IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
    Ташунко, не ме разсмивай така бе човек! Такова хилене му направих че сигурно съседите са ме чули
    Що бе да не би да купи днес?

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
      станах към един часа на обяд ............ седнах да закуся към 2-3 часа и пуснах лаптопа да видя какво става по борсата .............. видях, че при ЦКБ-то една тираджийка прави празни курсове за тоя дето духа и отидох при една абитуриентка да я спонсорирам за бала й

е , това правих днеска...
      С какво ще спонсорираш бе Порки .То пари трябват.Да те питам само колко цкб артии си накупил?Поне 5к имаш ли.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
        Порки сега да ти обесня че вчера търговията при ЦКБ аз съм я завъртял.Тия бройки при ЦКБ на 1.12 и 1.122 аз съм ги купил и после на 1.15 и 1.16 аз съм ги продал. Айде да видим ти какво направи .
        станах към един часа на обяд ............ седнах да закуся към 2-3 часа и пуснах лаптопа да видя какво става по борсата .............. видях, че при ЦКБ-то една тираджийка прави празни курсове за тоя дето духа и отидох при една абитуриентка да я спонсорирам за бала й

е , това правих днеска...

Коментар

• Яка търговия се вихрила тук .

Коментар

• Ташунко, не ме разсмивай така бе човек! Такова хилене му направих че сигурно съседите са ме чули

Коментар

Порки сега да ти обесня че вчера търговията при ЦКБ аз съм я завъртял.Тия бройки при ЦКБ на 1.12 и 1.122 аз съм ги купил и после на 1.15 и 1.16 аз съм ги продал.Айде да видим ти какво направи .

Коментар

Над 1.20 лв купуваше ти.Аз поне на десет места съм писал когатокупувах на 97 ст и 1 лв.Ти никога не пишеш на колко купуваш защото няма с какво да купуваш.
                пак си изпаднал в делириум и пак си противоречиш

как може да кажеш за някой, че няма пари, а е купувал на над 1,20

Коментар

• Порки сега да ти обесня че вчера търговията при ЦКБ аз съм я завъртял.Тия бройки при ЦКБ на 1.12 и 1.122 аз съм ги купил и после на 1.15 и 1.16 аз съм ги продал.Айде да видим ти какво направи .

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                    ти на над 1,20 купуваше, че сега на 1,15 ли няма да подкрепиш ................... цените падат и не е лошо си осредниш...
                    Над 1.20 лв купуваше ти.Аз поне на десет места съм писал когатокупувах на 97 ст и 1 лв.Ти никога не пишеш на колко купуваш защото няма с какво да купуваш.

Коментар

Може що да не.Не ме бърка това.
                      ти на над 1,20 купуваше, че сега на 1,15 ли няма да подкрепиш ................... цените падат и не е лошо си осредниш...

Коментар

• Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнение
                        не искаш ли още да пада?
                        Може що да не.Не ме бърка това.

Коментар

Колеги много паднахте тука бре.Да взема да ви покрепя от ляво?
                          не искаш ли още да пада?

Коментар

• Колеги много паднахте тука бре.Да взема да ви покрепя от ляво?

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
                              Според мен още е бавен ход-а. Дано съм прав защото изглеждат плахи стъпките и оборотите. както вчера се разбра пенсионната възраст и осигуровки ще се вдигат леко по леко, но пък за вноските в УПФ ще има реално решение към Юни когато се гласува в НС. Макар вече да са претърпели предложенията доста корекции до сега мисля че фондовете все пак би трябвало да са спокойни. Никой никого не задължава да си дава парите някъде, просто ума някои условия, които хората ако ги е грижа за тия неща независимо на колко години са могат да го направят. Ако кажем, че те са малки и не им дреме за пенсията сега то майките и бащите им да им дадат съвет. И когато се избистрят точно тия последни неща, смятам че можем да очакваме постъпки от фондовете в една или друга посока.
                              Не е препоръка за каквото и да било
                              ЕЕЕЕ Пешо чети внимателно и бъди оптимист.... Стига толкова премерено в коментарите....!!!! Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                                Няма да ги има вече тия времена.. от тогава ЦКБ на два пъти си качи (разводни) капитала.
                                Но мисля че при ПИБ 12 , а ЦКБ 5 лв. всички ще сме доволни
                                Гледам твоя приятел Джадая разпродал Хима.Що така не те слуша.Много страх има у това момче ама да пропилееш на родата парите сигурно е много гадно и сега бърза са се застрахова.

Коментар

Working...
                                X