IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ТБ Централна кооперативна банка АД (CCB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Съвсем навреме си е, закъснелите ще се включат на 2.

Монти се включи при ГАЗ на 10 и нещо, тук ще е на 3 кинта

Коментар

• Сега ще купуват закъснялите, но верващи, а над 1,50-1,60 ще се включат и неверващите монтита и ташунковци

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
        Да извадим от пепелта темата,
        раздвижи се нещо търговията, някой купува,
        на един купувач ми прилича ама знае ли се.
        Не е препоръка!
        Не знам за купувачите, ама продавачите са кът

Коментар

• Да извадим от пепелта темата,
          раздвижи се нещо търговията, някой купува,
          на един купувач ми прилича ама знае ли се.
          Не е препоръка!

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
            а медийни системи, оцк, енергони и т.н. къде ще идат ?
            Къде къде стига им стотинка .

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
              Като гледам как се насландисват всички отиде цкб-то на левче пак .
              а медийни системи, оцк, енергони и т.н. къде ще идат ?

Коментар

• Като гледам как се насландисват всички отиде цкб-то на левче пак .

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                  много си прав, мурджо

преди 7 години тази акция не беше много на мода и тогава не я следях, но този който купи онези около 5 бр. акции на 14 лв. още реве във форума, не може да превъзмогне болката и от тогава все апокалипсиси са му в главата, и все предвещава спад на ЦКБ-то...
                  Джери аз не знам по голям ревлю от теб в този форум.Ти трепериш от всеки спад бе момче.Откажи се не си хаби здравето с борси.

Коментар

Щом не си купил на 14 лв като някой пишмян инвестори дето 7 години ореваха форума си ок .
                    много си прав, мурджо

преди 7 години тази акция не беше много на мода и тогава не я следях, но този който купи онези около 5 бр. акции на 14 лв. още реве във форума, не може да превъзмогне болката и от тогава все апокалипсиси са му в главата, и все предвещава спад на ЦКБ-то...
                    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                      Бе аз толкоз си играх да изчисля колко да купя/продам та да ми пасне средната на 1.111...гледам сега и пазарната някой майтапчия така я докарал
                      Ма няма лошо, не е далеко времето и на таргета ми от 2.222
                      Щом не си купил на 14 лв като някой пишмян инвестори дето 7 години ореваха форума си ок .

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
                        Ти да не си роднина на императора?
                        по-добре на императора отколкото да е роднина на "мурджо хигиенистки"
                        fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

Бе аз толкоз си играх да изчисля колко да купя/продам та да ми пасне средната на 1.111...гледам сега и пазарната някой майтапчия така я докарал
                          Подкрепям напълно!

Коментар

Ти да не си роднина на императора?

Коментар

Брей никой нищо не пише за тая ликвидна артия.Да не ви е налегнало разочарованието или летните отпуски са причината?

Коментар

• Брей никой нищо не пише за тая ликвидна артия.Да не ви е налегнало разочарованието или летните отпуски са причината?

Коментар

Working...
                                X