IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от realista Разгледай мнение
    Няма друг начин. В момента изостава от Хима... Спрямо ПИБ около 1:2
    А това дава възможности!!!!!

Коментар

• Няма друг начин. В момента изостава от Хима... Спрямо ПИБ около 1:2

Коментар

• И тук ми се струва предстои избухване

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
          Добре се движи - дали се дължи на силните и страни или на "отслабналата" конкуренция ....
          Ех, какви времена имаше ЦКБ/ПИБ - почти 1/1 ...
          Няма да ги има вече тия времена.. от тогава ЦКБ на два пъти си качи (разводни) капитала.
          Но мисля че при ПИБ 12 , а ЦКБ 5 лв. всички ще сме доволни

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
            Добре се движи - дали се дължи на силните и страни или на "отслабналата" конкуренция ....
            Според мен още е бавен ход-а. Дано съм прав защото изглеждат плахи стъпките и оборотите. както вчера се разбра пенсионната възраст и осигуровки ще се вдигат леко по леко, но пък за вноските в УПФ ще има реално решение към Юни когато се гласува в НС. Макар вече да са претърпели предложенията доста корекции до сега мисля че фондовете все пак би трябвало да са спокойни. Никой никого не задължава да си дава парите някъде, просто ума някои условия, които хората ако ги е грижа за тия неща независимо на колко години са могат да го направят. Ако кажем, че те са малки и не им дреме за пенсията сега то майките и бащите им да им дадат съвет. И когато се избистрят точно тия последни неща, смятам че можем да очакваме постъпки от фондовете в една или друга посока.
            Не е препоръка за каквото и да било

Коментар

• Добре се движи - дали се дължи на силните и страни или на "отслабналата" конкуренция ....
              За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от PIMP Разгледай мнение
                Ташунко май обемите са кофти и ти е трудно да се измъкнеш, но след седмица може от спекулант да се превърнеш в инвеститор
                Няма страшно.Гледал съм го тоя филм.

Коментар

• Ташунко май обемите са кофти и ти е трудно да се измъкнеш, но след седмица може от спекулант да се превърнеш в инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от 2105 Разгледай мнение
                    Обемите са достатъчни, ако искам да излизам или да купувам
                    С тия обеми бая ще има да излизам .Още е рано.Има време за излизане.

Коментар

• Обемите са достатъчни, ако искам да излизам или да купувам

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
                        20+% за кратък период от време, нещо се изгуби песимизма ...
                        И с малки обеми...

Коментар

• 20+% за кратък период от време, нещо се изгуби песимизма ...
                          Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

Тогава ще се надпреварват, но ще имат много пропуснати ползи. Но всеки си знае.
                            Е хайде сега, за 2 седмици 20% нагоре е добре според мен. По-добре е според мен цената да се покачва малко по малко, така няма да имам резки спадове и ще вървим безпрепядствено нагоре.

Коментар

• Тогава ще се надпреварват, но ще имат много пропуснати ползи. Но всеки си знае.

Коментар

Направо не е завярване, че банката е още на тези цени ...
                                Най-ще им е евтино около 1,4-1,5 тогава ще видиш как ще се пазарува
                                Мнението не е препоръка за сделки с ценни книжа.

Коментар

Working...
                                X