В ПИБ / ЦКБ 2.5
Сваляйте още другари - чакаме ви
то не е за хвалене....
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеКато гледам колко коли има потрошени във Варна, не ми се мисли за застрахователите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеИмам покупки от няколко - Пощата, СИС, Карол... Навсякъде ги има лабилягите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеИмам покупки от няколко - Пощата, СИС, Карол... Навсякъде ги има лабилягите
Коментар
Коментар