Първоначално изпратено от Konsultant
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНикой ли не е закупил повече от 5к акции на цкб?
*Не е препоръка. Само инвеститорска заблуда
Коментар
-
Konsultant
And me.
Никой ли не е закупил повече от 5к акции на цкб?
Коментар
-
Що голямо геройство ли е ...Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНикой ли не е закупил повече от 5к акции на цкб?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЕдно проучване на пазарните участници може ли да направя.Който има от тая банка повече от 5к акции моля да си вдигне ръката .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеМисля, че цените ще растат. Който продал, продал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеКойто продал, продал...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеВиж сега на такива суми може да се радваш ти.
Ставаше въпрос че оборота днес там при цкб съм го завъртял аз.
Нищо повече.
Теб ако те дразни че не можеш и токова оборот да завъртиш това е друг въпрос.
за последния месец (изразено бичи при това) ти днес за пръв път се обади за да се похвалиш, че оборота ти си го направил и печалбата ти си я обрал
и тези 50-60 ю.ес. долара честно спечелени са ти профита за последния месецLast edited by X_Y; 09.04.2015, 11:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012вложил си голяма сума в БФБ и очакваш спад на БФБ, но се радваш на $50-60 като малко дете от дей-трейдинга
някъде нещо не ми се връзват нещата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапаХахаха !! Малък си.Кажи поне 5к цкб имаш ли.Не че ме интересува малкото ти портфейлче.
ПОЗДРАВЯВАМ ТЕLast edited by X_Y; 09.04.2015, 11:04.
Коментар
Коментар