Първоначално изпратено от Ташунко със сапа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениемного си прав, мурджо
преди 7 години тази акция не беше много на мода и тогава не я следях, но този който купи онези около 5 бр. акции на 14 лв. още реве във форума, не може да превъзмогне болката и от тогава все апокалипсиси са му в главата, и все предвещава спад на ЦКБ-то...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЩом не си купил на 14 лв като някой пишмян инвестори дето 7 години ореваха форума си ок.
преди 7 години тази акция не беше много на мода и тогава не я следях, но този който купи онези около 5 бр. акции на 14 лв. още реве във форума, не може да превъзмогне болката и от тогава все апокалипсиси са му в главата, и все предвещава спад на ЦКБ-то...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеБе аз толкоз си играх да изчисля колко да купя/продам та да ми пасне средната на 1.111...гледам сега и пазарната някой майтапчия така я докарал
Ма няма лошо, не е далеко времето и на таргета ми от 2.222.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнениеТи да не си роднина на императора?fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнениеБе аз толкоз си играх да изчисля колко да купя/продам та да ми пасне средната на 1.111...гледам сега и пазарната някой майтапчия така я докарал
Ма няма лошо, не е далеко времето и на таргета ми от 2.222
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеБрей никой нищо не пише за тая ликвидна артия.Да не ви е налегнало разочарованието или летните отпуски са причината?
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениедокато пишеше, че чакаш 65 стинки взе да купуваш на 1.50 и то хиляди бройки според признанията ти тук
сега вече чакаш под 90 ст. което е знак, че следващите ти покупки ще са на 1,80-2,00 лв. за акция
не избързвай на тези цени....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнениеЦените и сега ми харесват ама да не избързваме че виж Карол какъв анализ са направили.Ако се окажат прави цкб ще е под 90 ст.
сега вече чакаш под 90 ст. което е знак, че следващите ти покупки ще са на 1,80-2,00 лв. за акция
не избързвай на тези цени...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениесега сме на нива близки до тези,които бяха миналата година по това време....дали това не е дъното като цена тук...?!?
Коментар
Коментар