Първоначално изпратено от SOFIX
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениестанах към един часа на обяд ............ седнах да закуся към 2-3 часа и пуснах лаптопа да видя какво става по борсата .............. видях, че при ЦКБ-то една тираджийка прави празни курсове за тоя дето духа и отидох при една абитуриентка да я спонсорирам за бала й
е , това правих днеска...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеПорки сега да ти обесня че вчера търговията при ЦКБ аз съм я завъртял.Тия бройки при ЦКБ на 1.12 и 1.122 аз съм ги купил и после на 1.15 и 1.16 аз съм ги продал. Айде да видим ти какво направи .
е , това правих днеска...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеПорки сега да ти обесня че вчера търговията при ЦКБ аз съм я завъртял.Тия бройки при ЦКБ на 1.12 и 1.122 аз съм ги купил и после на 1.15 и 1.16 аз съм ги продал.Айде да видим ти какво направи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеНад 1.20 лв купуваше ти.Аз поне на десет места съм писал когатокупувах на 97 ст и 1 лв.Ти никога не пишеш на колко купуваш защото няма с какво да купуваш.
как може да кажеш за някой, че няма пари, а е купувал на над 1,20
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениети на над 1,20 купуваше, че сега на 1,15 ли няма да подкрепиш ................... цените падат и не е лошо си осредниш...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеМоже що да не.Не ме бърка това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнениене искаш ли още да пада?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеКолеги много паднахте тука бре.Да взема да ви покрепя от ляво?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнениеСпоред мен още е бавен ход-а. Дано съм прав защото изглеждат плахи стъпките и оборотите. както вчера се разбра пенсионната възраст и осигуровки ще се вдигат леко по леко, но пък за вноските в УПФ ще има реално решение към Юни когато се гласува в НС. Макар вече да са претърпели предложенията доста корекции до сега мисля че фондовете все пак би трябвало да са спокойни. Никой никого не задължава да си дава парите някъде, просто ума някои условия, които хората ако ги е грижа за тия неща независимо на колко години са могат да го направят. Ако кажем, че те са малки и не им дреме за пенсията сега то майките и бащите им да им дадат съвет. И когато се избистрят точно тия последни неща, смятам че можем да очакваме постъпки от фондовете в една или друга посока.
Не е препоръка за каквото и да било
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНяма да ги има вече тия времена.. от тогава ЦКБ на два пъти си качи (разводни) капитала.
Но мисля че при ПИБ 12 , а ЦКБ 5 лв. всички ще сме доволни
Коментар
Коментар