If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
преди 7 години тази акция не беше много на мода и тогава не я следях, но този който купи онези около 5 бр. акции на 14 лв. още реве във форума, не може да превъзмогне болката и от тогава все апокалипсиси са му в главата, и все предвещава спад на ЦКБ-то...
Джери аз не знам по голям ревлю от теб в този форум.Ти трепериш от всеки спад бе момче.Откажи се не си хаби здравето с борси.
Щом не си купил на 14 лв като някой пишмян инвестори дето 7 години ореваха форума си ок .
много си прав, мурджо
преди 7 години тази акция не беше много на мода и тогава не я следях, но този който купи онези около 5 бр. акции на 14 лв. още реве във форума, не може да превъзмогне болката и от тогава все апокалипсиси са му в главата, и все предвещава спад на ЦКБ-то...
Бе аз толкоз си играх да изчисля колко да купя/продам та да ми пасне средната на 1.111...гледам сега и пазарната някой майтапчия така я докарал
Ма няма лошо, не е далеко времето и на таргета ми от 2.222
Щом не си купил на 14 лв като някой пишмян инвестори дето 7 години ореваха форума си ок .
Бе аз толкоз си играх да изчисля колко да купя/продам та да ми пасне средната на 1.111...гледам сега и пазарната някой майтапчия така я докарал
Брей никой нищо не пише за тая ликвидна артия.Да не ви е налегнало разочарованието или летните отпуски са причината?
Коментар