If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не му следя житието и страданията. Имаше някаква ушивка, но не съм ги отчитал, да не му го припомняме, че както сме в пълнолуние, цяла нощ ще пише като освирепял
Тогава по него време Великия дух ми се появи насън и ми каза ме голямо размазване вижда при ЦКБ и аз го написах.Леле Джери като почна да плюе като някакъв тинейджър.Викам си това поведение не е нормално за сериозен играч.И кво излезе той не е чувал за Том и Джери.Детенце какво да го правиш прощаваш му и не го отразяваш хич .
Падре във връзка с темата знаеш ли Джери с колко ЦКБ-та беше се ушил през 2007.Обаче то това нищо ами така си беше повярвал че изгоряха маса роднини покрай него.
Не му следя житието и страданията. Имаше някаква ушивка, но не съм ги отчитал, да не му го припомняме, че както сме в пълнолуние, цяла нощ ще пише като освирепял
Падре във връзка с темата знаеш ли Джери с колко ЦКБ-та беше се ушил през 2007.Обаче то това нищо ами така си беше повярвал че изгоряха маса роднини покрай него.
Коментар